Memorii RAM Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Memorii RAM Black Friday 2022

Ne-am gr─âbit ╚Öi am procesat ╚Öi am f─âcut o list─â de magazine partnere care s─â acorde reduceri masive de Black Friday. Sper─âm doar c─â nu am avut laten╚Ť─â, pentru c─â despre thread-uri le-am ocupat pe toate cu informa╚Ťie de cea mai bun─â calitate.

Reduceri Memorii RAM Black Friday 2022

Noi am redus pre╚Ťurile masiv pentru ca tu s─â te bucuri de Black Friday de pl─âci de memorie RAM de laten╚Ť─â redus─â ╚Öi frecven╚Ť─â ├«nalt─â. ╚śi am men╚Ťionat inten╚Ťionat plurarul, pentru c─â un sistem de ├«nalt─â performan╚Ť─â cu siguran╚Ť─â va avea mai multe ├«n dotare.

Branduri de Memorii RAM Black Friday 2022

Fiind vorba de Black Friday, un eveniment dedicat tehnologiei, nu puteam să ne prezentăm cu nimic altceva decât cu cele mai performante plăci de memorie. Iată care sunt cei mai mari jucători din industria memoriilor RAM, prezente în cadrul campaniei noastre.

Vrei să faci cât mai multe lucruri deodată, iar memoria RAM este aici ca să te ajute.

Iar noi suntem ca s─â o ajut─âm, venind cu reduceri substan╚Ťiale. Deja am f─âcut un lan╚Ť de procese care au ca obiectiv final performan╚Ťa sistemului t─âu PC.

Ce pl─âci de memorie aduce campania de Black Friday?

├Än esen╚Ť─â, toate configura╚Ťiile posibile de la to╚Ťi juc─âtorii mari din industrie. Diferen╚Ťa cea mai mare dintre pl─âci le reprezint─â categoria: DDR3 ╚Öi DDR4.

Care este diferen╚Ťa dintre DDR3 ╚Öi DDR4?

Evident, DDR4 este ultima apara╚Ťie ├«n materie de tehnologie, o noutate ┬ácare a debutat ├«n 2014 ╚Öi a fost construit─â special pentru aplica╚Ťiile de nivel ├«nalt.

Avantajul unei pl─âci DDR4 este faptul c─â ruleaz─â la frecven╚Ťe mai mari dec├ót DDR3-ul. Dac─â o plac─â de tip DDR3 se opre╚Öte la frecven╚Ťe de 2133 MHz, de acolo DDR4 ┬á├«ncepe ╚Öi urc─â p├ón─â la 3200 MHz. Ce ├«nseamna asta ├«n mod practic? DDR4 a fost conceput ├«n special pentru configura╚Ťiile la cap─âtul cel mai ├«nalt al tehnologiei, de aceea fiind ╚Öi oarecum limitat ├«n ceea ce ├«nseamn─â implementarea.

Dezavantajul pl─âcilor DDR4, comparativ cu DD3, ├«l reprezint─â pre╚Ťul. Probabil c─â te a╚Öteptai la asta. Dar cu siguran╚Ť─â nu te a╚Öteptai ca reducerile de Black Friday s─â fie at├ót de mari. C├ót despre performan╚Ť─â, diferen╚Ťele dintre DDR3 ╚Öi DDR4 sunt relativ mici, iar DDR4 ├«nc─â este rezervat doar sistemelor de cea mai ├«nalt─â configura╚Ťie. Un alt aspect ├«n schimb care ofer─â superioritate ├«l reprezint─â capacitatea, pl─âcile DDR4 oferind o alegere larg─â ├«n ceea prive╚Öte pl─âcile de 16 GB, pe c├ónd la DDR3 op╚Ťiunile sunt mai limitate.

Un alt aspect important care trebuie luat ├«n considerare ├«l reprezint─â laten╚Ťa CAS, care este timpul efectiv parcurs dintre momentul ├«n care se prime╚Öte comanda ╚Öi momentul ├«n care se proceseaz─â. Coeficientul CAS se m─âsoar─â ├«n nanosecunde, ╚Öi are tendin╚Ťa s─â fie mai mare pentru pl─âcile mai mari. Diferen╚Ťa dintre pl─âci este de nanosecunde sau fragmente de nanosecunde, dar pentru aplica╚Ťiile high-end se poate sim╚Ťi aceast─â diferen╚Ť─â. Pentru majoritatea aplica╚Ťiilor ├«n schimb, diferen╚Ťa este mult prea mic─â pentru a fi sesizabil─â.

Pe l├óng─â aceste lucruri trebuie avut ├«n vedere ╚Öi voltajul la care lucreaz─â pl─âcile de memorie. Una din diferen╚Ťele majore dintre genera╚Ťiile de DDR ├«l reprezint─â ╚Öi voltajul, ceea ce ├«nseamn─â at├ót consum redus c├ót ╚Öi o rat─â de transfer mai mare. Dac─â o plac─â de tip DDR2 func╚Ťioneaz─â la 1.8V, o plac─â DDR3 func╚Ťioneaz─â la 1.8V iar DDR4 func╚Ťioneaz─â la 1.2V. Poate c─â pare o diferen╚Ť─â insesizabil─â, dar la sistemele care func╚Ťioneaz─â cu pl─âci multiple de memorie (iar acest scenariu este cel mai probabil) diferen╚Ťa se poate sim╚Ťi rapid, ├«n special dac─â se utilizeaz─â mai multe sisteme.

├Än mod final, decizia apar╚Ťine doar de tine. ╚śtii foarte bine ce configura╚Ťie ai nevoie pentru sistemul t─âu, iar alegerea dintre DDR3 ╚Öi DDR4 la fel ╚Ťine de sistemul ╚Öi de bugetul t─âu.

Noi tot ce putem s─â facem pentru tine este s─â ├«╚Ťi oferim reduceri substan╚Ťiale la toate componentele IT, iar dac─â dore╚Öti s─â mergi pe AMD Ryzen 7 sau Intel iCore 7, trebuie neap─ârat s─â mergi pe tot ceea ce este de top, pentru c─â dore╚Öti s─â ├«╚Ťi faci cadou cel mai de top sistem.