Macbook Black Friday 2019 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Macbook Black Friday 2019

Chiar dacă vorbim despre un singur produs, calitatea acestuia se reflectă prin numărul mare de magazine online care îl comercializează. Iar calibrul acestor magazine ar trebui să reafirme puterea unui Macbook.

Branduri de Macbook Black Friday 2019

Un singur brand. O singură imagine. Mai are nevoie de vreo prezentare laptopul din partea Apple? Sau Apple ca și companie?

Reduceri Macbook Black Friday 2019

Cu pre╚Ťuri care se m─âsoar─â cu mia de euro, o campanie de reducere de genul Black Friday este imperios necesar─â. Dar aceasta aduce ╚Öi r─âzboiul ├«n luptea laptopurilor la un nou nivel.

Te-ai gândit că acum este momentul să faci pasul către un Macbook?

Noi suntem de acord cu tine, reducerile noastre de Black Friday aduc├ónd pre╚Ťurile acestor produse Apple la niveluri mult mai accesibile.

De ce s─â aleg un Macbook versus un laptop non-Apple?

F─âc├ónd total abstrac╚Ťie de brandul Apple, vom trece la datele tehnice ale Macbook-ului. Privit ca ╚Öi un laptop, elementul distinctiv al unui Macbook ├«l reprezint─â calitatea imaginii. Este ├«n mod lejer unul dintre cele mai bune laptopuri pe acest segment, chiar ╚Öi sub forma entry-level-ului MacBook Air, pe sectorul de video. De fapt, pentru acest motiv Macbook-ul este ╚Öi preferat ├«n general de cei care folosesc procesare video ╚Öi foto. Pentru restul activit─â╚Ťilor probabil c─â sunt alternative mai bune, dar pentru aceast─â treab─â este greu de dep─â╚Öit Macbook.

Care sunt modelele de Macbook?

Modelul de baz─â este MacBook Air, care vin cu un monitor cu diagonal─â de 13.3 ╚Öi un display LED, cu un procesor Intel Core i5 (un procesor decent care ofer─â un echilibru ├«ntre performan╚Ťele unui procesor i7 ╚Öi accesibilitatea unui procesor i3) sau un procesor Intel Core i7 (unul dintre cele mai puternice 2 procesoare la ora actual─â), o memorie intern─â de p├ón─â la 512 GB ╚Öi o greutate de doar 1,5 kg. De fapt, acesta este al doilea atu al unui MacBook : greutate redus─â. Greutatea redus─â, ├«mpreun─â cu capabilit─â╚Ťile de display fac din MacBook o unealt─â ideal─â pentru fotografii ╚Öi/sau videografii care sunt mereu pe teren ╚Öi care au nevoie de procesare imediat─â.

Dar MacBook Air este doar punctul de ├«nceput, suficient de mult c├ót s─â ne ofere experien╚Ťa Apple dar suficient de pu╚Ťin ├«nc├ót s─â ne dorim mai mult.

Iar acest lucru se simte ├«n momentul ├«n care facem trecerea la MacBook. Chiar dac─â la capitolul performan╚Ťe lucrurile sunt aproximativ la fel (singura excep╚Ťie fiind dat─â de faptul c─â MacBook are procesoare mai mici ╚Öi mai slabe dec├ót MacBook Air), diferen╚Ťa major─â o face tehnologia Retina, care este ultima noutate ├«n materie de display. O tehnologie foarte nou─â, care abia ├«╚Öi face loc pe televizoarele foarte scumpe, acum miniaturizat─â pe un display de 12 inch.

Dac─â dore╚Öti un display mai mare, dar ╚Öi tehnologia Retina display, va trebui s─â mergi spre un MacBook Pro. Cu o diagonal─â de 13 sau 15.4 inch, cu tehnologia Retina display ╚Öi cu cele mai puternice procesoare la dispozi╚Ťie, aici chiar se afl─â v├órful de gam─â tehnologic al Apple. R─âm├óne doar ca tu s─â alegi dac─â merit─â pre╚Ťul, chiar ╚Öi cu masivele reduceri de Black Friday.

Totu╚Öi, dac─â echilibrul este ceea ce cau╚Ťi, dac─â dore╚Öti un laptop perfect pentru a edita pozele ╚Öi video-urile atunci c├ónd e╚Öti ├«n deplasare, un MacBook ├«mbin─â elementele at├ót din MacBook Air c├ót ╚Öi din MacBook Pro. Poate c─â display-ul nu are un impact at├ót de mare, dar acea tehnologie Retina display ├«╚Öi va spune cuv├óntul, indiferent de competitor.

A╚Öa c─â r─âm├óne ca tu s─â personalizezi MacBook-ul mult visat ╚Öi s─â profi╚Ťi de reducerile de Black Friday. Aten╚Ťie c─â stocul se va epuiza rapid, datorit─â pre╚Ťului mult redus fa╚Ť─â de piperatul original.