F64 Black Friday 2023 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.f64.ro

Pasionat de fotografie? Nu pierde reducerile de Black Friday pe F64

Dacă ești un pasionat al fotografiilor și nu ai auzit încă de f64, atunci nu ai știut ce ai pierdut până acum, dar vei ști cât de mult vei avea de câștigat de acum încolo. De ce? Pentru că F64 este raiul echipamentului foto-video, dar și locul unde poți învăța multe despre această artă atât de frumoasă și generatoare de zâmbete și trăiri unice.

Ce poți cumpăra de pe F64 de Black Friday?

De Black Friday poți cumpăra tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți face și mai frumos echipamentul foto-video, întrucât aici vei găsi cea mai variată gamă de echipamente fotografice, aparate foto, camere video, obiective și accesorii, dar și cursuri. Altfel spus, dacă deja ești un profesionist sau vrei să devii unul, locul acesta este Paradisul pentru tine.

De ce să fii cu ochii pe F64 de Black Friday?

Așa cum ne-a obișnuit F64 de-a lungul anilor, de Black Friday ofertele sunt extrem de atrăgătoare, cu discounturi mari, iar pentru fiecare pasionat de foto sau video reprezintă șansa de a-și cumpăra echipamentul la care visează la cele mai bune prețuri de pe piață.

Ce trebuie să faci ca să nu pierzi cele mai tari oferte de Black Friday pe F64?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți creezi cont, să rămâi logat, iar atunci când se anunță oficial Black Friday, să începi goana după reduceri.

Pune-ți pe lista de dorințe produsele preferate

Dacă deja știi ce vrei, dar doar aștepți să se reducă prețul ca să-ți poți permite cele mai dorite accesorii foto-video, pune la favorite produsele preferate, astfel îți va fi mai ușor să afli când prețurile au scăzut și le vei putea cumpăra mult mai rapid, fără să riști ca acestea să se epuizeze din stoc.

Dacă nu ești hotărât ce ți se potrivește, cei de la F64 s-au gândit la ceva super tare, și anume, la videoconsultanță, astfel vei primi consiliere din partea lor, pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Când începe Black Friday pe F64?

Data exactă o poți afla doar intrând pe site-ul oficial, unde cu siguranță va fi anunțată prima zi de nebunie a reducerilor. Data poate fi diferită de la an la an, de aceea o idee bună ar fi chiar să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. De asemenea, dacă obișnuiești să petreci mult timp pe Social Media (facebook, instagram), pe paginile lor sigur poți afla informații suplimentare despre campania de Black Friday, dar și despre campaniile viitoare.

Spor la cumpărat să ai și la filmat, la fotografiat!

F64 este magazin online cu produse din categoriile Aparate foto, Audio, Baterii externe, Boxe portabile, Bratari fitness, Camere foto, Camere video, Camere web, Casti bluetooth, Ceasuri, Cursuri, Drone, Ebook reader, Foto & video, Gadgeturi, iPad, iPhone, Laptopuri, Macbook, Obiective profesionale, Ochelari VR, Servicii, Smartphone, Smartwatch, Tablete, Telefoane, Televizoare, Videoproiectoare.