Combine frigorifice Black Friday 2023 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Combine frigorifice Black Friday 2023

Oricare magazin de electrocasnice la care te poți gândi, este prezent alături de noi și de tine pentru a oferi cele mai performante combine frigorifice, la prețuri accesibile.

Reduceri Combine frigorifice Black Friday 2023

Am vrut inițial să înghețăm prețurile. Nu am reușit, dar tot ne putem lăuda cu cele mai mari reduceri din acest an. Dar să știi că nu vor rămâne așa prea mult timp, deoarece stocul este limitat.

Branduri de Combine frigorifice Black Friday 2023

Am reunit de Black Friday cele mai diverse și mai puternice nume din industrie. Și sunt toate pregătite să găzduiască toate produsele de care ai nevoie.

Vin sărbătorile și ai nevoie de aparatură solidă pentru a depozita toată mâncarea și băutura?

Te gândești la faptul că s-ar putea să rămână mancare în plus după terminarea sărbătorilor? Oricare ar fi motivul, noi am pregătit cea mai tare campania de reduceri din acest an.

Care este diferența dintre o combină frigorifică și un frigider?

În trecut, diferențele erau sesizabile. Astăzi, în schimb, diferențele dintre o combină frigorifică și un frigider o face preferința personală. O combină frigorifică are congelatorul plasat în partea de jos, iar un frigider are congelatorul plasat în partea de sus. Iar combină frigorifică are tendința să aibe congelatorul de dimensiuni unpic mai mari, dar nu cu foarte mult.

În funcție de nevoile tale, dimensiunile pot fi generoase sau compacte. Lăsând la o parte specificațiile tehnice, care sunt de top pentru toate produsele prezente, principalul criteriu care stabilește prețul și influențează decizia este dimensiunea fizică. Este posibil să optezi pentru o combină frigorifică prea mică, sau pentru una prea mare pentru a încape în bucătărie. Asigură-te înainte de acest aspect, pentru a evita situațiile mai puțin plăcute.

Oricum, magazinele noastre partenere au o politică de returnare și de garanție croite în avantajul tău. Și că tot am menționat de garanție, deși majoritatea combinelor frigorifice oferă o garanție standard de 2 ani (cu posibilitate de extindere în funcție de magazinul partener) unele branduri oferă și o garanție de 5 ani, fără costuri suplimentare. Garanție de 5 ani, reduceri substanțiale, acum este un moment prielnic pentru a cumpăra o combină frigorifică.

În rest, suplimentar de factorul dimensiune se află și celelalte specificații tehnice, pe care te invităm să le studiezi pentru fiecare model în parte. O diferență notabilă între ele o reprezintă sistemul de răcire, care poate fi prin compresor sau prin sistem No Frost.

Sistemul de răcire prin compresor va menține o temperatură constantă, implicit cea pe care ai stabilit-o tu. La sistemul No Frost în schimb temperatura urmărește fluctuații ciclice, pentru a evita situațiile de înghețare a mâncării. Mai mult decât atât, prin sistemul No Frost te vei asigura de faptul că nu se va mai forma gheața pe care va trebui să o înlături manual. Dezavantajul este prețul superior al combinelor frigorifice cu acest sistem, cât și consumul ușor crescut de energie. Care dintre ele este mai bun? Tu decizi, în funcție de cât de mult vei folosi congelatorul și de cât de mare este bugetul.

Și dacă tot am vorbit și despre buget, odată ce acesta crește se vor adăuga și diverse opțiuni mai mult sau mai puțin necesare, dar care ne fac viața mult mai ușoară. Preferatul nostru este filtrul antimiros.

Pe lângă aceste opțiuni, toate combinele frigorifice se încadrează minim în clasa A de eficiență energetică și au o autonomie în caz de întrerupere a curentului electric de minim 12 ore.

Mai avem altceva de spus decât spor la cumpărături? Poate doar să te sfătuim să iei în calcul faptul că stocul este limitat și că reducerile sunt substanțiale.