Huse telefoane Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Ți-ai cumpărat un telefon nou de Black Friday iar acum ai venit din curiozitate în căutarea unei huse pentru telefon?

Sau poate c─â vrei s─â modernizezi telefonul actual cu o hus─â ├«n trend cu cele mai noi lans─âri? Oricare ar fi motivul, noi ├«╚Ťi ur─âm bun venit!

M─âcar ai sc─âpat de stresul alegerii modelului de telefon. Acum ├«ncepe stresul alegerii husei potrivite, dar cu siguran╚Ť─â este un stres incomparabil mai mic. De fapt, nici m─âcar nu putem vorbi despre stres, vorbim doar despre aventura de a g─âsi husa potrivit─â pentru noul t─âu telefon. Iar de Black Friday magazinele noastre partenere au venit cu un stoc cel pu╚Ťin la fel de consistent ca ╚Öi cel de telefoane, dac─â nu mai mare. La urma urmei, s─â ai de unde alege dintre toate modelele de huse. Unele clasice, altele ╚Öic, altele elegante, altele construite pentru rezisten╚Ť─â sau chiar ╚Öi unele huse care ne vor l─âsa cel pu╚Ťin curio╚Öi.

Avem o colec╚Ťie masiv─â de huse, chiar dac─â acestea se pot clasifica ├«n clasicele categorii:

Huse de tip carte și huse de tip carcasă

Evident, ambele vin cu avantaje ╚Öi dezavantaje, dar criteriul principal ├«l reprezint─â gustul personal. Probabil c─â o carcas─â de tip carte are un aspect mai elegant dec├ót carcasa clasic─â, dar carcasa clasic─â este cu siguran╚Ť─â mult mai practic─â ╚Öi mai u╚Öor de folosit. Chiar dac─â vine cu un grad de protec╚Ťie mai sc─âzut, datorit─â lispei de protec╚Ťie a ecranului. Dar pentru acest lucru exist─â gorilla glass, nu? Oricum husa vorbe╚Öte despre personalizare ╚Öi despre individualitate, atunci de ce nu s-ar putea asorta ╚Öi cu alte accesorii?

Iar pentru rezisten╚Ť─â maxim─â po╚Ťi opta pentru o husa de tip carcas─â metalic─â, pentru a sc─âpa de emo╚Ťiile momentelor de neaten╚Ťie. Ai sc─âpat telefonul pe jos? Nicio problem─â, cu o carcas─â metalic─â pe spate ╚Öi cu gorilla glass pe fa╚Ť─â telefonul t─âu este demn de video-urile dedicate telefoanelor CAT. Plus c─â o carcas─â metalic─â confer─â ╚Öi un aspect mai rafinat ╚Öi mai elegant fa╚Ť─â de carcasa butuc─ânoas─â din plastic. ╚śi pentru rezisten╚Ť─â absolut─â, exist─â ╚Öi carcasa 3 ├«n 1, construit─â special pentru a oferi at├ót elegan╚Ť─â c├ót ╚Öi rezisten╚Ť─â.

Dar se poate compara elegan╚Ťa cu cea a unei huse de tip carte?

Iar─â╚Öi, depinde de husa de tip carte, din ce material este construit─â, de culoare ╚Öi de stil. Sau poate c─â vrei s─â mergi 100% pe lux ╚Öi s─â optezi pe o hus─â cu pietre pre╚Ťioase. De Black Friday ├«╚Ťi oferim ╚Öi aceast─â op╚Ťiune.

Sau poate ești un pasionat de tehnologie și vrei să pui acel display la treabă?

Atunci am creat pentru tine husa de tip stand. Cu un picioru╚Ö incorporat, aceast─â hus─â va crea un stand asem─ân─âtor husei de tablet─â, ca tu s─â po╚Ťi viziona video-uri de calitate, din comfortul propriului t─âu telefon, cu o discre╚Ťie total─â.

Cred c─â am vorbit destul despre partea teoretic─â, a╚Öa c─â te invit─âm s─â studiezi partea practic─â. Cum po╚Ťi face acest lucru? Vizit├ónd magazinele noastre online, evident. Acum cu reduceri substan╚Ťiale de Black Friday.