Board games Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Board games Black Friday 2024

Pornește alături de noi în misiunea de a găsi board game-ul potrivit. Oricum, oricât ai da cu zarul, vei ajunge la un loc potrivit pentru a culege item-urile potrivite.

Reduceri Board games Black Friday 2024

Am redus prețurile atât de mult încât să poți pleca acasă cu întreaga colecție de expansiuni. Și vreo două jocuri noi. Ca să nu te plictisești de același joc.

Branduri de Board games Black Friday 2024

Producătorii dedicați de board games au venit alături de noi de Black Friday, cu cele mai noi lansări, dar și cu o multitudine de expansiuni pentru jocurile existente. Te-am făcut curios/curioasă?

Ești pasionat(ă) de board games?

Vrei să ai cât mai multe, eventual toate? Trebuie să completezi un joc cu cele mai noi expansiuni? De Black Friday ai reduceri la toate jocurile de societate.

Sau poate ești un jucător înrăit al unui anumit joc și ai nevoie de unul nou pentru că celălalt are zarurile sau cărțile mult prea tocite pentru a mai putea fi folosite. Sau poate vrei o expansiune a acelui joc. Sau poate te-ai înscris la un campionat și e păcat să vii cu un joc uzat, lipsit de expansiuni. Dacă ești un jucător sau o jucătoare înrăit(ă), știi despre ce vorbesc.

Câte board games să-mi cumpăr?

Dar și dacă te afli în sfera casual a board gamingului, colecția de jocuri nu este niciodată completă. E ca la jocurile virtuale, cu cât ai mai multe cu atât e mai bine. Și cu cât ai mai multe, cu atât te vei plânge mai mult despre faptul că nu ai ce să te joci. Dar nu asta contează, mereu poți să începi o nouă aventură, cu un nou joc. Asta după ce treci prin manualul de instrucțiuni și reguli și după ce îți convingi și prietenii să îl încerce. Sperăm doar să nu fie un joc cu un timp mediu de joc de 6-8 ore. Nu toată lumea este atât de dedicată. Dar poți merge și pe jocuri de 30 de minute și să te distrezi la fel de bine. Sau poate chiar și mai bine, dacă abia ai cumpărat jocul și nu cunoști mai nimic despre el.

Desigur, stocul de board games vine și cu jocurile clasice, atât în varianta originală cât și în varianta actualizată. La urma urmei, fenomenul de board games capătă amploare din ce în ce mai mare. Poți merge în oraș la cafenele dedicate pentru board games, sau poți transforma o banală seară acasă cu prietenii într-un adevărat campionat de gândire și distracție. Sau doar distracție, dacă nu vrei să te complici prea mult cu partea de gândire.

De ce au prins board games atât de bine?

Pentru că spre deosebire de jocurile virtuale, ești forțat să interacționezi cu oamenii față în față, nu după un monitor. La fel cum nu există nici single player, deci va trebui să socializezi. Și inevitabil vei face cunoștință și cu străini care împart același hobby cu tine. Poate că factorul social este și ceea ce face atractivă ideea de board games. Plus că în general aceste jocuri pot fi jucate de absolut oricine, cu excepția celor super specializate și adaptate după un joc virtual. Dar și acolo vei găsi o comunitate solidă de board games.

Dacă te-am făcut curios sau curioasă de această lume a board gamingului, acum ai o oportunitate foarte frumoasă de a face cunoștință cu această lume. Poate că prețurile te pot pune pe gânduri, dar acum cu reducerile de Black Friday categoric le poți da o șansă. Iar dacă dai cu zarul despre calitatea reducerilor, mereu va cădea la 10. Promitem că nu am măsluit zarul.