Combine frigorifice Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Vin sărbătorile și ai nevoie de aparatură solidă pentru a depozita toată mâncarea și băutura?

Te gândești la faptul că s-ar putea să rămână mancare în plus după terminarea sărbătorilor? Oricare ar fi motivul, noi am pregătit cea mai tare campania de reduceri din acest an.

Care este diferen╚Ťa dintre o combin─â frigorific─â ╚Öi un frigider?

├Än trecut, diferen╚Ťele erau sesizabile. Ast─âzi, ├«n schimb, diferen╚Ťele dintre o combin─â frigorific─â ╚Öi un frigider o face preferin╚Ťa personal─â. O combin─â frigorific─â are congelatorul plasat ├«n partea de jos, iar un frigider are congelatorul plasat ├«n partea de sus. Iar combin─â frigorific─â are tendin╚Ťa s─â aibe congelatorul de dimensiuni unpic mai mari, dar nu cu foarte mult.

├Än func╚Ťie de nevoile tale, dimensiunile pot fi generoase sau compacte. L─âs├ónd la o parte specifica╚Ťiile tehnice, care sunt de top pentru toate produsele prezente, principalul criteriu care stabile╚Öte pre╚Ťul ╚Öi influen╚Ťeaz─â decizia este dimensiunea fizic─â. Este posibil s─â optezi pentru o combin─â frigorific─â prea mic─â, sau pentru una prea mare pentru a ├«ncape ├«n buc─ât─ârie. Asigur─â-te ├«nainte de acest aspect, pentru a evita situa╚Ťiile mai pu╚Ťin pl─âcute.

Oricum, magazinele noastre partenere au o politic─â de returnare ╚Öi de garan╚Ťie croite ├«n avantajul t─âu. ╚śi c─â tot am men╚Ťionat de garan╚Ťie, de╚Öi majoritatea combinelor frigorifice ofer─â o garan╚Ťie standard de 2 ani (cu posibilitate de extindere ├«n func╚Ťie de magazinul partener) unele branduri ofer─â ╚Öi o garan╚Ťie de 5 ani, f─âr─â costuri suplimentare. Garan╚Ťie de 5 ani, reduceri substan╚Ťiale, acum este un moment prielnic pentru a cump─âra o combin─â frigorific─â.

├Än rest, suplimentar de factorul dimensiune se afl─â ╚Öi celelalte specifica╚Ťii tehnice, pe care te invit─âm s─â le studiezi pentru fiecare model ├«n parte. O diferen╚Ť─â notabil─â ├«ntre ele o reprezint─â sistemul de r─âcire, care poate fi prin compresor sau prin sistem No Frost.

Sistemul de r─âcire prin compresor va men╚Ťine o temperatur─â constant─â, implicit cea pe care ai stabilit-o tu. La sistemul No Frost ├«n schimb temperatura urm─âre╚Öte fluctua╚Ťii ciclice, pentru a evita situa╚Ťiile de ├«nghe╚Ťare a m├ónc─ârii. Mai mult dec├ót at├ót, prin sistemul No Frost te vei asigura de faptul c─â nu se va mai forma ghea╚Ťa pe care va trebui s─â o ├«nl─âturi manual. Dezavantajul este pre╚Ťul superior al combinelor frigorifice cu acest sistem, c├ót ╚Öi consumul u╚Öor crescut de energie. Care dintre ele este mai bun? Tu decizi, ├«n func╚Ťie de c├ót de mult vei folosi congelatorul ╚Öi de c├ót de mare este bugetul.

╚śi dac─â tot am vorbit ╚Öi despre buget, odat─â ce acesta cre╚Öte se vor ad─âuga ╚Öi diverse op╚Ťiuni mai mult sau mai pu╚Ťin necesare, dar care ne fac via╚Ťa mult mai u╚Öoar─â. Preferatul nostru este filtrul antimiros.

Pe l├óng─â aceste op╚Ťiuni, toate combinele frigorifice se ├«ncadreaz─â minim ├«n clasa A de eficien╚Ť─â energetic─â ╚Öi au o autonomie ├«n caz de ├«ntrerupere a curentului electric de minim 12 ore.

Mai avem altceva de spus dec├ót spor la cump─âr─âturi? Poate doar s─â te sf─âtuim s─â iei ├«n calcul faptul c─â stocul este limitat ╚Öi c─â reducerile sunt substan╚Ťiale.