Sisteme audio Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Sisteme audio Black Friday 2024

Magazinele partenere se fac auzite în cadrul campaniei Black Friday atât prin calitatea sistemelor audio cât și prin reducerile acordate.

Reduceri Sisteme audio Black Friday 2024

Cuvântul Reduceri reprezintă muzică pentru urechile noastre. Iar reducerile de Black Friday reprezintă o simfonie întreagă. Nu ne crezi? Te invităm să dansezi printre reducerile noastre și să vezi reducerile substanțiale cu ochii tăi.

Branduri de Sisteme audio Black Friday 2024

Cele mai bune sisteme audio oferite de cele mai bune branduri. Companii care și-au făcut vocea auzită în industrie de ani de zile, astăzi pregătite pentru tine.

Despre muzică și sisteme audio.

Avem de unde alege, trebuie doar să ne ascultăm inima. Totuși, dacă vrem să alegem cu mintea, sunt câteva aspecte notabile pe care trebuie să le avem în vedere.

Primul, și probabil cel mai important, îl reprezintă discuția clasică bluetooth/wireless vs cablu. Desigur, discuția se pretează mai mult la sistemele mici, deoarecele sistemele mari (5.1 sau home theater) vor fi întotdeauna conectate prin cablu.

Avantajul boxelor cu conectivitate bluetooth/wireless o reprezintă în mod evident mobilitatea și faptul că nu depinde de lungimea cablului. Dezavantajul este dat de calitatea ușor inferioară a sunetului. Calitate ușor inferioară doar dacă este analizată de către audiofilii dintre noi. Pentru noi restul, există mini sistemele audio.

Capacitatea minisistemelor bluetooth/wireless se oprește la 2 boxe și un subwoofer. E frumos că putem selecta muzica direct din telefon, dar pentru cele serioase vom apela la cablu și la minim 5 boxe. La sistemele 5.1 limita este doar cerul atunci când vorbim despre numărul de wati. Singurele lucruri pe care le au în comun aceste sisteme sunt garanția de minim 24 de luni și faptul că toate beneficiază de reduceri substanțiale. Dacă la sistemele bluetooth puterea se oprește pe la 250W, la cele 5.1 distracția începe de la 400W.

În rest, întreaga componentă a simfoniei este prezentă : difuzoare, amplificatoare, tweetere, subwoofere. Fie că vrei volumul la maxim acasă sau în mașină, avem pregătit pentru tine orice îți dorești.

Iar pentru cinefilul din tine, avem la dispoziție și o gamă largă de sisteme home theater, 2.1, 5.1 sau 7.1, de la 250W la 1400W. Ca să nu mai spunem că am venit și cu brandurile de lux precum Harman Kardon sau Bang & Olufsen. Dacă prețurile ți se par mult prea mari, află că și aceste produse de lux beneficiază de reduceri de Black Friday.

Dacă ai ajuns până atunci, te anunțăm de ultima supriză de la secțiunea Sisteme Audio: Pick-up-urile. Da, clasicele megafoane au revenit iar în 2017 sunt gata să devină un accesoriu la modă din casele românilor. Tot ce trebuie noi să aducem acele clasice vinyl-uri. Ori le aducem de la bunici, ori ne construim propria colecție. Ca și volum, cu siguranță nu se vor compara vreodată cu sistemele moderne 5.1 sau 7.1, dar ca și calitate aceste megafoane încă mai predau lecții aparaturii moderne. Unele dintre ele au chiar și cititoare care permit transferul melodiei de pe platan în format MP3, toate puse pe un USB. Deși, se merită să asculți muzică MP3, atunci când ai un platan și un megafon?

Tu decizi dacă se merită și ce se merită. Noi am scris cântecul iar acum ți-l prezentăm. Rămâne la decizia ta dacă vei cumpăra această muzică.