iPod Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu iPod Black Friday 2024

Știm că vorbim despre un singur producător, dar avem mai mulți distribuitori. Tot ce rămâne de văzut este să compari care dintre magazine are oferta mai bună pentru ceea ce cauți tu.

Reduceri iPod Black Friday 2024

Nu trebuie să dai muzica mai încet ca să auzi reducerile de Black Friday. Nici nu trebuie să o dai tare ca să anunți aceste reduceri excepționali. Pentru că ești genul de om care ascultă muzică discret, pentru tine, dar la o calitate înaltă.

Branduri de iPod Black Friday 2024

Este lesne de înțeles că avem un singur brand pentru iPod. Dar am creat această secțiune special pentru Apple și atât. Pentru că ei sunt producătorii, primesc propria lor secțiune.

iPod Shuffle, iPod Touch sau iPod Nano?

De la mic la mare, începe:

iPod Shuffle este legendarul iPod de care am auzit cu toții. Cel mai mic, cel mai discret și cel mai ușor de utilizat. Fără ecran, fără opțiuni, doar rotița clasică și muzică de calitate. Astăzi disponibil în versiunea de 4 GB, iPod Shuffle este la ultima lui vizită în magazine. De ce? Pentru că Apple a decis ca doar iPod Touch să rămână. Așadar, aceasta este ultima șansă de a cumpăra acest dispozitiv genial. Mic și discret, oricine a avut un iPod Shuffle i-a apreciat dimensiunile cât și calitatea sunetului. Da, un telefon modern face același lucru ca un iPod Shuffle, dar dacă vrei să asculți muzică și atât, dacă nu vrei să fii sunat(ă) în timp ce ești la alergat, iPod Shuffle este pentru tine.

Trecem la fratele mai mare, iPod Nano. La jumătatea drumului dintre iPod Shuffle și iPod Touch. Cu o memorie internă de 16 GB, o baterie cu o autonomie de 30 de ore pentru audio și 3.5 video și posibilitatea de a rula videoclipuri, iPod Nano a îmbunătățit Shuffle-ul, încercând să păstreze dimensiunile reduse. Întradevăr, Steve Jobs a justificat acest iPod prin faptul că poate să încapă în buzunarul mic de la blugi. Și chiar încape. Lansat în 2012, când smartphone-ul era la început de drum, iPod Nano era un lider incontestabil în materie de redare de muzică și video. Astăzi în schimb, singurul atuu rămas este dat de dimensiunile reduse. Un atuu care nu a fost suficient, întrucât și iPod Nano a fost scos din producție, deci acum îl vedem posibil pentru ultima oară pe rafturile magazinelor.

Încheiem cu iPod Touch, ultimul rămas din familia iPod. Shuffle a venit cu posibilitatea de a reda muzică și de a fi extrem de compact, Nano a completat cu funcția de redare video, iar Touch vine și cu o cameră foto aliniată la standardele Apple. De asemenea vine și cu o memorie internă de 16GB sau 32GB, cu o autonomie de 40 de ore (audio) și 8 ore (video), respectiv cu un timp de încărcare de 3 ore.

Subțire și compact, iPod Touch este ultimul membru din familia iPod care încă se mai fabrică. Dacă dorești să ai un MP3 player de o calitate excepțională și de o eleganță pe măsură, iPod Touch este pentru tine.

Sau poate reușești să prinzi unul dintre ultimele iPod Shuffle care se vor produce vreodată.