Frigidere Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Frigidere Black Friday 2021

Dac─â magazinele noastre partenere ar fi puse ├«ntr-un frigider, am ocupat fiecare spa╚Ťiu de depozitare imaginabil ╚Öi inimaginabil. ╚śi ai avea nevoie de un frigider Side-by-Side.

Branduri de Frigidere Black Friday 2021

Profesioniștii electrocasnicelor s-au reunit în cadrul campaniei de Black Friday pentru a oferi cele mai bune electrocasnice în materie de răcire. Fie că vorbim despre mâncare sau vin. Acasă sau la magazin.

Reduceri Frigidere Black Friday 2021

Pre╚Ťurile scad de Black Friday la fel cum scade ╚Öi temperatura din frigidere. Chiar dac─â nu reu╚Öesc s─â ajung─â pe 0 sau pe minus, noi tot ne laud─âm cu reducerile noastre.

Black Friday a ├«nceput ca un eveniment de reduceri dedicat electronicelor ╚Öi electrocasnicelor. A╚Öa c─â nu se putea s─â ne prezent─âm la sec╚Ťiunea dedicat─â frigiderelor dec├ót cu tot ce este mai bun.

Cu ce vine campania de Black Friday pe pia╚Ťa frigiderelor?

Cu o selec╚Ťie at├ót de mare ├«nc├ót vei avea nevoie de o rulet─â pentru a m─âsura ├«ntreaga list─â. A╚Öa c─â s─â trecem la treab─â, ├«n aventura g─âsirii frigiderului perfect care s─â depoziteze toat─â m├óncare care va veni de s─ârb─âtori.

Care este diferen╚Ťa dintre o combin─â frigorific─â ╚Öi un frigider?

├Än trecut, diferen╚Ťele erau sesizabile. Ast─âzi, ├«n schimb, diferen╚Ťele dintre o combin─â frigorific─â ╚Öi un frigider o face preferin╚Ťa personal─â. O combin─â frigorific─â are congelatorul plasat ├«n partea de jos, iar un frigider are congelatorul plasat ├«n partea de sus. Iar combin─â frigorific─â are tendin╚Ťa s─â aibe congelatorul de dimensiuni unpic mai mari, dar nu cu foarte mult.

Mai trebuie doar s─â alegi frigiderul sau combina frigorific─â ├«n func╚Ťie de specifica╚Ťiile dorite de tine. Volumul total (volum frigider+volum congelator), clasa de eficien╚Ť─â energetic─â (de obicei toate sunt ├«n clasa de eficien╚Ť─â A+), num─ârul de compresoare, consumul energetic, nivelul de zgomot sau autonomia ├«n cazul ├«ntreruperii aliment─ârii cu curent electric. To╚Ťi ace╚Öti parametri ├«i vei g─âsi ├«n fi╚Öa de specifica╚Ťii tehnice ale produselor.

Mai este ╚Öi factorul garan╚Ťiei, care ├«n mod normal este de 2 ani de zile, dar unii produc─âtori vin ╚Öi cu o garan╚Ťie extins─â de 5 ani, cadou pentru tine. Mai trebuie s─â ├«╚Ťi amintim ╚Öi de reducerile de Black Friday?

Sau poate ├«╚Ťi amintim de faptul c─â exist─â ╚Öi posibilitatea de a achizi╚Ťiona un frigider Side-by-Side. Chiar dac─â sunt achizi╚Ťii scumpe ├«n mod normal, cu reducerile extraordinare de Black Friday po╚Ťi achizi╚Ťiona un asemenea frigider.

De ce a╚Ö achizi╚Ťiona un frigider Side-by-Side?

Avantajele sunt multiple: capacitatea net superioar─â, aparat de ghea╚Ť─â, iluminare cu LED ╚Öi 2 compresoare. Pentru c─â nu se ╚Ötie niciodat─â.

Sau poate e╚Öti ├«n c─âutarea unui congelator? Sau poate dore╚Öti o lad─â frigorific─â, ca s─â ╚Ťii la rece m├óncarea ╚Öi b─âutura oriunde ai merge?

Sau poate vrei să modernizezi magazinul și vrei câteva vitrine frigorifice noi? Sau poate ești în căutare de răcitoare de vinuri?

Incorporabile sau separate, cu fi╚Öe tehnice la fel de minu╚Ťios documentate de c─âtre magazinele noastre partenere, toate aceste articole de refrigerat sunt preg─âtite s─â ├«nfrunte s─ârb─âtorile ╚Öi nu numai. La urma urmei, aparatele de refrigerat sunt articole esen╚Ťiale ├«n via╚Ťa noastr─â, fie acas─â sau fie la magazin, a╚Öa c─â merit─â s─â acord─âm reduceri substan╚Ťiale. Iar aceste reduceri se simt cu mult mai mult aici, prin faptul c─â sunt procentuale ╚Öi nu fizice, deci pre╚Ťurile vor fi sc─âzute dramatic.

Oricare ar fi alegerea ta, noi suntem aici ╚Öi te surprindem cu reduceri substan╚Ťiale, pentru a celebra campania de Black Friday a╚Öa cum se cuvine.