evoMAG Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe www.evomag.ro

Coduri reducere evoMAG / Vouchere

Dacă ești în căutare de coduri de reducere, vouchere sau cupoane reducere pentru a economisi bani la cumpărăturile de la evoMAG, ești în locul potrivit. Mai jos, îți prezentăm câteva dintre cele mai populare coduri de reducere evoMAG din 2024.

Black Friday la evoMAG: reduceri pentru toată lumea!

Black Friday este evenimentul lunii noiembrie in România si nu numai, iar evoMAG se aliniază la trendul marilor retaileri, participând în campania Black Friday cu reduceri pentru absolut toată lumea. În cele ce urmează îți vom prezenta reducerile evoMAG cu ocazia Black Friday, conform comunicărilor oficiale făcute de reprezentanții magazinului.

La fel ca majoritatea jucătorilor din piață, evoMAG a „furat” startul reducerilor, oferind discount-uri pe o perioadă mai lungă decât o zi, și anume Vinerea Neagră. Practic, veștile bune sunt în favoarea consumatorilor finali, care se vor bucura de timp berechet pentru a-și face achizițiile mult dorite!

Reduceri evoMAG de Black Friday!

Zeci de mii de produse electronice și electrocasnice așteaptă să fie achiziționate de la evoMAG de Black Friday. Retailerul pune la bătaie discounturi pe toată durata weekendului, astfel că doritorii au avantajul de a putea studia cu atenție oferta pentru un shopping de calitate! 🙂

Black Friday pentru companii la evoMAG!

Surpriza evoMAG de Black Friday este că oferă reduceri pentru absolut… toată lumea. De la persoană fizică și până la persoană juridică, retailerul pune la bătaie prețuri customizate pentru nevoile tuturor.

Așadar, în cadrul magazinului, pe lângă clasicele oferte din categoria consumer, va exista și categoria Black Friday Corporate, cu produse destinate companiilor:  laptopuri cu prețuri începând de la 899 lei sau  cu până la 25% reducere, imprimante cu procente de reduceri de până la 47%, routere wireless mai ieftine cu până la 60%,  sisteme PC cu preţuri mai mici cu până la 27%, televizoare cu preţuri care pornesc de la 329 de lei sau la jumătate din prețul inițial, dar și monitoare mai ieftine cu până la 56% sau multifuncţionale ce vor avea discount de aproape 35%.

Stocuri și servicii surpriză de Black Friday la evoMAG!

Mai mult decât reducerile din perioada Black Friday, evoMAG vine în întâmpinarea clienților cu servicii menite să completeze o experiență de shopping completă. Astfel, retailerul s-a pregătit cu sistemul de livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii efectute, precum și alte servicii surpriză:

  • consultanţă
  • servicii de finanţare
  • prioritate în soluţionarea situaţiilor de service
  • garanţie extinsă pentru produsele achiziţionate
  • înlocuirea produselor defecte pe perioada reparaţiei acestora

Așadar, shoppingul sună bine în noiembrie! 🙂 Tu ce-ți cumperi de Black Friday?

evoMAG este magazin online cu produse din categoriile Articole copii, Articole sport, Audio, Auto, Bricolaj, Componente IT, Console Gaming, Cosmetice, Electrocasnice, Foto & video, Gadgeturi, Gaming, Home & deco, Ingrijire personala, Jucarii, Laptopuri, PlayStation, Tablete, Telefoane, Televizoare, Xbox.