Aspiratoare Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Aspiratoare Black Friday 2024

Pentru Black Friday am făcut o listă de magazine partenere, după care am extins-o. Și pentru că suntem on-line, nu am avut nevoie de cablu. Iată ce magazine au fost atrase în campania noastră de Black Friday.

FLANCO Black Friday 2024

FLANCO Black Friday 2024 www.flanco.ro Clic și Vezi Ofertele! gold

AlecoAir Black Friday 2024

AlecoAir Black Friday 2024 www.alecoair.ro Clic și Vezi Ofertele!

Dyson Black Friday 2024

Dyson Black Friday 2024 www.dyson.com.ro Clic și Vezi Ofertele!

Amazon Black Friday 2024

Amazon Black Friday 2024 www.amazon.de Clic și Vezi Ofertele!

SomProduct Black Friday 2024

SomProduct Black Friday 2024 www.somproduct.ro Clic și Vezi Ofertele!

Elefant.ro Black Friday 2024

Elefant.ro Black Friday 2024 www.elefant.ro Clic și Vezi Ofertele!

Filtro Black Friday 2024

Filtro Black Friday 2024 www.filtro.ro Clic și Vezi Ofertele!

Dedeman Black Friday 2024

Dedeman Black Friday 2024 www.dedeman.ro Clic și Vezi Ofertele!

Geekmall Black Friday 2024

Geekmall Black Friday 2024 www.geekmall.ro Clic și Vezi Ofertele!

Kubex Black Friday 2024

Kubex Black Friday 2024 www.kubex.ro Clic și Vezi Ofertele!

Black Tech Black Friday 2024

Black Tech Black Friday 2024 www.blacktech.ro Clic și Vezi Ofertele!

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2024

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2024 www.mi-home.ro Clic și Vezi Ofertele!

Vexio Black Friday 2024

Vexio Black Friday 2024 www.vexio.ro Clic și Vezi Ofertele!

Fornello Black Friday 2024

Fornello Black Friday 2024 www.fornello.ro Clic și Vezi Ofertele!

evoMAG Black Friday 2024

evoMAG Black Friday 2024 www.evomag.ro Clic și Vezi Ofertele!

Philips.ro Black Friday 2024

Philips.ro Black Friday 2024 www.philips.ro Clic și Vezi Ofertele!

Electrolux Black Friday 2024

Electrolux Black Friday 2024 www.electrolux.ro Clic și Vezi Ofertele!

ITGalaxy Black Friday 2024

ITGalaxy Black Friday 2024 www.itgalaxy.ro Clic și Vezi Ofertele!

Karcher Black Friday 2024

Karcher Black Friday 2024 kaercher.com/ro Clic și Vezi Ofertele!

ForIT Black Friday 2024

ForIT Black Friday 2024 www.forit.ro Clic și Vezi Ofertele!

Reduceri Aspiratoare Black Friday 2024

Am făcut o curățenie masivă prin lista de reduceri și le-am păstrat pe cele mai bune. Și nu am ascuns nimic sub preș, pentru că am folosit cele mai performante aspiratoare.

Branduri de Aspiratoare Black Friday 2024

Profesioniștii curățeniei au răspuns cu mare drag invitației noastre de a îți oferi o gamă largă de aspiratoare la prețuri considerabil reduse. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de pornire.

Te-ai săturat de aspiratorul vechi și vrei unul nou?

Vine curățenia pentru sărbători și ai nevoie de ajutoare? Ai un copil la facultate, la cămin și vrei să îi faci un cadou de Crăciun care să îl responsabilizeze? Bine ai venit la secțiunea dedicată aspiratoarelor.

Despre aspiratoare și Black Friday.

Dacă acum câțiva ani discuția despre aspiratoare era destul de simplă, în 2017 lucrurile nu mai sunt atât de simple. Și pentru că Black Friday este o campanie dedicată tehnologiei, nu avem cum să nu atingem acest subiect.

Ce fel de aspirator să aleg?

O întrebare pe care nu ai fi luat-o prea în serios acum câtiva ani. Nu și acum. Haide să vedem care sunt principalele tipuri de aspiratoare din ziua de azi, cu avantaje și dezavantaje.

  • Aspiratorul cu sac. Clasicul aspirator cu sac este cel cu care ne-am obișnuit de ani buni. Principiul de funcționare este relativ simplu: aspirăm totul într-un sac care trebuie golit ocazional, în funcție de cât aspirăm. Avantajul unui asemenea aspirator îl reprezintă capacitatea mărită a sacului. Dacă nu avem atât de mult de aspirat, diferență dintre un aspirator cu sac și unul fără sac poate că nu se va simți, dar pentru cantități mari de aspirat (covoare groase, suprafețe mari), un aspirator fără sac nu va face față. La fel este și cu puterea de aspirare, care în general este mai mare la cele cu sac.
  • 2.Aspiratorul fără sac este destinat suprafețelor mai mici. Vine cu un sac de capacitate redusă, care odată ce este umplut va trebui aruncat și înlocuit. Se poate argumenta despre faptul că poate fi costisitor să cumperi rezerve, dar prețul lor nu este de speriat. Unul din principalele avantaje al aspiratorului fără sac o reprezintă dimensiunea compactă, fiind mult mai adaptat pentru suprafețe mici și pentru aspiratul în zone mai greu accesibile, lucru imposibil pentru un aspirator cu sac.
  • Aspiratorul vertical trece la următorul nivel în materie de mobilitate, dar vine și cu minusurile aferente. Un aspirator vertical va fi mult mai compact și ușor de folosit în spațiile strâmte, dar puterea de aspirare este inferioară celorlalte tipuri de aspiratoare. Mai mult decât atât, aspiratoarele verticale de obicei sunt alimentate cu baterii, fapt ce poate constitui un impediment. Ar fi mare păcat să rămâi fără baterii în mijlocul aspirării. Dar este de departe cel mai comod de folosit.
  • Aspiratorul cu apă este ultimul prin care vom trece la această secțiune. Masiv și cu o putere de aspirare pe măsură, acest tip de aspirator vine cu un compartiment de apă special destinat pentru spălarea covorului în timpul aspirării. Foarte util pentru cei care dețin animale de companie. În rest, un aspirator clasic își va face treaba la fel sau chiar mai bine, datorită dimensiunilor inferioare.

Oricare tip de aspirator ai alege, vor fi avantaje și dezavantaje. Depinde doar de necesitățile tale. Pentru acest lucru, te invităm să studiezi datele tehnice ale fiecărui aspirator.

Lucrul universal valabil la aceste aspiratoare este că au reduceri masive aplicat de Black Friday, în limita stocului disponibil. Ar mai fi și faptul garanției de 2 ani, dar unii producători oferă și garanții extinse de 5 ani, incluse în preț.

Așadar, sperăm că am aspirat din nedumeririle tale și îți urăm spor la cumpărături.