Skateboard Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Skateboard Black Friday 2024

Ori că este un accesoriu la modă, ori un mod de exprimare a personalității, ori te interesează performanța, partenerii noștri de Black Friday au toate tipurile de skateboard. Trebuie doar să îl găsești pe al tău.

Reduceri Skateboard Black Friday 2024

Penny Board sau Longboard, reducerile sunt la fel de mari. Sau poate, cu ocazia reducerilor atât de mari, chiar un e-Longboard ? Ține doar de tine, noi reducerile le-am adus.

Branduri de Skateboard Black Friday 2024

Toate brandurile prezente în această secțiune sunt consacrate, venind la pachet cu biciclete, role și skateboarduri. Tot ce mai trebuie să alegi este modul tău de a te exprima în această societate. Sau poate că vrei cel mai tare skateboard din parcare cu care să faci 540 toată ziua.

Am înțeles că ați adus reduceri, dar ce skateboarduri ați adus?

Sunt 4 categorii mari de skateboarduri, toate prezente aici:

  1. Penny Board este cel mai mic și mai modern dintre toate. Apărut în 2010, Penny Board-ul a revenit în lumea adolescenților atât prin dimensiuni, cât și stil. Ce este atât de atractiv la ele este faptul că, pe lângă faptul că sunt cele mai ieftine skateboarduri, acestea sunt făcute și din plastic. Ce înseamnă asta? Greutate redusă și durabilitate crescută. Cu toții am pățit-o o dată să ni se rupă placa de skateboard care era din lemn și care oricum se deteriora rapid. Optând pentru o placă de plastic avem siguranța că este și mai ușoară, mai ieftină, mai rezistentă și mult mai ușor de spălat. Și de găsit și înlocuit piese.
  2. Skateboard-ul clasic nu mai are nevoie de nicio prezentare. Skateboardul clasic, din lemn, cu care am crescut cu toții și pe care vrem să îl predăm mai departe. Doar că probabil al nostru este mult prea uzat, așa că va trebui să cumpărăm altul. De ce un skateboard clasic versus un Penny Board? Pentru că, deși este mai greu, mai puțin durabil și mai scump, un skateboard chiar poate fi folosit pentru acele mișcări mai complicate. Încearcă să faci un 540 sau un ollie cu un Penny Board. Totuși, în 2017 placa din lemn începe să dispară, fiind înlocuită de tehnologia modernă, cum ar fi fibra din sticlă sau fibra din carbon. Depinde doar de buget.
  3. Longboard-ul este departe cea mai populară cumpărătură din sectorul Skateboard. Nu o spunem noi, o spun partenerii noștri. Copilul din tine îți va spune să stai departe de Longboard, datorită faptului că longboardul este adaptat pentru plimbare, nu pentru scheme. Asta provine din faptul că longboardul este un skateboard lung (după cum spune și numele), cu dimensiuni de la 80 la 150 de cm. Astfel, este mult mai comfortabil pentru plimbare, dar va trebui să treci pe lângă balustradă, nu pe balustradă.
  4. Ultimul invitat la petrecere este e-Longboard-ul. De departe cel mai scump, cel mai modern și cel mai comod. Într-o lume în care avem mașini electrice, biciclete electrice, trotinete electrice, electrificarea skateboardurilor era doar o chestiune de timp. Un skateboard care are un motoraș electric chiar este ultima noutate în materie de mobilitate. Chiar dacă este un accesoriu scump, campania Black Friday poate face o asemenea achiziție realizabilă.
  5. Echipamentul de protecție. Dacă ești adolescent, probabil că vei închide pagina aceasta și vei căuta direct skateboardul. Dacă nu, echipa Black Friday România vrea să vă aducă aminte tuturor despre importanța siguranței și a echipamentului de protecție. În special dacă vrem să facem acele mișcări văzute pe YouTube, executate de către Tony Hawk însuși. Partenerii noștri vă pun la dispoziție echipamentul de protecție, tot la reducere, în special casca de protecție.

Mai este ceva de spus? Acestea sunt câteva detalii tehnice, pentru că pe partea de aspect oricum îți vei personaliza skateboardul. Fă-l în așa fel încât să întoarcă cele mai multe capete, sau să transmite mesajul fix așa cum vrei tu.