Congelatoare Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Congelatoare Black Friday 2021

Cei mai mari juc─âtori din industria de refrigerare au venit cu o sec╚Ťiune separat─â dedicat─â congelatoarelor, ca s─â nu mai trebuiasc─â s─â le separi de frigidere ╚Öi combine frigorifice.

Branduri de Congelatoare Black Friday 2021

Capacitatea noastr─â de stocare a brandurilor prezente de Black Friday este rivalizat─â doar de capacitatea de stocare a congelatoarelor de pe stoc. Aten╚Ťie ├«n schimb c─â avem un stoc limitat, ├«n special acum de Black Friday.

Reduceri Congelatoare Black Friday 2021

├Än cadrul acestei sec╚Ťiuni, totul se rezum─â la partea de congelare. A╚Öa c─â am f─âcut temele, am probat, am testat ╚Öi am aplicat reducerile. F─âr─â s─â mai fie nevoie s─â ne facem griji despre ghea╚Ť─â.

Faptul c─â vine frigul nu ├«nseamn─â neap─ârat un lucru r─âu. Nu ╚Öi pentru m├óncare ╚Öi pentru b─âutur─â. Iar acum cu reducerile de Black Friday, contul t─âu bancar va fi ╚Ťinut la c─âlduric─â, gra╚Ťie campaniei noastre de reduceri.

De ce nu mai este nevoie s─â ne facem griji despre ghea╚Ť─â?

Pentru c─â majoritatea (ca s─â nu spunem toate) congelatoarele prezente ├«n cadrul campaniei de Black Friday vin cu tehnologie No Frost. Ce ├«nseamn─â acest lucru? Spre deosebire de compresorul clasic care men╚Ťine o temperatur─â constant─â, sistemul No Frost men╚Ťine un ciclu de temperatur─â, sc─âz├ónd ╚Öi cresc├ónd u╚Öor temperatura la intervale predefinite.

Care este avantajul unui asemenea sistem?

├Än primul r├ónd nu va mai ├«nghe╚Ťa nimic ├«n congelator. Mai precis, nu se vor lipi produsele ├«ntre ele ╚Öi nu se exist─â riscul s─â se strice nimic datorit─â ├«nghe╚Ť─ârii prelungite.

├Än al doilea r├ónd, iar aici poate fi un factor decisiv, un sistem No Frost nu va genera niciodat─â ghea╚Ť─â ╚Öi/sau z─âpad─â precum compresorul clasic. Gata cu mentenan╚Ťa specific─â, gata cu m├óinile degerate ├«ncerc├ónd s─â d─âm la o parte ghea╚Ťa. Pur ╚Öi simplu am pus produsele, am pornit congelatorul ╚Öi am rezolvat treaba.

Exist─â dezavantaje?

Din p─âcate da. Primul dezavantaj ├«l reprezint─â costul unui asemenea sistem, care este superior fa╚Ť─â de clasicele sisteme pe baz─â de compresor. Dar nu ar trebui s─â fie o problem─â prea mare, acum cu reducerile noastre de Black Friday.

Al doilea dezavantaj ├«l reprezint─â consumul ridicat de curent. Chiar dac─â toate se ├«ncadreaz─â minim ├«n clasa de eficien╚Ť─â A+, un congelator pur va consuma mai mult dec├ót un frigider. Dar ╚Öi congelarea va fi pe m─âsur─â.

Iar─â╚Öi, va trebui s─â fim atent╚Ťi ╚Öi la capacitatea de congelare, care poate fi un factor important de decizie. Pentru utilizatorii normali nu ar trebui s─â fie probleme pe acest subiect, dat fiind faptul c─â toate vin cu capacit─â╚Ťi suficiente de stocare. Dar dac─â ai de g├ónd s─â faci ╚Öi s─â prime╚Öti mult─â m├óncare, mai ales acum de s─ârb─âtori, avem alternative ╚Öi pentru tine.

O alt─â surpriz─â de Black Friday o reprezint─â ╚Öi garan╚Ťia produselor. Dac─â garan╚Ťia standard este de 2 ani pentru majoritatea electrocasnicelor, unele branduri vin cu o garan╚Ťie de 5 ani, f─âr─â nici un cost suplimentar. Chiar ╚Öi dac─â se va lua curentul, nu este cazul s─â ├«╚Ťi faci griji, deoarece toate congelatoarele au o autonomie proprie de minim 12 ore, pentru a face fa╚Ť─â situa╚Ťiilor de genul acesta.

Așadar, pune șampania la rece și vin-o să sărbătorești alături de noi cea mai mare campania de reduceri. Asta ca să facem încălzirea pentru sărbătorile care vin.