Drone Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Drone Black Friday 2024

Puteam să contactăm magazinele partenere printr-un e-mail, sau pe internet. Dar totuși am preferat să fim în pas cu tehnologia, așa că am trimis o dronă care să anunțe pe toată lumea. Iată cine a dat curs invitației noastre.

Reduceri Drone Black Friday 2024

Nu trebuie să fii cu picioarele pe pământ atunci când te gândești la a cumpăra o dronă. Nu de Black Friday, unde am zburat prețurile vechi și le-am înlocuit cu cele noi, cu un kit de reduceri substanțiale aplicat.

Branduri de Drone Black Friday 2024

Poate că nu sunt producători din industria aeronautică, dar cu siguranță sunt experții în materie de drone. Experți care au îmbinat cu succes practicabilitatea cu tehnologia.

Te-ai gândit la faptul că dronele sunt din ce în ce mai populare și vrei și tu una?

Ai auzit că ar fi scumpe și asta te reține? Sau poate că fix asta îți dorești de Black Friday? Indiferent de ce vânt te aduce pe aici, noi am venit cu reduceri substanțiale pentru drone.

Despre drone și Black Friday.

Ne luăm zborul și pornim în cea mai tare călătorie pentru a realiza cele mai bune filmări și cele mai bune poze. Dar de unde să începem să căutăm?

Dronele sunt o aparație destul de nouă pe piața din România, deși în 2017 am văzut cu toții un avânt considerabil al acestor dispositive. Mai ales acele video-uri pe rețelele de socializare, cu filmări panoramice deasupra orașelor sau deasupra cadrelor naturale. Cum poți face să realizezi și tu asemenea filmări? Destul de simplu, pentru că profesioniștii din domeniu au construit dronele pentru a fi cât mai ușor de folosit.

Ce trebuie să luăm in considerare când alegem drona potrivită?

Caracteristicile principale la care trebuie să ne uităm sunt distanța de operare, durata de zbor și conectivitatea. Aceste aspecte variază în funcție de buget și de preferințe în mod evident. Cu cât creștem aceste performanțe, cu atât creștem și presiunea asupra portofelului. Noroc că am venit de Black Friday să ridicăm din această presiune.

Cea mai importantă dintre aceste 3 este de departe compatibilitatea, asta dacă nu suntem un profesionist pasionat de aviație miniaturizată. Iar dacă ești pasionat de aviație miniaturizată, te vei delecta cu fișele tehnice ale fiecărei drone.

Dar pentru noi restul, contează mai degrabă cum filmează și ce filmează, mai mult chiar și decât manevrabilitatea sau greutatea. Oricum nu vorbim despre kilograme, deoarece toate dronele sunt construite pentru a fi cât mai ușoare și cât mai rezistente.

Așa că trecem la partea de conectivitate și rămânem unpic aici pentru că avem de studiat. Important este că nu rămânem în aer, deoarece toate dronele au specificațiile detaliate.

Toate vin cu telecomandă pentru control și cu memorie internă, deși pentru o calitate excețională a filmării există și suporți (care sunt integrați sau care pot fi cumpărați ulterior) pentru aproape toate dispozitivele posibile, de la smartphone-uri la camere video (normale sau de acțiune) sau chiar și tablete.

Totul depinde doar de bugetul tău. Oricum, dacă nu ai bugetul pentru una care le are gata incorportate, suporturile se pot cumpăra și după. Este o lume a personalizărilor, unde cu siguranță poți construi o dronă unică.

Vreau să cumpăr o dronă pentru copil și nu vreau să cheltui prea mult. Ce pot face în acest sens?

În cazul acesta poți apela la o mini-dronă. O apariție destul de nouă pe piața dronelor, mini-dronele au un caracter strict recreativ. Au o rază de acțiune destul de mică (astfel încât cei mici nu le vor pierde), o greutate redusă dar și o autonomie de zbor scăzută. Dar și prețul este modic, în special de Black Friday.

Sperăm că în acest fel i-am împăcat și pe cei mici și pe cei mari cu oferta noastră de Black Friday. În rest, spor la personalizare și spor la cumpărături!