Carucioare copii Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Ce trebuie să știu despre cărucioarele pentru copii?

Vestea ┬ábun─â este c─â exist─â un c─ârucior pentru orice gust ╚Öi orice buzunar. Fie c─â vorbim despre c─ârucioare simple, duble, 3 ├«n 1 sau multifunc╚Ťionale, ne-am asigurat ca fiecare copil s─â fie fericit ╚Öi comfortabil.

De unde ├«ncepe aventura achizi╚Ťion─ârii unui c─ârucior pentru copii?

Aventura poate ├«ncepe de la un c─ârucior simplu, cu care s─â ne plimb─âm micile bucurii ├«n parc, p├ón─â la c─ârucioare 3 ├«n 1, echipate cu spa╚Ťii de stocare ╚Öi capabilit─â╚Ťi pe teren accidentat. Este o lume ├«n care putem oferi unicitate c─âruciorului pe m─âsura nevoilor celor mari ╚Öi a personalit─â╚Ťii celor mici.

La ce trebuie să mă uit atunci când cumpăr un cărucior ?

  • ├Än primul r├ónd trebuie s─â fim aten╚Ťi la grupa de v├órst─â. C─ârucioarele pentru copii sunt ori pentru grupa de v├órst─â 0 – 6 luni, ori pentru grupa de v├órst─â 6 – 36 de luni. ├Än al doilea r├ónd trebuie s─â fim aten╚Ťi ╚Öi la grupa de greutate, majoritatea c─ârucioarelor oprindu-se la 15kg. Ace╚Öti doi factori sunt esen╚Ťiali atunci c├ónd cump─âr─âm c─âruciorul, din acest motiv fiind ├«n topul listei.
  • Permeabilitatea este de asemenea important─â, pentru c─â prichindelul trebuie s─â fie ferit de ploaie, umezeal─â ╚Öi ├«n special de vizitele la medic. Dac─â vine la pachet ╚Öi cu o hus─â de ploaie, atunci putem ie╚Öi ├«n siguran╚Ť─â la plimbare chiar ╚Öi atunci c├ónd norii se adun─â pe cer.
  • Landoul se ocup─â de comfortul ╚Öi calitatea somnului celui mic, a╚Öa c─â ╚Öi noi trebuie s─â ne facem temele temeinic atunci c├ónd ├«l alegem. Trebuie s─â fie u╚Öor de sp─âlat ╚Öi trebuie neap─ârat s─â aibe hus─â, iar materialul trebuie s─â fie rezistent. Chiar dac─â un bebelu╚Ö va sta ├«n landou c├óteva luni, acele primele c├óteva luni sunt esen╚Ťiale ├«n dezvoltarea micu╚Ťului. Iar dac─â landoul are ╚Öi cadru din aluminiu, rigiditatea acestuia este garantat─â.
  • Geanta pentru m─âmici ╚Öi co╚Öul pentru cump─âr─âturi sunt elemente indispensabile oric─ârei deplas─âri, chiar ╚Öi pentru o simpl─â plimbare ├«n parc. Pentru c─â ╚Ötim foarte bine faptul c─â bebelu╚Öii pot fi imprevizibili, de aceea trebuie s─â ne ├«narm─âm cu scutece, ╚Öerve╚Ťele, biberoane ╚Öi mult─â, mult─â r─âbdare ╚Öi dragoste.
  • Se merit─â c─ârucioarele pentru gemeni? Dac─â norocul ╚Öi bucuria vine la dublu, am putea fi tenta╚Ťi s─â ne uit─âm la c─ârucioarele pentru gemeni. Totu╚Öi, trebuie s─â lu─âm ├«n considerare faptul c─â aceste c─ârucioare se vor bloca atunci c├ónd va veni vorba de a trece de u╚Öi. Desigur, exist─â ╚Öi c─ârucioare care se pot plia u╚Öor cu o singur─â m├ón─â, dar pentru acestea va trebui pl─âtit un pre╚Ť semnificativ. Iar geanta pentru m─âmici este cu pu╚Ťin mai mare dec├ót una pentru un singur c─ârucior, de╚Öi toate materialele vor fi la dublu.

În concluzie, alegerea unui cărucior pentru cel mai frumos cadou nu este ușoară. Noi totuși sperăm că reducerile de Black Friday te vor ajuta să alegi cel mai bun și mai comfortabil cărucior, pentru că fiecare copil merită tot ce este mai bun.