CCC Black Friday 2020 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.ccc.eu/ro

Pe site-ul CCC veți găsi o gamă mare de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, pentru orice ocazie! Din magazinele CCC puteți alege și accesorii stylish și trendy – genți pentru femei, rucsacuri pentru bărbați și accesorii unice.

CCC este unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte din Europa. Companie multibrand, cu ample colecții de pantofi și genți în tendințe. Rețea cu peste 70 de magazine fizice în România și magazin online pe CCC.EU/RO.

CCC este cel mai mare producator de incaltaminte si compania de incaltaminte cu cea mai mare crestere din Europa. Este un magazin multibrand, cu cele mai ample colectii de pantofi si genti in tendinte, la preturi mici. Cele mai importante brand-uri in magazinele CCC: Pentru femei: Lasocki, Jenny Fairy, Clara Barson. Pentru barbati: Lasocki, Gino Lanetti, Ottimo, Cesare Cave Pentru copii: Nelli Blu, Nylon Red.

CCC este magazin online cu produse din categoriile Articole copii, Balerini, Botine, Cizme, Espadrile, Genti si posete, Ghete, Incaltaminte, Incaltaminte copii, Pantofi, Pantofi sport, Portofele, Posete dama, Sandale, Tenisi, Trolere.