Tenisi Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Suntem în anotimpul zăpezii dar deja te gândești la vară?

Acele zile în care te poți plimba prin parc fără să ai două geci și mâinile în buzunare? Atunci cu siguranță vei avea nevoie și de teniși.

Tenișii reprezintă liberatea și căldura unei zile de vară. O zi de vară în care mergi să te plimbi în parc, fără nicio grijă. Asta dacă nu ai animale de companie după tine sau copii foarte energici. O zi de vară, fără stres, o zi cu zâmbete și pline de viață. Iar pentru a te bucura de libertate, ce poate fi mai comod și mai lejer decât o pereche nouă de teniși?

Când porți teniși?

Recunoaște, nu vei face probabil sport cu acești teniși. Nu de asta ești aici. Ești aici pentru a te bucura de mediul urban, de viața de noapte, de ieșirile cu prietenii. Fără întâlniri la muncă, fără evenimente oficiale, fără nunți și evenimente de familie. Doar tu și libertatea ta de a face orice. La urma urmei, despre asta vorbesc teniși : încălțăminte foarte ușoară, foarte rezistentă, care se va prezenta cu mândrie în orice cadru social.

Mai ales dacă mergi pe mâna brandurile consacrate. Branduri care nu mai au nevoie de nicio prezentare și care te vor prezenta cât ai spune teniși. Iar unele perechi de teniși pot avea un cost considerabil, în special colecțiile noi de 2017 (sau poate chiar și modelele propuse pentru 2018). Chiar dacă tenișii reprezintă libertate și distracție, calitatea lor este foarte serioasă. La fel poate fi și prețul. De fapt, așa este în general, cu excepția perioadei de Black Friday, unde prețurile chiar devin o glumă.

Așa că nu mai sta pe gânduri și ia la pas turul magazinelor virtuale ale partenerilor noștri. Poate ești în căutare de teniși pentru tine, sau pentru acea persoană specială din viața ta. Sau poate vrei să faci un cadou copilului care merge la liceu. Cu siguranță nu se va supăra dacă se va prezenta la liceu cu o pereche nouă de teniși, cu brandul potrivit pe ei. Și noi când eram mici probabil că am visat la o pereche de teniși. Astăzi, visul poate deveni realitate, atât pentru noi cât și pentru cei mai mici.

Realizate din materiale de cea mai bună calitate, având toate formele și culorile, perechile de teniși prezente de Black Friday vor conferi cu siguranță unicitate. Avem atât de multe pe stoc, încât va fi greu să te întâlnești cu cineva care are o pereche de teniși identică cu a ta.

Asta dacă te grăbești, deoarece nu putem garanta despre faptul că stocul va rezista prea mult. Tot ce știm este că ai alături de tine cea mai mare campanie de reduceri.