Hard disk Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Hard disk Black Friday 2024

Abia am reușit să avem o capacitate de stocare pentru toate magazinele partenere de Black Friday. Dar am reușit și le-am conectat pe toate într-o singură campanie centrală. Așa că te invităm să accesezi fiecare secțiune în parte.

Reduceri Hard disk Black Friday 2024

Singurul lucru care se poate compara cu reducerile de Black Friday este viteza HDD-urilor. Nu ne crezi? Te invităm să răsfoiești catalogul online. Sperăm doar ca baza de date prezentă să fie pe măsura reducerilor noastre și a dorințelor tale.

Branduri de Hard disk Black Friday 2024

Chiar dacă avem o capacitate de stocare impresionantă, aceasta se va goli repede de Black Friday, chiar dacă brandurile prezente au stocuri pe măsură. Nu de alta, dar cele mai performante sisteme se vor baza pe mai multe unități HDD, indiferent de capacitate.

Am stocat cele mai bune reduceri de Black Friday.

Trebuie doar să acționezi cu viteză, pentru că stocul este limitat, spre deosebire de capacitate de stocare a HDD-urilor pe care le-am adus de Black Friday. Doar cele mai bune.

Cu ce vine Black Friday pe partea de HDD?

Cu o gamă largă de HDD-uri, de la cei mai mari producători, cum ar fi BaraCuda, Toshiba și WD Blue.

Toate sunt prezente cu o interfață SATA-III, care permite o rată de transfer de până la 600 Mb/s.

Capacitate de stocare? Oriunde de la 1 TB până la 6 TB. Totul depinde doar de bugetul tău, iar cu reducerile de Black Friday poți urca cât mai sus.

Cât despre buffer? Majoritatea HDD-urile prezente în cadrul campaniei noastre de reduceri au un Buffer de 32 MB sau 64 MB. La fel, cu cât mai mult cu atât mai bine. Diferența de procesare dintre un buffer de 32MB și unul de 64MB poate să fie dublă, la fel cum și este și diferența dintre 16MB și 32MB. Un alt aspect este că un buffer superior scade și uzura fizică a HDD-ului, prelungindu-i viața. Asta dacă ai de gând să păstrezi un HDD pentru o perioadă mai lungă de time.

Un alt factor de luat în considerare este viteza de rotație a HDD-ului, care este un factor esențial. Chiar dacă avem o capacitate de stocare mare, fără o viteză de procesare mare vom avea de așteptat pentru a accesa toate fișierele.

La ce mai trebuie să ne uităm?

Form factor este ultimul pe lista de criterii și este corelat în mod direct cu dimensiunea HDD-ului. Majoritatea vin cu un Form Factor de 3.5 inch, ceea ce este optimizat pentru un sistem PC, dar prea mare pentru un laptop. Pentru un laptop ar trebui să cauți un HDD cu un form factor de 2.5 inch, sau mai bine ai putea să te orientezi către un SSD. Avem o secțiune specială dedicată și acelor SSD-uri, trebuie doar să o vizitezi.

Care este diferența dintre un SSD și un HDD? În esență, un SSD este adaptat pentru laptopuri având dimensiuni reduse, dar și capacitatea de stocare este mai redusă. Cealaltă diferență o reprezintă viteza de procesare net superioară a SSD-urilor (datorită construcției fizice), dar acestea sunt diferențe de finețe.

Să cumpăr un HDD mai mare sau 2 HDD-uri mai mici?

Asta depinde în totalitate de bugetul tău, dar în esență este mai bine să cumperi unul mai mare. Chiar dacă prețul s-ar putea să fie mai mare decât ambele la un loc, viteza de procesare va fi superioară. Iar cu reducerile de Black Friday ai posibilitatea să cumperi cât mai multe, chiar dacă intenția ta este să construiești un server întreg. La urma urmei, cu HDD-uri de 6 GB îți poți permite liniștit să faci acest lucru.

Acestea fiind spuse, te invităm să analizezi oferta de HDD-uri și să alegi cel mai potrivit HDD pentru sistemul tău. Iar dacă este vorba despre laptopul tău, te invităm să faci o vizită secțiunii de SSD.