Frigidere Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Frigidere Black Friday 2024

Dacă magazinele noastre partenere ar fi puse într-un frigider, am ocupat fiecare spațiu de depozitare imaginabil și inimaginabil. Și ai avea nevoie de un frigider Side-by-Side.

Reduceri Frigidere Black Friday 2024

Prețurile scad de Black Friday la fel cum scade și temperatura din frigidere. Chiar dacă nu reușesc să ajungă pe 0 sau pe minus, noi tot ne laudăm cu reducerile noastre.

Branduri de Frigidere Black Friday 2024

Profesioniștii electrocasnicelor s-au reunit în cadrul campaniei de Black Friday pentru a oferi cele mai bune electrocasnice în materie de răcire. Fie că vorbim despre mâncare sau vin. Acasă sau la magazin.

Black Friday a început ca un eveniment de reduceri dedicat electronicelor și electrocasnicelor. Așa că nu se putea să ne prezentăm la secțiunea dedicată frigiderelor decât cu tot ce este mai bun.

Cu ce vine campania de Black Friday pe piața frigiderelor?

Cu o selecție atât de mare încât vei avea nevoie de o ruletă pentru a măsura întreaga listă. Așa că să trecem la treabă, în aventura găsirii frigiderului perfect care să depoziteze toată mâncare care va veni de sărbători.

Care este diferența dintre o combină frigorifică și un frigider?

În trecut, diferențele erau sesizabile. Astăzi, în schimb, diferențele dintre o combină frigorifică și un frigider o face preferința personală. O combină frigorifică are congelatorul plasat în partea de jos, iar un frigider are congelatorul plasat în partea de sus. Iar combină frigorifică are tendința să aibe congelatorul de dimensiuni unpic mai mari, dar nu cu foarte mult.

Mai trebuie doar să alegi frigiderul sau combina frigorifică în funcție de specificațiile dorite de tine. Volumul total (volum frigider+volum congelator), clasa de eficiență energetică (de obicei toate sunt în clasa de eficiență A+), numărul de compresoare, consumul energetic, nivelul de zgomot sau autonomia în cazul întreruperii alimentării cu curent electric. Toți acești parametri îi vei găsi în fișa de specificații tehnice ale produselor.

Mai este și factorul garanției, care în mod normal este de 2 ani de zile, dar unii producători vin și cu o garanție extinsă de 5 ani, cadou pentru tine. Mai trebuie să îți amintim și de reducerile de Black Friday?

Sau poate îți amintim de faptul că există și posibilitatea de a achiziționa un frigider Side-by-Side. Chiar dacă sunt achiziții scumpe în mod normal, cu reducerile extraordinare de Black Friday poți achiziționa un asemenea frigider.

De ce aș achiziționa un frigider Side-by-Side?

Avantajele sunt multiple: capacitatea net superioară, aparat de gheață, iluminare cu LED și 2 compresoare. Pentru că nu se știe niciodată.

Sau poate ești în căutarea unui congelator? Sau poate dorești o ladă frigorifică, ca să ții la rece mâncarea și băutura oriunde ai merge?

Sau poate vrei să modernizezi magazinul și vrei câteva vitrine frigorifice noi? Sau poate ești în căutare de răcitoare de vinuri?

Incorporabile sau separate, cu fișe tehnice la fel de minuțios documentate de către magazinele noastre partenere, toate aceste articole de refrigerat sunt pregătite să înfrunte sărbătorile și nu numai. La urma urmei, aparatele de refrigerat sunt articole esențiale în viața noastră, fie acasă sau fie la magazin, așa că merită să acordăm reduceri substanțiale. Iar aceste reduceri se simt cu mult mai mult aici, prin faptul că sunt procentuale și nu fizice, deci prețurile vor fi scăzute dramatic.

Oricare ar fi alegerea ta, noi suntem aici și te surprindem cu reduceri substanțiale, pentru a celebra campania de Black Friday așa cum se cuvine.