Statii auto Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Statii auto Black Friday 2024

Trăim într-o lume în continuuă mișcare. Așa că am anunțat prin stație pe toți partnerii noștri să ne adunăm pe Black Friday România. Iată cine s-a prezentat.

Reduceri Statii auto Black Friday 2024

Reducem prețurile pentru ca tu să poți reduce viteza atunci când trebuie. Sau poate chiar ai nevoie de acea stație și pentru alte scopuri, mai ales când conduci în afara țării.

Branduri de Statii auto Black Friday 2024

Am anunțat colegii noștri prin stație, clar și concis despre campania de Black Friday. Iar ei au răspuns la fel de clar și concis, pentru că folosesc doar cele mai bune stații auto.

Cum și cu ce anunț prin stație?

În primul rând trebuie să fii atent la ce fel de stație cumperi: poate să fie ori un walkie-talkie ori o stație CB. Stația CB este cea mai populară de pe străzile patriei.

Un Walkie Talkie este o stație simplă, în care poți comunica cu un prieten pe o frecvență privată. Excelentă atunci când conduceți în tandem, sau vă coordonați. O stație de tip Walkie Talkie este inofensivă și vă poate ajuta la drum lung să nu folosiți telefoanele.

Stația CB este cea mai întâlnită dintre toate. Pentru ea vei avea nevoie de stație, cablaj, suport stație și antenă. Sună complicat, nu? De fapt, nu e, tot ce este mai dificil este realizarea cablajului întrucât se conectează direct la mașină, nu are baterie proprie.

Suportul este opțional, dacă ai unde să pui stația și fără suport, nu trebuie să sacrifici spațiu din mașină pentru un accesoriu ușor inestetic. Ce nu este opțională în schimb este puterea stației. O stație de putere mică sau de calitate inferioară va avea dificultăți în a primite și în a emite mesajele. Dar cu reducerile de Black Friday, ar fi mare păcat să cumperi o stație low-cost.

Apoi vine subiectul antenei. Aici lucrurile se diversifică puțin. Antenele sunt de 2 tipuri: fixe și mobile.

Antenele fixe sunt, după cum se subînțelege, fixate cu șuruburi direct de caroserie, de obicei de portbagaj. Avantajul este că sunt fixate solid și nu pot fi sustrase, dezavantajul este că pot fi fixate doar pe portbagaj.

Antenele mobile se fixează cu ajutorul ventuzelor și se folosesc pe mașinile de tip hatchback sau break. La ele trebuie avut grijă să fie demontate de fiecare dată când parcăm, altfel riscăm să ne trezim fără ele.

Apoi vine discuția despre lungimea antenei. Lungimea antenei este corelată în mod direct cu raza de recepție. În funcție de cât considerăm că avem nevoie, putem stabili lungimea. De exemplu, o antenă lungă de 1,5 metri va avea o rază de acoperire de aproximativ 20 de km. Ce înseamnă 20 de km? Dacă ești în parcul Herăstrău din București, teoretic poți recepționa mesajele celor din Afumați.

Desigur, dacă ești în Satu Mare și vrei să afli starea drumurilor din Brașov, va trebui să cumperi o antenă mai lungă.

Mai trebuie avut în vedere și ca antena să fie din oțel inoxidabil și nu din fibră de sticlă. Motivul este că antena se va îndoi frecvent, fie de crengile de copaci, fie parcări subterane, iar fibra de sticlă nu va rezista. Majoritatea antenelor moderne sunt din oțel inoxidabil, dar e bine de luat în calcul și acest aspect.

Pe final, echipa Black Friday vrea să readucă aminte de faptul că noi nu încurajăm sub nicio formă condusul peste limita legală sau anunțarea din timp a filtrelor de poliție. Viața are prioritate iar încălcarea legislației rutiere poate avea consecințe grave atât pentru noi cât și pentru ceilalți participanți la trafic.