Lentile de contact Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Lentile de contact Black Friday 2024

Specialiștii în optică s-au adunat de Black Friday și au venit cu alternativa la ochelarii de vedere: lentilele de contact. Realizate cu aceeași grijă și profesionalism ca ochelarii normali.

Reduceri Lentile de contact Black Friday 2024

Poate că sunt mai scumpe, poate că trebuie să cumperi mai multe seturi, poate că ai nevoie de accesorii, dar cu siguranță vei avea nevoie de reducerile de Black Friday.

Branduri de Lentile de contact Black Friday 2024

Brandurile consacrate în industria de optică s-au ocupat cu atenție deosebită asupra lentilelor de contact, pentru ca ochiul tău să fie în siguranță și la performanță maximă.

Nu vrei să porți ochelari de vedere? Te-ai săturat să se aburească ochelarii atunci când intri într-o locație cu căldură? Vrei să încerci lentile de contact mov? Bun venit la secțiunea dedicată lentilelor de contact.

De ce? Ce presupune o pereche de lentile de contact?

Dacă este prima ta aventură în lumea lentilelor de contact, atunci sunt câteva lucruri importante de notat:

  • Lentilele de contact au o durată de viață limitată. Majoritatea lentilelor de contact se recomandă a fi schimbate la fiecare 3 luni, iar cele mai rezistente la maxim 6 luni. După care trebuie înlocuite cu lentile noi, datorită uzurii și a faptului că nu se vor prinde cum trebuie de ochi, vor fi prea murdare și implicit periculoase pentru ochi.
  • Lentilele de contact nu incomodează absolut deloc ochii. Cele de calitate cel puțin. Dar aici poți dormi liniștit(ă) știind că toate lentilele de contact sunt de cea mai înaltă calitate.
  • Lentilele de contact trebuie scoase în fiecare seară și puse în soluție specială. Dar despre acest lucru vom vorbi la secțiunea de accesorii. Aici atragem atenția asupra importanței scoaterii lentilelor în fiecare seară, înainte de culcare. Altfel ne putem trezi cu niște suprize foarte neplăcute rude cu spitalul.
  • Gama de accesorii cu care vin lentilele de contact. În esență, ai nevoie de 2 lucruri esențiale: recipienții în care se pun lentilele și soluția specială de curățare. Aceasta este la fel de importantă ca lentilele însăși. Ele vor asigura curățenia și lipsa microbilor. De asemenea, trebuie să ne spălăm foarte bine pe mâini înainte de a aplica lentilele pe ochi.

Te-am speriat până acum? Nu este cazul, întrucât te vei obișnui rapid cu întreg procesul. Poate părea ciudat la început și poate chiar înfricoșător procesul de aplicare și de scoatere a lentilelor, în special pentru potențialii spectatori. Dar, în afara acestor două momente ale zilei, nici nu se va vedea faptul că le porți.

Este recomandat pe termen lung ca să purtăm lentile de contact?

Atâta timp cât păstrezi igiena corespunzătoare și nu le porți 24/7, nu ar trebui să ai probleme prea mari. Totuși, trebuie reținut faptul că ochiul nu va putea să respire mai deloc cât timp este lentila pusă, spre deosebire de ochelarii de vedere obișnuiți.

Totuși, punând toate aceste lucruri în balanță, rămâne la alegerea ta dacă vrei să optezi pentru lentile de contact sau nu. Esențial este să consulți un medic specializat înainte de a face o asemenea achiziție.

Noi, echipa Black Friday, punem accent deosebit pe siguranță și pe sănătate, mai mult chiar și decât pe reduceri.