iPad Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu iPad Black Friday 2024

Un fenomen precum iPad-ul nu putea să treacă neobservat de către cele mai mari magazine de electronice din țară. La fel cum nici campania de Black Friday nu a putut trece neobservată. Așa că s-au reunit amândouă sub umbrela Black Friday România.

Reduceri iPad Black Friday 2024

Toate sunt scumpe și fiecare ne face să ne dorim să trecem la nivelul superior. Noroc că avem campania de Black Friday alături de noi, ca să putem întradevăr trece la o tabletă din categoria superioară.

Branduri de iPad Black Friday 2024

Un brand. 3 tablete. O singură misiune: calitate și exclusivitate. Rămâne ca să decizi tu dacă au îndeplinit această misiune sau nu.

Vrei un cadou foarte la modă și foarte avansat pentru sărbătorile care vin?

Te bate gândul să iei o tabletă marca Apple dar bugetul te trage de mânecă? Uită de acest stres și bucură-te de reducerile de Black Friday.

Povestea începe în 1983, atunci când Steve Jobs a spus că visul lui este să construiască într-o zi un calculator care să poată fi integrat într-o carte, pe care să o poți purta cu tine și pe care să o înveți să o utilizezi în 20 de minute … și chiar vrem să o facem cu o comunicare radio prin care să se poată conecta, fără fire, la toate calculatoarele din lume.

Sună cunoscut?

Apare apoi în 1998 prima tabletă Apple, Newton MessagePad100, dar care nu a avut un succes prea mare. Un concept foarte avansat pentru acele vremuri, dar reținut de tehnologia existentă.

Vine 2007 iar Apple lansează Apple iPhone, dispozitivul care avea să schimbe complet cursul companiei din California, dar și a lumii telefoanelor mobile. Urmează apoi asaltul asupra lumii tehnologiei portabile, iar în 2010 se naște primul iPad, faimoasa tabletă pe care Steve Jobs și-a dorit-o în urmă cu aproape 30 de ani înainte. De fapt, iPhone-ul a fost gândit inițial ca o tabletă, dar apoi s-a luat decizia de a merge pe o variantă smartphone.

Designul primului iPad se regăsește și în modelele contemporane, incorporând acel design unic, butonul de Home, un display performant și o cameră foto pe măsură.

Din 2010 modelele de iPad au evoluat an de an, dar conceptul a rămas același, așa că haideți să trecem în revistă caracteristicile generale ale iPad-ului, care îl diferențiază de competiție, indiferent de varianta în care vine.

  1. Primul lucru pe care îl observăm cu lejeritate îl reprezintă tehnologia Retina Display, tehnologie standard pe toate tabletele iPad. O tehnologie nouă chiar și în lumea televizoarelor, Retina Display vine în format mini, dar cu aceeași calitate superioară 5K HD. Experiența display-ului este unul din punctele forte dintotdeauna ale iPad-ului.
  2. Greutate redusă este un alt factor definitoriu, nu doar pentru iPad, ci pentru Apple cu totul. Dacă celebrul MacBook nu depășește 1.8 kg în cea mai grea și mai mare versiune, un iPad nu trece de 700 de grame, chiar și la cea mai mare dimensiune. Iar versiunea Mini are chiar mai puțin de 300 de grame. Designul cât mai subțire și greutatea cât mai redusă sunt 2 obiective care au marcat fiecare generație de iPad.
  3. Legendara cameră foto care a pus Apple pe harta producătorilor de top în materie de camere foto. Aceeași cameră foto de pe iPhone, acum o găsești pe iPad. Nu are nevoie de nicio prezentare, iar calitatea este demonstrată an de an, lansare de lansare.

Așadar, acum că am trecut prin caracteristicile principale, să trecem la fiecare model în parte.

Modelul entry-level este iPad Mini, o tabletă mică ca și dimensiuni dar mare ca și prezentare. Cu un display Retina de ultimă generație, o cameră foto de clasă superioară, o rezoluție de 2048 x 1536, micul Mini este gata să facă față tuturor tabletelor. Mic, ușor și foarte portabil, iPad Mini poate reprezenta tableta perfectă pentru călătorii pline de poze. Iar pentru că la această plajă de preț competiția este serioasă, iPad Mini este unul dintre cele mai gândite produse Apple.

Trecem după la iPad, care vine cu o diagonală mai mare, rezoluție identică și aceeași tehnologie Retina 5K. Pe lângă diagonala mărită, primești și un procesor mai puternic. Aerul devine mai rarefiat în acest sector de tablete, dar asta nu înseamnă că iPad-ul se poate culca liniștit, întrucât competitorii îl îndeamnă la progres constant.

Totuși, dacă vrei să urcăm și mai sus pe scara ierarhică a tabletelor, vom ajunge la iPad Pro. Foarte puține tablete se pot compara cu iPad Pro. Vârful de gamă iPad, iPad Pro reprezintă toată tehnologia de top Apple, înghesuită într-o tabletă. Nu se face rabat de la nimic și totul este secundar topului: display cu tehnologie de top, diagonală de top, cameră foto de top, procesor de top. Aici este totul sau nimic. Iar iPad Pro are grijă ca să rămână în topul tuturor tabletelor. Singurul dezavantaj al iPad Pro-ului este că nu s-a făcut rabat de la nimic, inclusiv de la buget. Cele mai scumpe și mai avansate tehnologii, toate reunite în această tabletă.

Pe care îl recomandăm noi? Pe care ți-l permite bugetul cel mai mult, chiar și cu reducerile de Black Friday. Știm că sunt costisitoare, de aceea am redus prețurile cât am putut de mult.