Cazi baie Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Bun venit la campania de Black Friday. Relaxeaz─â-te ├«n compania noastr─â ├«n timp ce cau╚Ťi urm─âtorul mod prin care te vei relaxa acas─â. Iar sec╚Ťiunea dedicat─â c─âzilor de baie te va relaxa total, f─âr─â a stresa portofelul.

Dac─â du╚Öul vorbe╚Öte despre timp ╚Öi despre eficien╚Ť─â, la capitolul cad─â putem s─â st─âm mai relaxa╚Ťi.

La propriu. A╚Öa c─â te invit─âm s─â ├«╚Ťi acorzi tot timpul de care ai nevoie pentru a alege cada care te va relaxa pentru anii ce vor urma.

La fel ca ╚Öi ├«n cazul du╚Öului, elementele de care trebuie s─â ╚Ťinem cont sunt dimensiunea, forma, tipul ╚Öi materialul de construc╚Ťie.

O cad─â simpl─â, clasic─â, care nu este incorporat─â ├«n podea poate fi cea mai sigur─â alegere pentru tine. Simpl─â, eficient─â, din inox sau din acril, cad─â clasic─â trece cu brio testul timpului de zeci de ani. Nu este cea mai spectaculoas─â cad─â, dar cu siguran╚Ť─â este cea mai practic─â. ╚śi cu reducerile de Black Friday, este totodat─â ╚Öi cea mai prietenoas─â cu contul bancar.

Cada incorporat─â ├«n schimb ofer─â un aspect mai luxos ╚Öi mai elegant, dar ╚Öi costurile de achizi╚Ťie ╚Öi montare sunt pe m─âsur─â. Aici ai parte de o gam─â larg─â de personalizare pe partea de accesorii, iar materialele disponibile de obicei sunt acril ╚Öi por╚Ťelan. Nu sunt la fel de practice ca ╚Öi c─âzile practice ╚Öi ocup─â mult mai mult spa╚Ťiu, dar ├«╚Ťi permit s─â iei acea sticl─â de ╚Öampanie cu tine ╚Öi c├óteva lum├ón─âri pentru acea sear─â perfect─â. Nu uita s─â calculezi dimensiunea final─â a c─âzii, cu tot cu accesorii. De asemenea, s─â iei ├«n considerare ╚Öi faptul c─â este mai greu s─â ie╚Öi din aceste c─âzi, datorit─â m─ârimii considerabile.

Nivelul urm─âtor ├«l reprezint─â, evident, c─âzile cu hidromasaj. Rectangular─â sau pe col╚Ť, partenerii no╚Ötri au adus doar cele mai bune ╚Öi mai performante tehnologii ├«n materie de hidromasaj. Tu doar alege dimensiunea, brandul ╚Öi ├«n rest totul depinde doar de card. Dar aici cardul nu este l─âsat singur, pentru c─â este ajutat de reducerile noastre substan╚Ťiale care fac aceste c─âzi fantastice din scumpe ├«n accesibile.

Datorit─â faptului c─â reducerile noastre sunt procentuale, pe l├óng─â faptul c─â sunt consistente, scad drastic din pre╚Ťul c─âzilor ╚Öi po╚Ťi economisi sute, sau chiar mii de lei la aceste produse. La urma urmei, o cad─â nu o vei cump─âra zilnic, nici m─âcar anual. De ce s─â nu profi╚Ťi de aceast─â campanie extraordinar─â ╚Öi s─â optezi pentru o cad─â pe care ╚Ťi-o dore╚Öti, chiar dac─â nu ai fi pus-o pe list─â ini╚Ťial?

G├ónde╚Öte-te la ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti, ╚Öi alege acea cad─â care v─â va face ferici╚Ťi, pe toat─â familia (cei mici ╚Öi cei mari) ╚Öi care va da acea not─â distinctiv─â b─âii.

O not─â de practicalitate, o not─â de elegan╚Ť─â, un sanctuar al relax─ârii, orice cad─â ai alege, noi suntem al─âturi de tine!