Baterii auto Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Baterii auto Black Friday 2024

Mașina decide bateria, iar tu decizi magazinul. Și ai de unde alege, pentru că i-am adus pe cei mai buni. Răsfoiește catalogul virtual de mai jos pentru a vedea selecția noastră de parteneri.

Reduceri Baterii auto Black Friday 2024

Nu te lăsa surprins ca autoritățile pentru că a venit iarna. Lasă-te suprins în schimb de reducerile substanțiale pe care le oferim de Black Friday.

Branduri de Baterii auto Black Friday 2024

Branduri internationale sau autohtone, toate s-au cablat la campania noastră de reduceri, pentru a oferi mașinii tale energia de care are nevoie.

De ce trebuie să cumpăr acum baterie nouă pentru mașină?

Toamna se numără bobocii. La fel și cu bateriile auto. Ideal ar fi să te prindă începutul frigului și al zăpezii cu o baterie nouă.

Care este ciclul de viață al unei baterii auto?

O baterie auto va ține în medie 2 ani, dar probabil că unii dintre noi care sunt mai economi vor extinde durata de viață până la 3-4 ani. Oricum, tot ce trece de 2 ani este deja de înlocuit.

De ce este bateria auto una dintre cele mai importante componente pe timp de iarnă?

Bateria auto este cea care se asigură că îți va porni motorul. Ar fi mare păcat să fie 6 dimineața, minus 15 grade Celsius, să vrei să mergi la muncă și apoi să afli că mașina nu mai pornește. Pe cine vei da vina? Întâi pe Busu, iar apoi pe bateria auto. Acest adevăr este cu atât mai mult valabil pentru mașinile diesel, care au nevoie de mult mai multă energie pentru a porni, față de o mașină pe benzină.

Cum pot să fac să evit situația de mai sus?

Ai 2 variante: Cea mai simplă și mai eficientă variantă este să cumperi o baterie nouă, fix înainte de începerea frigului. O baterie nouă va rezista 2 ani garantat, fără să ai vreo problemă cu pornitul mașinii la rece. A doua variantă ar fi să iei bateria cu tine în casă, în fiecare noapte. Asta ar însemna să o deconectezi, să o cari în casă cu multă grijă, iar dimineața să o cari înapoi la mașină și să o reconectezi. Mai bine cumpără una nouă. În special dacă ești doamnă sau domnișoară.

Contează ce fel de baterie cumpăr?

Da, contează extrem de mult ce baterie cumperi. Bateriile au dimensiuni diferite, amperaje diferite, puteri diferite. Dacă vei cumpăra o baterie de 48v și o pui la mașina ta care are nevoie de o baterie de 60v, te vei trezi că bateria nu are suficientă putere încât să pornească motorul. Dacă faci invers și pui o baterie de 60v în loc de 48v, s-ar putea să prăjești circuitele mașinii. La propriu. Înainte de a face o asemenea achiziție, echipa Black Friday România te sfătuiește să consulți manualul mașinii, internetul, sau chiar să te uiți pe bateria actuală, pentru a afla caracteristicile corecte ale bateriei.

Observ că este și o rubrică de accesorii?

Evident că bateriile auto vin și cu accesorii. Accesorii menite să ne ajute în situația inițială, în care mașina nu mai pornește din cauza bateriei moarte.

Cablurile de curent sunt folosite pentru a transfera curent de la o baterie pornită la una moartă. Le găsești oriunde, dar aici le găsești cu reducere. Atenție în schimb la lungimea cablului. Cablurile ar trebui să aibe minim 3 metri, pentru că vor lega bateriile dintre 2 mașini. Cu cât e mai lung, cu atât e mai bine.

Al doilea accesoriu, pe care nu îl găsești oriunde și care chiar beneficiază de reducerile de Black Friday este redresorul auto. Acesta funcționează ca un generator portabil și se conectează la bateria mașinii, tot prin cabluri. Dacă nu ai prieteni, sau dacă ai rămas cu bateria goală la 4 dimineața și nu ai pe cine suna, acest redresor este pentru tine. Sau poate că ai mulți prieteni și poate că nu pornești mașina la 4 dimineața, dar nu se știe niciodată.

Acum că te-am încărcat cu informații, este timpul să încarci și tu mașina cu o baterie nou nouță. Pentru că și ea este un membru al familiei și merită un cadou.