Sisteme audio Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Sisteme audio Black Friday 2022

Magazinele partenere se fac auzite în cadrul campaniei Black Friday atât prin calitatea sistemelor audio cât și prin reducerile acordate.

Reduceri Sisteme audio Black Friday 2022

Cuv├óntul Reduceri reprezint─â muzic─â pentru urechile noastre. Iar reducerile de Black Friday reprezint─â o simfonie ├«ntreag─â. Nu ne crezi? Te invit─âm s─â dansezi printre reducerile noastre ╚Öi s─â vezi reducerile substan╚Ťiale cu ochii t─âi.

Branduri de Sisteme audio Black Friday 2022

Cele mai bune sisteme audio oferite de cele mai bune branduri. Companii care și-au făcut vocea auzită în industrie de ani de zile, astăzi pregătite pentru tine.

Despre muzică și sisteme audio.

Avem de unde alege, trebuie doar să ne ascultăm inima. Totuși, dacă vrem să alegem cu mintea, sunt câteva aspecte notabile pe care trebuie să le avem în vedere.

Primul, ╚Öi probabil cel mai important, ├«l reprezint─â discu╚Ťia clasic─â bluetooth/wireless vs cablu. Desigur, discu╚Ťia se preteaz─â mai mult la sistemele mici, deoarecele sistemele mari (5.1 sau home theater) vor fi ├«ntotdeauna conectate prin cablu.

Avantajul boxelor cu conectivitate bluetooth/wireless o reprezintă în mod evident mobilitatea și faptul că nu depinde de lungimea cablului. Dezavantajul este dat de calitatea ușor inferioară a sunetului. Calitate ușor inferioară doar dacă este analizată de către audiofilii dintre noi. Pentru noi restul, există mini sistemele audio.

Capacitatea minisistemelor bluetooth/wireless se opre╚Öte la 2 boxe ╚Öi un subwoofer. E frumos c─â putem selecta muzica direct din telefon, dar pentru cele serioase vom apela la cablu ╚Öi la minim 5 boxe. La sistemele 5.1 limita este doar cerul atunci c├ónd vorbim despre num─ârul de wati. Singurele lucruri pe care le au ├«n comun aceste sisteme sunt garan╚Ťia de minim 24 de luni ╚Öi faptul c─â toate beneficiaz─â de reduceri substan╚Ťiale. Dac─â la sistemele bluetooth puterea se opre╚Öte pe la 250W, la cele 5.1 distrac╚Ťia ├«ncepe de la 400W.

├Än rest, ├«ntreaga component─â a simfoniei este prezent─â : difuzoare, amplificatoare, tweetere, subwoofere. Fie c─â vrei volumul la maxim acas─â sau ├«n ma╚Öin─â, avem preg─âtit pentru tine orice ├«╚Ťi dore╚Öti.

Iar pentru cinefilul din tine, avem la dispozi╚Ťie ╚Öi o gam─â larg─â de sisteme home theater, 2.1, 5.1 sau 7.1, de la 250W la 1400W. Ca s─â nu mai spunem c─â am venit ╚Öi cu brandurile de lux precum Harman Kardon sau Bang & Olufsen. Dac─â pre╚Ťurile ╚Ťi se par mult prea mari, afl─â c─â ╚Öi aceste produse de lux beneficiaz─â de reduceri de Black Friday.

Dac─â ai ajuns p├ón─â atunci, te anun╚Ť─âm de ultima supriz─â de la sec╚Ťiunea Sisteme Audio: Pick-up-urile. Da, clasicele megafoane au revenit iar ├«n 2017 sunt gata s─â devin─â un accesoriu la mod─â din casele rom├ónilor. Tot ce trebuie noi s─â aducem acele clasice vinyl-uri. Ori le aducem de la bunici, ori ne construim propria colec╚Ťie. Ca ╚Öi volum, cu siguran╚Ť─â nu se vor compara vreodat─â cu sistemele moderne 5.1 sau 7.1, dar ca ╚Öi calitate aceste megafoane ├«nc─â mai predau lec╚Ťii aparaturii moderne. Unele dintre ele au chiar ╚Öi cititoare care permit transferul melodiei de pe platan ├«n format MP3, toate puse pe un USB. De╚Öi, se merit─â s─â ascul╚Ťi muzic─â MP3, atunci c├ónd ai un platan ╚Öi un megafon?

Tu decizi dac─â se merit─â ╚Öi ce se merit─â. Noi am scris c├óntecul iar acum ╚Ťi-l prezent─âm. R─âm├óne la decizia ta dac─â vei cump─âra aceast─â muzic─â.