Fond de ten Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Dăm culoare campaniei de Black Friday cu o gamă largă de reduceri.

Rămâne doar să le aplici pe coșul tău de cumpărături. Avem reduceri pentru toate buzunarele și toate preferințele.

Ce culoare are campania de Black Friday?

Avem o paletă de culori care să facă față cu brio unui machiaj de televiziune. Totuși, aici vorbim doar despre fondul de ten, componenta de bază a oricărui machiaj, fie de zi sau de seară. Câteodată, fondul de ten este singurul de care ai nevoie atunci când te machiezi ca să ieși repede la o plimbare în parc. Doar nu trebuie să folosești toată gama de produse, eyeliners, glitters, nu, un fond de ten este perfect. Tenul tău trebuie lăsat să respire și nu merită încărcat tot timpul. Asta dacă vrei să păstrezi tenul tău cât mai catifelat cât mai mult timp.

Dacă asta dorești, să încetinești îmbătrânirea tenului, avem și fonduri de ten special concepute pentru așa ceva, dar te lăsăm pe tine să le descoperi. Noi doar îți spunem că sunt aduse de către cele mai puternice branduri din industria de cosmetică și dermatologie. Totuși, nu uita să te uiți și pe partea de alergii, deși majoritatea sunt testate să nu provoace reacții alergice la nicio situație.

Dar dacă dorești fonduri de ten spectaculoase, pentru machiaje de seară? Atunci avem o gamă largă de fonduri de ten, de la toți producătorii importanți din industrie. Aici va trebui să faci și unpic de studiu individual, pentru a afla care este fondul de ten care ți se potrivește ție. Dacă este pentru ten uscat, sau ten mixt, sau ten gras, acest lucru îl vezi din prima la descrierea produsului. Ce va trebui să studiezi tu în schimb vor fi celelalte aspecte, cum ar fi rata de transfer, culoarea sau rezistența. Dar pe sectorul acesta cu siguranță ai foarte multe surse de cercetare, scrise sau video. Sau poate recomandarea prietenelor. Orice metodă ai folosi, noi doar am venit cu reduceri substanțiale.

Iar aceste reduceri substanțiale chiar își pot spune cuvântul în mod simțitor. Dacă optezi de obicei pentru fonduri de ten care au un cost mediu sau scăzut, cu aceste reduceri poți cumpăra mai multe deodată. Sau poate acum este șansa ta de a te răsfăța cu un fond de ten din mărcile mai scumpe, reducerile noastre de Black Friday aducând prețurile acestora la un nivel surprinzător de accesibil.

Dar dacă vreau să fac un cadou și nu mă pricep la fondurile de ten?

Atunci nu trebuie să te panichezi. Un fond de ten din gama premium poate fi un cadou la fel de apreciat ca un parfum scump. Fie că îl cumperi individual sau la set, nu vei da greș cu un asemenea fond de ten. Trebuie doar să știi dacă tenul este uscat, mixt sau gras. Dacă nu ai luat această informație direct de la sursă, poți întreba pe cineva. Sau poți întreba direct de la sursă. Avem încredere în tine că ești discret(ă).

La fel cum avem încredere și în campania noastră de reduceri. Spor la cumpărături!