Casti bluetooth Black Friday 2019 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Casti bluetooth Black Friday 2019

Una din cele mai vog─â ├«n achizi╚Ťii din acest an nu putea trece neobservat─â de campania Black Friday. Mai mult dec├ót at├ót, campania Black Friday se face auzit─â prin intermediul celor mai mari magazine de electronice din ╚Ťar─â. Mai jos ave╚Ťi lista cu magazinele participante la aceast─â campanie.

Branduri de Casti bluetooth Black Friday 2019

Oricine isi doreste ca brandurile favorite sa aiba reduceri de Black Friday. Noi iti oferim o lista cu cele mai populare branduri de care au reduceri senzationale de Black Friday Romania .

Reduceri Casti bluetooth Black Friday 2019

Pentru că vrem ca în acest an mesajul să fie clar, iată ce reduceri aduce Black Friday căștilor bluetooth, pentru a scăpa de acele fire care ne scot din fire de fiecare dată când se încurcă.

De ce căști bluetooth?

Mai avem nevoie de un motiv, ├«n afar─â de faptul c─â putem sc─âpa de cablurile care ne face via╚Ťa mai trist─â de fiecare dat─â c├ónd b─âg─âm m├óna ├«n buzunar pentru a le scoate? Sau c─â nu mai trebuie s─â petrecem 30 de minute ├«n fiecare zi pentru a desface cablurile?

Evident, faptul c─â nu mai avem de-a face cu acele cabluri (v-am men╚Ťionat faptul c─â nu ne plac cablurile ├«nc├ólcite?), mai sunt c├óteva avantaje ale c─â╚Ötilor bluetooth.

├Än primul r├ónd este calitatea sunetului, care nu mai este cu mult inferioar─â boxelor cu cablu. ├Än trecut, ├«ntradev─âr, boxele cu cablu erau net superioare, deoarece informa╚Ťia transmis─â prin cablu era cu mult superioar─â celei transmise prin primele versiuni de Bluetooth. Dar ast─âzi, ├«n vremurile ├«n care g─âsim Bluetooth ╚Öi WiFi oriunde, calitatea sunetelui a ajuns la nivelul celui clasic, transmis prin cablu.

Mobilitatea este la fel extrem de important─â, iar faptul c─â nu sunt ├«ncurca╚Ťi de acele cabluri reprezint─â o man─â cereasc─â pentru unii dintre noi. ├Än special pentru pasiona╚Ťii de jocuri, sau pentru cei care ascult─â des muzic─â la laptop, sau care vizioneaz─â un film noaptea, la laptop. Cu to╚Ťii ╚Ötim c├ót de frustrant este s─â fii restr├óns de acel cablu, sau s─â ne cad─â c─â╚Ötile ├«n urechi dac─â ne ├«ndep─ârt─âm pu╚Ťin de laptop.

Conectivitatea este un alt aspect important, și deși l-am putea încadra la capitolul mobilitate, merită un paragraf separat. Spre deosebire de căștile cu cablu, unde trebuie mereu să ne asigurăm că le putem conecta la subwoofer, căștile cu Bluetooth trebuie să poată fi conectate mereu la WiFi sau Bluetooth. Adică toată casa. Sau biroul.

Vrei s─â ascul╚Ťi muzica de la laptop ├«n timp ce e╚Öti afar─â la o ╚Ťigar─â sau o cafea? Dac─â ai semnalul suficient de bun la Bluetooth/WiFi, nicio problem─â!

Exist─â un dezavantaj? Unul singur: Posibilit─â╚Ťile de personalizare a sunetului sunt mai reduse la c─â╚Ötile bluetooth dec├ót la cele clasice, pentru c─â nu ai acel subwoofer ╚Öi tot echipamentul adiacent. Dar, acest dezavantaj se aplic─â acelor foarte pu╚Ťini audifili, care ╚Ťin cu tot dinadinsul s─â aib─â control total asupra sunetului.

Dac─â totu╚Öi nu te ├«ncadrezi ├«n tiparul de mai sus, totu╚Öi, ╚Öi dore╚Öti un set de c─â╚Öti care ├«╚Ťi ofer─â o mobilitate dictat─â doar de puterea semnalului WiFi ╚Öi/sau Bluetooth, nu de lungimea unui cablu, te invit─âm s─â r─âsfoie╚Öti catalogul de produse. Toate, cu reducere de Black Friday.

A da, și vei uita de cabluri care se vor încurca de fiecare dată când le depozităm pe undeva. Fără cablu, fără stres, fără nervi, doar audio de calitate la mobilitate ridicată!