Sanii Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Sanii Black Friday 2024

Magazine dedicate sportului, magazine dedicate copiilor, magazine dedicate modei, toate s-au gândit la cei mici și la faptul că ei se gândesc la pârtie.

Reduceri Sanii Black Friday 2024

Ai pârtie liberă spre o mulțime de reduceri. Trebuie doar să îți alegi sania, direcția și bugetul. Sau poate că, oricât calcule vei face, tot cei mici vor avea ultimul cuvânt de spus. În orice caz, noi te susținem cu reduceri substanțiale.

Branduri de Sanii Black Friday 2024

Cei mai importanți producători de sănii, cu tradiție dar și cu bucurie, s-au adunat pe pârtia către fericirea celor mici. Depinde de tine, ce sanie vei alege.

Despre teme, sănii și copii.

Cam așa trebuie se intitulează această secțiune, pentru că trebuie să ne facem temeinic temele. La urma urmei, vizita pe pârtie este inevitabilă, an de an.

An de an cei mici vor crește, câteodată prea repede pentru dorințele noastre, așa că avem la dispoziție un stoc impresionant pregătit. Atenție în schimb, pentru că se va epuiza repede.

La ce trebuie să mă uit?

Dacă avem un copil foarte mic și foarte iubit, în primul rând primează siguranța. Trebuie să ne asigurăm că sania are atât centură de siguranță cât și hamuri. Preferabil ar fi și o sanie din plastic, care să fie ușoară și rezistentă și care să aibe și frâne. Nu la fel de rezistentă ca altele, dar nici la fel de dureroasă precum restul. Desigur, pentru cei mai aventurieri dintre ei există și săniile de tip bob, la fel compuse din plastic.

Iar dacă avem mai mulți aventurieri la un loc, există și sănii duble. Dezavantajul la ele este faptul că sunt făcute din lemn, deci mai grele și mai dureroase în caz de inevitabila accidentare.

Cât despre cei și mai aventurieri, gama este variată și la capitolul sănii. Pornim de la faimoasele sănii “Tobbogan”, care nu sunt altceva decât o foaie mare de plastic cu mânere laterale și ajungem la concepte interesante, cum ar fi Kicksled.

Ce este Kicksled? Un tip special de sanie, care funcționează pe principiul skateboardului. Are mânere înalte și sunt mișcate cu ajutorul piciorului nostru, exact ca la skateboard sau la trotinetă. Ți-am stârnit curiozitatea? Te invităm să te uiți în catalogul nostru de produse.

Dacă nu te-am impresionat până acum, atunci te invităm să răsfoiești secțiunea dedicată săniilor de tip bob. Cu volan și/sau frână, sau fără nimic altceva, aceste sănii sunt cele mai rapide, cele mai distractive dar și cele mai periculoase. Prea mic pentru bob? Nicio problemă, există și mini bob.

Indiferent de oferta noastră, ceea ce trebuie să existe întotdeauna este echipamentul de protecție. Iar cu cât mai mare și mai periculoasă sania, cu atât și echipamentul trebuie să fie pe măsură. Nu ar fi o idee rea să îi împrumuți juniorului (sau junioarei) câteva piese din echipamentul de schi. Sau măcar o cască trebuie cumpărată obligatoriu.

Pentru că nimic nu este mai important decât siguranța celor mici, indiferent de protestele acestora. Chiar și așa, săniile de tip bob vor trezi spiritul de aventură care îi va ghida spre alte sporturi, iar pentru ceilalți micuți sania le va oferi amintiri plăcute despre sărbători. La fel cum și noi avem amintiri frumoase legate de sărbători și de momentele în care spuneam Pârtiieeeee!

Unii dintre noi probabil că ne-am dat cu sacul (unii probabil că încă ne mai dăm cu sacul), dar copii noștri au de ales acum dintr-o gamă largă de sănii, toate reduse de Black Friday.