Casti bluetooth Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

De ce căști bluetooth?

Mai avem nevoie de un motiv, în afară de faptul că putem scăpa de cablurile care ne face viața mai tristă de fiecare dată când băgăm mâna în buzunar pentru a le scoate? Sau că nu mai trebuie să petrecem 30 de minute în fiecare zi pentru a desface cablurile?

Evident, faptul că nu mai avem de-a face cu acele cabluri (v-am menționat faptul că nu ne plac cablurile încâlcite?), mai sunt câteva avantaje ale căștilor bluetooth.

În primul rând este calitatea sunetului, care nu mai este cu mult inferioară boxelor cu cablu. În trecut, întradevăr, boxele cu cablu erau net superioare, deoarece informația transmisă prin cablu era cu mult superioară celei transmise prin primele versiuni de Bluetooth. Dar astăzi, în vremurile în care găsim Bluetooth și WiFi oriunde, calitatea sunetelui a ajuns la nivelul celui clasic, transmis prin cablu.

Mobilitatea este la fel extrem de importantă, iar faptul că nu sunt încurcați de acele cabluri reprezintă o mană cerească pentru unii dintre noi. În special pentru pasionații de jocuri, sau pentru cei care ascultă des muzică la laptop, sau care vizionează un film noaptea, la laptop. Cu toții știm cât de frustrant este să fii restrâns de acel cablu, sau să ne cadă căștile în urechi dacă ne îndepărtăm puțin de laptop.

Conectivitatea este un alt aspect important, și deși l-am putea încadra la capitolul mobilitate, merită un paragraf separat. Spre deosebire de căștile cu cablu, unde trebuie mereu să ne asigurăm că le putem conecta la subwoofer, căștile cu Bluetooth trebuie să poată fi conectate mereu la WiFi sau Bluetooth. Adică toată casa. Sau biroul.

Vrei să asculți muzica de la laptop în timp ce ești afară la o țigară sau o cafea? Dacă ai semnalul suficient de bun la Bluetooth/WiFi, nicio problemă!

Există un dezavantaj? Unul singur: Posibilitățile de personalizare a sunetului sunt mai reduse la căștile bluetooth decât la cele clasice, pentru că nu ai acel subwoofer și tot echipamentul adiacent. Dar, acest dezavantaj se aplică acelor foarte puțini audifili, care țin cu tot dinadinsul să aibă control total asupra sunetului.

Dacă totuși nu te încadrezi în tiparul de mai sus, totuși, și dorești un set de căști care îți oferă o mobilitate dictată doar de puterea semnalului WiFi și/sau Bluetooth, nu de lungimea unui cablu, te invităm să răsfoiești catalogul de produse. Toate, cu reducere de Black Friday.

A da, și vei uita de cabluri care se vor încurca de fiecare dată când le depozităm pe undeva. Fără cablu, fără stres, fără nervi, doar audio de calitate la mobilitate ridicată!