Congelatoare Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Congelatoare Black Friday 2024

Cei mai mari jucători din industria de refrigerare au venit cu o secțiune separată dedicată congelatoarelor, ca să nu mai trebuiască să le separi de frigidere și combine frigorifice.

Reduceri Congelatoare Black Friday 2024

În cadrul acestei secțiuni, totul se rezumă la partea de congelare. Așa că am făcut temele, am probat, am testat și am aplicat reducerile. Fără să mai fie nevoie să ne facem griji despre gheață.

Branduri de Congelatoare Black Friday 2024

Capacitatea noastră de stocare a brandurilor prezente de Black Friday este rivalizată doar de capacitatea de stocare a congelatoarelor de pe stoc. Atenție în schimb că avem un stoc limitat, în special acum de Black Friday.

Faptul că vine frigul nu înseamnă neapărat un lucru rău. Nu și pentru mâncare și pentru băutură. Iar acum cu reducerile de Black Friday, contul tău bancar va fi ținut la căldurică, grație campaniei noastre de reduceri.

De ce nu mai este nevoie să ne facem griji despre gheață?

Pentru că majoritatea (ca să nu spunem toate) congelatoarele prezente în cadrul campaniei de Black Friday vin cu tehnologie No Frost. Ce înseamnă acest lucru? Spre deosebire de compresorul clasic care menține o temperatură constantă, sistemul No Frost menține un ciclu de temperatură, scăzând și crescând ușor temperatura la intervale predefinite.

Care este avantajul unui asemenea sistem?

În primul rând nu va mai îngheța nimic în congelator. Mai precis, nu se vor lipi produsele între ele și nu se există riscul să se strice nimic datorită înghețării prelungite.

În al doilea rând, iar aici poate fi un factor decisiv, un sistem No Frost nu va genera niciodată gheață și/sau zăpadă precum compresorul clasic. Gata cu mentenanța specifică, gata cu mâinile degerate încercând să dăm la o parte gheața. Pur și simplu am pus produsele, am pornit congelatorul și am rezolvat treaba.

Există dezavantaje?

Din păcate da. Primul dezavantaj îl reprezintă costul unui asemenea sistem, care este superior față de clasicele sisteme pe bază de compresor. Dar nu ar trebui să fie o problemă prea mare, acum cu reducerile noastre de Black Friday.

Al doilea dezavantaj îl reprezintă consumul ridicat de curent. Chiar dacă toate se încadrează minim în clasa de eficiență A+, un congelator pur va consuma mai mult decât un frigider. Dar și congelarea va fi pe măsură.

Iarăși, va trebui să fim atentți și la capacitatea de congelare, care poate fi un factor important de decizie. Pentru utilizatorii normali nu ar trebui să fie probleme pe acest subiect, dat fiind faptul că toate vin cu capacități suficiente de stocare. Dar dacă ai de gând să faci și să primești multă mâncare, mai ales acum de sărbători, avem alternative și pentru tine.

O altă surpriză de Black Friday o reprezintă și garanția produselor. Dacă garanția standard este de 2 ani pentru majoritatea electrocasnicelor, unele branduri vin cu o garanție de 5 ani, fără nici un cost suplimentar. Chiar și dacă se va lua curentul, nu este cazul să îți faci griji, deoarece toate congelatoarele au o autonomie proprie de minim 12 ore, pentru a face față situațiilor de genul acesta.

Așadar, pune șampania la rece și vin-o să sărbătorești alături de noi cea mai mare campania de reduceri. Asta ca să facem încălzirea pentru sărbătorile care vin.