Saltele pat Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Saltele pat Black Friday 2020

De Black Friday, am chemat exper╚Ťii ├«n home & deco dar ╚Öi mod─â, pentru a crea selec╚Ťia perfect─â de saltele. Totul pentru un somn de cea mai ├«nalt─â calitate.

Branduri de Saltele pat Black Friday 2020

Cel mai probabil ai auzit de aceste branduri. Iar dac─â nu ai auzit de ele, te invit─âm s─â fim ├«nc├óntat de calitatea lor ╚Öi de gradul de comfort. Dac─â nu ne crezi, vom face noi o demonstra╚Ťie absolut relaxant─â.

Reduceri Saltele pat Black Friday 2020

Ducem lupta ├«mpotriva calit─â╚Ťii slabe a somnului cu reduceri de cea mai ├«nalt─â calitate pentru saltele de cea mai ├«nalt─â calitate.

Portofelul tău poate să doarmă liniștit!

Am venit cu cea mai mare campanie de reduceri din Rom├ónia, ca s─â po╚Ťi cump─âra orice cadou ├«╚Ťi dore╚Öti tu. Iar ca s─â dormi comfortabil, vei avea nevoie de o saltea nou─â. A╚Öa c─â le-am redus pre╚Ťurile.

Cu ce ne-am înarmat anul acesta în lupta împotriva somnului de proastă calitate?

O gamă variată de saltele. Dar nu am venit doar cu saltele împotriva somnului de slabă calitate. Avem și saltele pentru cei care vor comfort mai mare, sau care nu vor neapărat să doarmă (poate vor doar să stea).

Dar s─â trecem la clasicele saltele. E lesne de ├«n╚Ťele de ce ar trebui s─â ai o saltea de pat acas─â. Dac─â nu e╚Öti student(─â), nu credem c─â trebuie s─â ├«╚Ťi explic─âm de ce ai avea nevoie de o saltea. Iar studen╚Ťii ╚Öi studentele oricum cel mai probabil sunt undeva pe la sec╚Ťiunea dedicat─â camerelor foto ╚Öi a telefoanelor. Dar nu ╚Öi tu. Ai trecut de aceast─â etap─â a vie╚Ťii ├«n care dormeai la c─âmin pe un pat cu o saltea adus─â de c─âtre administratorul de c─âmin ╚Öi care te f─âcea s─â te ├«ntrebi dac─â nu cumva acea saltea are sigla Uzinelor Auto Pite╚Öti pe ea. Le cuno╚Öti, u╚Öor murdare ╚Öi muceg─âite ├«ntr-un col╚Ť. Probabil c─â deja ╚Ťi-ai imaginat-o. Dar acum ai trecut de aceast─â etap─â ╚Öi pui accentul pe un somn de calitate. Nu mai e ca la 20 de ani, c├ónd puteai s─â dormi ╚Öi pe jos (probabil unii dintre noi au f─âcut-o), acum totul trebuie s─â fie la cea mai ├«nalt─â calitate.

Saltea cu arcuri sau saltea cu spuma?

├Änainte probabil c─â se punea discu╚Ťia dintre o saltea cu arcuri ╚Öi una f─âr─â (cu spum─â). Ast─âzi, b─ât─âlia a fost clar c├ó╚Ötigat─â de saltea f─âr─â arcuri. Ast─âzi, ├«n schimb, se pune ├«ntrebarea dac─â vreau o saltea cu memorie sau nu. Indiferent de ce zice inima ta, bugetul t─âu va fi la fel de relaxat, mul╚Ťumit─â reducerilor de Black Friday. Mai mult dec├ót at├ót, poate c─â e╚Öti at├ót de mul╚Ťumit(─â) de salteaua pe care o ai acas─â ├«nc├ót ai lua-o cu tine ├«n c─âl─âtorii. Acum se poate, dac─â optezi pentru o saltea pliabil─â. Cu siguran╚Ť─â vei avea cel mai comfortabil somn de pe munte, indiferent de altitudine. Sau poate c─â o saltea pliabil─â cu spum─â este prea mult/prea comfortabil? Atunci va exista ├«ntotdeauna ╚Öi salteaua gonflabil─â, pentru orice situa╚Ťii sau pentru prietenii care vor r─âm├óne peste noapte ╚Öi pe care nu ├«i placi suficient de mult ├«nc├ót s─â le oferi un loc pe canapea. Glumim, dar totu╚Öi recomand─âm ╚Öi o saltea gonflabil─â, pentru c─â nu se ╚Ötie niciodat─â.

La fel cum ├«╚Ťi recomand─âm s─â studiezi oferta complet─â de Black Friday. Tu trebuie doar s─â ai notate dimensiunile saltelei ╚Öi tipul de saltea. De comfort ╚Öi de buget ne-am ocupat noi deja.