Aragazuri Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Aragazuri Black Friday 2022

Lista noastră de magazine partenere este ca o carte de bucate cotată Michelin: completă, profesionistă, delicioasă și inteligentă.

FLANCO Black Friday 2022

FLANCO Black Friday 2022 www.flanco.ro Clic și Vezi Ofertele!

AlecoAir Black Friday 2022

AlecoAir Black Friday 2022 www.alecoair.ro Clic și Vezi Ofertele!

evoMAG Black Friday 2022

evoMAG Black Friday 2022 www.evomag.ro Clic și Vezi Ofertele!

Vexio Black Friday 2022

Vexio Black Friday 2022 www.vexio.ro Clic și Vezi Ofertele!

Amazon Black Friday 2022

Amazon Black Friday 2022 www.amazon.de Clic și Vezi Ofertele!

Philips.ro Black Friday 2022

Philips.ro Black Friday 2022 www.philips.ro Clic și Vezi Ofertele!

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2022

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2022 www.mi-home.ro Clic și Vezi Ofertele!

Staer Black Friday 2022

Staer Black Friday 2022 www.staer.ro Clic și Vezi Ofertele! gold

HIT Real Consulting Black Friday 2022

HIT Real Consulting Black Friday 2022 www.hit.com.ro Clic și Vezi Ofertele!

RoInstalatii Black Friday 2022

RoInstalatii Black Friday 2022 www.roinstalatii.ro Clic și Vezi Ofertele!

Miele Black Friday 2022

Miele Black Friday 2022 www.mielestoresibiu.ro Clic și Vezi Ofertele!

Dedeman Black Friday 2022

Dedeman Black Friday 2022 www.dedeman.ro Clic și Vezi Ofertele!

Kubex Black Friday 2022

Kubex Black Friday 2022 www.kubex.ro Clic și Vezi Ofertele!

Karcher Black Friday 2022

Karcher Black Friday 2022 kaercher.com/ro Clic și Vezi Ofertele!

Chilipirul Zilei Black Friday 2022

Chilipirul Zilei Black Friday 2022 www.chilipirul-zilei.ro Clic și Vezi Ofertele!

SomProduct Black Friday 2022

SomProduct Black Friday 2022 www.somproduct.ro Clic și Vezi Ofertele!

Doraly Black Friday 2022

Doraly Black Friday 2022 www.doraly.ro Clic și Vezi Ofertele!

NeaKaisa Black Friday 2022

NeaKaisa Black Friday 2022 www.neakaisa.ro Clic și Vezi Ofertele!

AloShop.tv Black Friday 2022

AloShop.tv Black Friday 2022 www.aloshop.tv Clic și Vezi Ofertele!

ForIT Black Friday 2022

ForIT Black Friday 2022 www.forit.ro Clic și Vezi Ofertele!

Reduceri Aragazuri Black Friday 2022

Am crescut nivelul de reduceri până la nivelul maxim. Doar că nu te vei frige la buzunar sau la contul din bancă. Din contră, va sta la căldura potrivită oferită de propriul tău buzunar.

Branduri de Aragazuri Black Friday 2022

Profesioniștii electrocasnicelor au declar război total treburilor casnice. Așa că s-au prezentat cu un stoc impresionant, gata să îți facă viața mai comfortabilă.

Vin sărbătorile și ai de gătit?

Ai văzut o emisiune culinară și acum vrei să treci la următorul nivel? Te-ai săturat să arzi gazul și vrei să treci pe electric? Indiferent de motivul pentru care te afli aici, noi am gătit o campanie de reduceri de calitate Gourmet.

Înainte de a pune șorțul și a porni într-o experiență culinară care să aducă cuțite, zâmbete și multe vase care trebuiesc spălate după (dar avem și o secțiune dedicată mașinilor de spălat vase – ți-am spus că am pus gând rău treburilor casnice care necesită lucru manual), să trecem printr-o scurtă lecție despre aragazuri.

Așa că lăsăm cuțitul jos, ne spălăm pe mâini ca să nu facem tastatura de făină, și trecem la treabă. Începem prin a stabili avantajele și dezavantajele celor 2 tipuri mari de aragazuri.

Aragazul pe gaz este cel mai clasic dintre toate și nu este o opțiune neapărat învechită pentru 2017. Da, nu este ultimul lucru în materie de tehnologie (chiar dacă aragazurile magazinelor partenere sunt ultima noutate în materie de aragazuri) dar cu siguranță prezintă avantaje față de aragazurile electrice sau mixte.

Un prim avantaj îl reprezintă evident costul de achiziție. Dacă nu dorești să cheltui prea mult pe un aragaz, nu este nevoie să treci mai departe de un aragaz pe gaz. Deseori un aragaz electric va costa dublu față de unul pe gaz, așa că bugetul își poate spune cuvântul în acest sens. Desigur, avem campania de Black Friday care reduce considerabil din acest handicap, dar să fie acesta singurul punct în care bugetul își spune cuvântul?

Mai există și costul de întreținere. Evident că un avantaj al aragazului electric este că nu trebuie să faci verificări periodice. Dar avantajele financiare se opresc aici. Pentru un volum mare de gătit, în mod constant, factura la curent s-ar putea să devină mult mai mare decât factura la gaz dacă ai fi avut un aragaz pe gaz. Este cunoscut faptul că un aragaz electric consumă mai multă energie, drept pentru care nu este recomandat pentru cei mai dedicați dintre bucătari.

Alți factori de luat în considerare sunt precizia și retenția de căldură. Un aragaz electric se va încălzi la fel de repede ca un aragaz pe gaz, dar dacă vorbim de reglaje fine aragazul clasic câștigă. Dar acest aspect este important pentru cei care iau bucătăria foarte în serios. Iar pentru cei care iau siguranța foarte în serios, de exemplu noi, te avertizăm de faptul că un aragaz electric se va răci mai greu decât unul pe gaz. Așa că trebuie avut grijă să nu ne ardem din greșeală.

Atunci care sunt avantajele aragazului electric?

În primul rând se adresează utilizatorilor normali, care nu vor face din bucătărie o pasiune. Este mult mai ușor de folosit și arată și mai bine. Este mult mai ușor de curățat și nu vei avea probleme ca să pui pe foc cum trebuie pe grilaj. Asta pentru că nu ai grilaj. Iarăși, dacă nu vrei să te riști cu brichetele și nu vrei să te joci cu focul în general, aragazul electric este pentru tine.

Este mult mai comfortabil și mai simplu de folosit, doar că nu este pentru gazdele de sărbători și pentru toate adunările de familie. Dezavantajul este că trebuie să ai grijă cu suportul de sticlă care ține loc de grilaj, la fel cum trebuie să fii conștient(ă) de faptul că dacă va fi o pană de curent, va fi și o pană de mâncare caldă.

Indiferent de alegerea ta, noi îți urăm spor la cumpărături! Cu reducerile noastre de Black Friday, gătitul la aragazul vechi chiar nu mai este o problemă.