MESTERESTI Black Friday 2023 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.mesteresti.ro

De Black Friday, MESTERESTI te pregătește să îți amenajezi casa și grădina

Dacă nu ai auzit încă de MESTERESTI, aceasta este ocazia perfectă pentru a arunca o privire pe oferta lor de produse, care este una dintre cele mai diverse. De la produse pentru amenajări interioare și exterioare, cum sunt cele din categoriile de construcții, garduri și porți, canalizare și drenaj sau casă și bricolaj, și până la produse destinate special pentru domeniul agricol, cum sunt cele din categoria de curte și grădină sau agricultură și zootehnie. Din istoricul anilor trecuți, știm că Black Friday la MESTERESTI a venit cu o mulțime de oferte și reduceri, potrivite pentru toate buzunarele. Cu siguranță și ediția din acest an va fi una pe măsura așteptărilor.

Beneficii la MESTERESTI de care te poți bucura și de Black Friday

Cu peste 15 ani de activitate în piața materialelor de construcții și nu numai, MESTERESTI a reușit să construiască o companie deschisă la nevoile clienților și la tot ceea ce înseamnă nou. După cum declară unul dintre reprezentanții brandului, “Pentru noi, Black Friday este mai mult decât un trend anual. Este oportunitatea de care ne folosim pentru a vă răsplăti pentru toată încrederea pe care ne-ați acordat-o pe parcursul acestor ani. În semn de mulțumire, în perioada reducerilor de Black Friday, pe site-ul mesteresti.ro veți găsi în fiecare an reduceri considerabile la cele mai esențiale categorii de produse.”

Printre beneficiile de care te poți bucura la o gamă variată de produse în perioada reducerilor de Black Friday MESTERESTI se numără:

  • livrare la tine acasă – majoritatea produselor se livrează prin curier sau alte modalități de transport până la adresa beneficiarului;
  • consiliere gratuită – consilierii MESTERESTI îți sunt la dispoziție pentru orice întrebare sau nelămurire legată de produse;
  • produse de calitate – cei de la MESTERESTI se asigură în permanență că produsele pe care le comercializează sunt de calitate;
  • garanție certificată – majoritatea produselor beneficiază de garanție certificată, conform legislației în vigoare.

Totodată, la MESTERESTI poți beneficia și de Transport Gratuit pentru anumite categorii de produse, care sunt evidențiate cu o etichetă specială.

Ce categorii de produse vor fi în promoția de Black Friday MESTERESTI?

Ca în fiecare an, oferta de Black Friday la MESTERESTI este una variată și include produse din cele mai căutate categorii. Astfel, cele mai mari reduceri le vei găsi la produse din categoriile pentru casă și grădină, precum butoaie lemn, putini lemn, plasă de umbrire, solarii, cisterne inox sau scândură din lemn pentru gard.

Urmărește reducerile de Black Friday la MESTERESTI și cu siguranță vei găsi cel puțin un produs de care ai nevoie pentru casa sau grădina ta.

MESTERESTI este magazin online cu produse din categoriile Bricolaj, Home & deco, Mobila.

Categorii magazin:

, ,