Routere wireless Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Routere wireless Black Friday 2024

Am avut un semnal suficient de puternic încât să contactăm o mulțime de magazine partenere. Trebuie doar să te conectezi la ele. Noi ne-am conectat la ele și ne-am asigurat să ai cea mai bună conexiune, pentru a putea vedea cele mai bune oferte.

Reduceri Routere wireless Black Friday 2024

Am redus prețurile considerabil pentru ca tu să ai parte de cel mai bun semnal wireless. Reduceri care sunt la fel de puternice, oriunde te-ai afla și care se vor aplica cu o viteză de top, pentru ca să nu pierzi timpul așteptând. Trăim în epoca vitezei, așa că nu ne putem lăsa încetiniți de routerul wireless.

Branduri de Routere wireless Black Friday 2024

Orice brand producător de routere wireless este alături de noi. Acest dispozitiv care lucrează mereu în fundal, dar care este esențial în viața noastră. Brandurile partenere au înțeles acest lucru și au venit cu routere de cea mai înaltă calitate.

Vrei să ai parte de o conexiune wireless mai bună?

Bun venit la cea mai bună campanie de reduceri. O campanie de reduceri dedicată tehnologiei, iar ce înseamnă tehnologia în ziua de azi fără internet? Și dacă avem conexiune la internet, ce înseamnă internetul dacă nu este wireless?

Routerele wireless sunt un accesoriu din ce în ce mai prezente în viața noastră, am putea spune că sunt chiar un articol obligatoriu în fiecare casă. De aceea am venit cu o amplă selecție de routere wireless, pentru orice dorință și orice buget.

Cum putem face diferența dintre ele?

Toate vin cu 4 porturi LAN și un port WAN. Porturile LAN/WAN vin cu 10/100 sau 10/100/1000 Mbps (aici trebuie să te uiți la specificații). Unele vin cu bandă dublă sau singulară, dar toate respectă standarele 802.11 b/g/n.

La ce mai trebuie să te uiți când alegi un router wireless?

Compatibilitatea 3G sau 4G. Toate vin standard cu compatibilitate 3G, dar cea 4G este opțională. La fel este și cu porturile USB, majoritatea neavând o asemenea opțiune, dar dacă dorești așa ceva cu siguranță avem pe stoc și așa ceva. De asemenea mai trebuie să ne uităm și la posibilitatea de a detașa antenele sau nu, altfel vom fi limitați la puterea semnalului.

Știm cu toții că semnalul se pierde gradual pe măsură ce ne îndepărtăm sau mergem în altă cameră, semnalul fiind oprit de către pèreții de beton mai exact. De aceea este o operațiune tipică de detașasare a antenelor și pentru montarea unor antene mai puternice. Dacă te interesează această opțiune de personalizare, avem și secțiuni dedicata accesoriilor.

De aici se și diferențiază routerele wireless, în mare parte prin puterea semnalului și rata de transfer a informațiilor. Cu cât crește bugetul cu atât cresc și aceste caracteristici. Desigur, cele mai performante routere wireless au o rază mare de acoperire, dar câteodată și aceasta pot avea nevoie de ajutor din partea noastră. Plus că dacă vrem să vizionăm filme în format Ultra HD vom avea nevoie de un router puternic care să facă față unui asemenea transfer de date. Dar, cele mai performante routere vin și cu un semnal ridicat, o rată de transfer mare și compatibilitate 4G.

Dar pentru o utilizare normală nu trebuie să ne facem griji: Toate routerele puse la dispoziție de către partenerii noștri vor face față cu brio oricărei activități zilnice, de la vizionarea unui film până la banalul mail și Facebook. Tot ce trebuie să faci tu este să te decizi asupra bugetului și să rămâi surprins(ă) de reducerile aplicate de Black Friday. Probabil că un router wireless nu va fi singura ta achiziție IT de Black Friday, așa că noi vrem să te ajutăm să cumperi un pachet de top, cu articole de top.

Pentru că oricât de performant ar fi sistemul PC sau laptopul, oricât de bună ar fi rezoluția televizorului sau a monitorului, pentru majoritatea activităților depindem de internet și implicit de router. La urma urmei, dacă închizi routerul s-ar putea să realizezi importanța unui asemenea articol. Atât de banal, uitat câteodată, dar absolut esențial în viețile noastre și a oaspeților noștri.