Smartwatch Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Smartwatch Black Friday 2024

Specialiștii în tehnologie și în telefonie s-au unit sub obiectivul de a te echipa cu cele mai noi smartwatch-uri. Te invităm să vizitezi magazinele noastre partenere, toate la un click de smartwatch distanță.

Reduceri Smartwatch Black Friday 2024

Toate aparițiile de top din tehnologie au tendința de a veni cu prețuri pe măsură. Așa că ne-am gândit să te ajutăm de Black Friday să cumperi cele mai performante smarwatch-uri.

Branduri de Smartwatch Black Friday 2024

Brandurile consecrate în acest domeniu, cât și intrări noi și fulminante de anul acesta, toate adunate în cadrul campaniei de Black Friday. Iar competiția este aprigă.

Fii în pas cu tehnologia și bucură-te de Black Friday de reduceri substanțiale la smartwatch-uri.

Pentru pasionatul (sau pasionata) de tehnologie din tine.

Bătălia pentru supremația tehnologică și pentru un loc pe mâna ta se dă aprig anul acesta. Ca orice arie a tehnologiei, giganții se iau la luptă și mereu trebuie să își apere reputația în fața celor noi veniți. Iar la capitolul SmartWatch, lucrurile stau la fel.

Sunt multe branduri de smartwatch-uri?

Dacă pentru telefoane bătălia mare se dă între iOS și Android, câmpul de bătălie pentru SmartWatch-uri se dă între iOS, Tizen, Proprietary și WearOS. Dar aici nu vorbim despre iOs și Apple, pentru aceasta avem o secțiune dedicată produselor Apple. Așa că trecem mai departe la ceilalți participanți.

Aici probabil că vei fi familiarizat cu sistemele de operare de la smartphone-uri, Tizen OS este sistemul de operare oferit de către cei de la Samsung, WearOS de către Google și chiar și faimosul producător Swatch a venit cu sistemul de operare Proprietary. De fapt, fiecare producător alege să vină cu propriul sistem de operare, dar aici i-am enumerat pe cei mai mari.

De ce să mergem pe un sistem de operare diferit de cel folosit de Apple? Principalul motiva ar fi faptul că nu vei fi limitat doar la dispozitivele Apple. Chiar dacă Apple rămâne jucătorul dominant pe piața de SmartWatch-uri, sistemul de operare Tizen oferit de Samsung vine tare din urmă. Este discutabil dacă motivul este dat de performanțe, dar este clar că numărul masiv de modele de smartwatches marca Samsung au ajutat la ocuparea unei porțiuni semnificative din piață.

Iar dacă nu vrei să fii aspirat(ă) în războiul sistemelor de operare, tot ai o pleiadă de smartwatch-uri din care să alegi. Poți alege dacă dorești să mergi pe un smartwatch cu un design clasic și discret, sau poți merge pe un smartwatch care să reflecte statutul tău de pasionat de tehnologie. Găsești modele la ambele extreme, dar și la jumătatea drumului selecția este amplă. Sau poate dorești un smartwatch cu un design clasic, dar cu o brățară de silicon dacă nu de piele.

Apoi vine discuția despre procesor și despre dimensiunea ecranului, cât și despre capabilățile și datele tehnice. Dar acestea sunt lucruri pe care probabil deja le-ai studiat înainte de a veni pe acest site.

Aici cel mai probabil ai venit ca să studiezi reducerile de Black Friday, iar noi sperăm că ne-am făcut temele așa cum trebuie. Toate pentru ca tu să te poți răsfăța de Black Friday cu un smartwatch de ultimă generație.