Macbook Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Macbook Black Friday 2024

Chiar dacă vorbim despre un singur produs, calitatea acestuia se reflectă prin numărul mare de magazine online care îl comercializează. Iar calibrul acestor magazine ar trebui să reafirme puterea unui Macbook.

Reduceri Macbook Black Friday 2024

Cu prețuri care se măsoară cu mia de euro, o campanie de reducere de genul Black Friday este imperios necesară. Dar aceasta aduce și războiul în luptea laptopurilor la un nou nivel.

Branduri de Macbook Black Friday 2024

Un singur brand. O singură imagine. Mai are nevoie de vreo prezentare laptopul din partea Apple? Sau Apple ca și companie?

Te-ai gândit că acum este momentul să faci pasul către un Macbook?

Noi suntem de acord cu tine, reducerile noastre de Black Friday aducând prețurile acestor produse Apple la niveluri mult mai accesibile.

De ce să aleg un Macbook versus un laptop non-Apple?

Făcând total abstracție de brandul Apple, vom trece la datele tehnice ale Macbook-ului. Privit ca și un laptop, elementul distinctiv al unui Macbook îl reprezintă calitatea imaginii. Este în mod lejer unul dintre cele mai bune laptopuri pe acest segment, chiar și sub forma entry-level-ului MacBook Air, pe sectorul de video. De fapt, pentru acest motiv Macbook-ul este și preferat în general de cei care folosesc procesare video și foto. Pentru restul activităților probabil că sunt alternative mai bune, dar pentru această treabă este greu de depășit Macbook.

Care sunt modelele de Macbook?

Modelul de bază este MacBook Air, care vin cu un monitor cu diagonală de 13.3 și un display LED, cu un procesor Intel Core i5 (un procesor decent care oferă un echilibru între performanțele unui procesor i7 și accesibilitatea unui procesor i3) sau un procesor Intel Core i7 (unul dintre cele mai puternice 2 procesoare la ora actuală), o memorie internă de până la 512 GB și o greutate de doar 1,5 kg. De fapt, acesta este al doilea atu al unui MacBook : greutate redusă. Greutatea redusă, împreună cu capabilitățile de display fac din MacBook o unealtă ideală pentru fotografii și/sau videografii care sunt mereu pe teren și care au nevoie de procesare imediată.

Dar MacBook Air este doar punctul de început, suficient de mult cât să ne ofere experiența Apple dar suficient de puțin încât să ne dorim mai mult.

Iar acest lucru se simte în momentul în care facem trecerea la MacBook. Chiar dacă la capitolul performanțe lucrurile sunt aproximativ la fel (singura excepție fiind dată de faptul că MacBook are procesoare mai mici și mai slabe decât MacBook Air), diferența majoră o face tehnologia Retina, care este ultima noutate în materie de display. O tehnologie foarte nouă, care abia își face loc pe televizoarele foarte scumpe, acum miniaturizată pe un display de 12 inch.

Dacă dorești un display mai mare, dar și tehnologia Retina display, va trebui să mergi spre un MacBook Pro. Cu o diagonală de 13 sau 15.4 inch, cu tehnologia Retina display și cu cele mai puternice procesoare la dispoziție, aici chiar se află vârful de gamă tehnologic al Apple. Rămâne doar ca tu să alegi dacă merită prețul, chiar și cu masivele reduceri de Black Friday.

Totuși, dacă echilibrul este ceea ce cauți, dacă dorești un laptop perfect pentru a edita pozele și video-urile atunci când ești în deplasare, un MacBook îmbină elementele atât din MacBook Air cât și din MacBook Pro. Poate că display-ul nu are un impact atât de mare, dar acea tehnologie Retina display își va spune cuvântul, indiferent de competitor.

Așa că rămâne ca tu să personalizezi MacBook-ul mult visat și să profiți de reducerile de Black Friday. Atenție că stocul se va epuiza rapid, datorită prețului mult redus față de piperatul original.