Espadrile Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Fă-te comod(ă) cu o pereche nouă de espadrile.

Acum cu reducerile de Black Friday. Pentru că aici vorbim despre comoditate, modă și prețuri reduse.

Sandale sau espadrile? De ce nu amândouă? Totuși, aici suntem dedicați secțiunii pentru espadrile. Chiar dacă sunt dedicate pentru lejeritatea și comoditatea caracteristică anotimpului cald, totuși espadrilele sunt utilizabile și primăvara. Și sunt de departe mult mai elegante decât sandalele.

Iar brandurile prezente de Black Friday demonstrează că espadrilele pot fi atât comode cât și elegante. Brandurile de lux demonstrează acest lucru cu atât mai bine. Dar oare ai nevoie neapărat de un brand de lux pentru espadrile? Dacă nu dorești să cheltui prea mult pe o pereche de espadrile, avem și branduri pentru tine. Totuși, dacă nu te poți prezenta la o terasă decât cu cele mai scumpe espadrile, noi avem reducerile de Black Friday alături de tine. La urma urmei, ar fi destul de dificil să te prezinți la o terasă sau la un club în sandale. Mai ales dacă ai de gând să stai până mai târziu și există posibilitatea de a se răci afară. La fel cum nici nu credem că poți dansa prea bine în sandale. Dar cu o pereche de espadrile, toate aceste lucruri sunt anulate, putând avea parte atât de eleganță cât și de comfort. Ai putea spune că sunt un compromis ideal între sandale și pantofi (sport sau nu). Sau că este încălțăminte potrivită pentru o vreme capricioasă. Cunoaștem cu toții acele zile, când dimineața este toamnă, ziua este vară iar seara este iarnă. Cu ce să ne încălțăm într-o zi ca aceasta? Cu o pereche de espadrile, evident.

Ce espadrile să alegi?

Cât despre stocul pe care îl avem, cel mai bine te invităm pe tine să parcurgi toate magazinele online ale partenerilor noștri. Ai de ales o gamă variată de espadrile, unde va trebui să te decizi (cu greu) pe care pereche o vei alege. Avem o gamă variată de culori, de materiale. Modelul de la plută, modelul de la espadrilă, culoarea fiecăreia. Să fie uniformă culoarea? În două sau mai multe culori? Un model anume? Să fie din material sintetic sau din piele? O adevărată lume a modei este prezentă aici.

O lume care abia așteaptă să o descoperi. O lume care te va trimite cu gândul la anotimpurile calde, o lume în care vom uita de zăpada și frigul de afară. Desigur, ai putea ieși și acum cu espadrile (dacă te înduri), dar aceste accesorii ale imaginii tale te vor încânta cel mai bine în acele plimbări seara.

Așadar, te invităm cu mare plăcere să analizezi oferta partenerilor noștri și să alegi perechea de espadrile potrivită pentru tine. Acum cu ajutorul reducerilor de Black Friday.