Lentile de contact Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Nu vrei s─â por╚Ťi ochelari de vedere? Te-ai s─âturat s─â se abureasc─â ochelarii atunci c├ónd intri ├«ntr-o loca╚Ťie cu c─âldur─â? Vrei s─â ├«ncerci lentile de contact mov? Bun venit la sec╚Ťiunea dedicat─â lentilelor de contact.

De ce? Ce presupune o pereche de lentile de contact?

Dacă este prima ta aventură în lumea lentilelor de contact, atunci sunt câteva lucruri importante de notat:

  • Lentilele de contact au o durat─â de via╚Ť─â limitat─â. Majoritatea lentilelor de contact se recomand─â a fi schimbate la fiecare 3 luni, iar cele mai rezistente la maxim 6 luni. Dup─â care trebuie ├«nlocuite cu lentile noi, datorit─â uzurii ╚Öi a faptului c─â nu se vor prinde cum trebuie de ochi, vor fi prea murdare ╚Öi implicit periculoase pentru ochi.
  • Lentilele de contact nu incomodeaz─â absolut deloc ochii. Cele de calitate cel pu╚Ťin. Dar aici po╚Ťi dormi lini╚Ötit(─â) ╚Ötiind c─â toate lentilele de contact sunt de cea mai ├«nalt─â calitate.
  • Lentilele de contact trebuie scoase ├«n fiecare sear─â ╚Öi puse ├«n solu╚Ťie special─â. Dar despre acest lucru vom vorbi la sec╚Ťiunea de accesorii. Aici atragem aten╚Ťia asupra importan╚Ťei scoaterii lentilelor ├«n fiecare sear─â, ├«nainte de culcare. Altfel ne putem trezi cu ni╚Öte suprize foarte nepl─âcute rude cu spitalul.
  • Gama de accesorii cu care vin lentilele de contact.┬á├Än esen╚Ť─â, ai nevoie de 2 lucruri esen╚Ťiale: recipien╚Ťii ├«n care se pun lentilele ╚Öi solu╚Ťia special─â de cur─â╚Ťare. Aceasta este la fel de important─â ca lentilele ├«ns─â╚Öi. Ele vor asigura cur─â╚Ťenia ╚Öi lipsa microbilor. De asemenea, trebuie s─â ne sp─âl─âm foarte bine pe m├óini ├«nainte de a aplica lentilele pe ochi.

Te-am speriat p├ón─â acum? Nu este cazul, ├«ntruc├ót te vei obi╚Önui rapid cu ├«ntreg procesul. Poate p─ârea ciudat la ├«nceput ╚Öi poate chiar ├«nfrico╚Ö─âtor procesul de aplicare ╚Öi de scoatere a lentilelor, ├«n special pentru poten╚Ťialii spectatori. Dar, ├«n afara acestor dou─â momente ale zilei, nici nu se va vedea faptul c─â le por╚Ťi.

Este recomandat pe termen lung ca s─â purt─âm lentile de contact?

At├óta timp c├ót p─âstrezi igiena corespunz─âtoare ╚Öi nu le por╚Ťi 24/7, nu ar trebui s─â ai probleme prea mari. Totu╚Öi, trebuie re╚Ťinut faptul c─â ochiul nu va putea s─â respire mai deloc c├ót timp este lentila pus─â, spre deosebire de ochelarii de vedere obi╚Önui╚Ťi.

Totu╚Öi, pun├ónd toate aceste lucruri ├«n balan╚Ť─â, r─âm├óne la alegerea ta dac─â vrei s─â optezi pentru lentile de contact sau nu. Esen╚Ťial este s─â consul╚Ťi un medic specializat ├«nainte de a face o asemenea achizi╚Ťie.

Noi, echipa Black Friday, punem accent deosebit pe siguran╚Ť─â ╚Öi pe s─ân─âtate, mai mult chiar ╚Öi dec├ót pe reduceri.