Libris Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe www.libris.ro

Reduceri produse Libris

Mai jos găsești principalele și cele mai atrăgătoare produse de la Libris de Black Friday 2024.

Cauți Cărți, Muzică, Filme, Jocuri? Le poți avea pe toate la reduceri de Black Friday de pe Libris.ro

Cu toții iubim reducerile, iar atunci când reducerile sunt fix la produsele care ne sunt pe plac, parcă răsare soarele pe chipul nostru. Ei bine, cei de la Libris anunță de Black Friday reduceri foarte faine, așa că ne-am gândit să îți spunem și ție. Indiferent de pasiunea pe care o ai: cititul, muzica, maraton de filme sau nopți întregi de jocuri cu prietenii, Libris este locul unde le poți găsi pe toate.

Ce poți să cumperi de pe Libris.ro și din magazinele Libris?

Deși numele ne duce cu gândul doar la cărți, la o simplă privire aruncată pe site, vei constata că nu e chiar așa. Poți cumpăra cadouri atât pentru tine, cât și cadouri pentru prieteni și cei dragi, la prețuri foarte bune, iar calitatea tuturor produselor este una exemplară.

Cum poți prinde cele mai așteptate reduceri de la Libris?

Pentru că sunt mulți iubitori de carte și nu numai, recomandarea noastră este să îți faci cont, să te asiguri că rămâi logat, să pui toate produsele preferate în coș și doar să aștepți să vină Black Friday. De asemenea, o altă modalitate de a afla în timp util când încep reducerile este să te abonezi la newsletter și să primești pe e-mail cele mai proaspete vești. Dacă faci asta, primești cadou din partea celor de la Libris 10% reducere la următoarea ta comandă.

De ce să alegi Libris de Black Friday?

Libris s-a remarcat de-a lungul anilor cu o mulțime de campanii drăguțe, atât promoționale, ce au scopul de a-și fideliza clienții actuali și de a câștiga clienți noi, ci și campanii și proiecte sociale, ce au rolul de a încuraja cititul. Spre deosebire de alți ani, observăm o creștere a interesului privind lectura, iar acesta este și meritul celor de la Libris.

Așadar, pe lângă faptul că ai ocazia să-ți cumperi cărțile, filmele, albumele și jocurile preferate la prețuri mult mai mici, îi ajuți și pe cei de la Libris să-și continue proiectele frumoase.

Peste 1200 edituri și 16.000 de Cărți la Promoție la Libris

Vorbim de o perioadă normală, nu de Black Friday. Așadar, imaginează-ți cât de multe produse vor fi la reduceri, iar tu vei avea șansa să le cumperi de la editura preferată (cu toții avem o editură preferată, chiar dacă nu vrem să recunoaștem).

Așadar, iubitor de carte, să vină Black Friday! Lipici să ai la cele mai tari oferte de la Libris!

 

Libris este magazin online cu produse din categoriile Carti, Jucarii.

Categorii magazin:

,