Birouri copii Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Vrei să schimbi mobilierul din casă și vrei să începi cu camera copilului?

Micuții au crescut și anul acesta au nevoie de mai multe rechizite ca oricând? Ne-am gândit la tine și la spațiul de învățare a copilului tău și am creat secțiunea de Black Friday dedicată birourilor pentru copii.

Cu ce vine Black Friday anul acesta în ceea ce privește birourile pentru copii?

Cu o gamă variată de birouri, menite să ajute micuții să crească, indiferent de materia despre care vorbim. Birouri construite special pentru ei, categorizate pe grupe de vârstă, greutate sau activitate.

Știm cât de dificil poate fi pentru un copil să îi cumpărăm un birou de adult. Poate este mult prea mic(ă) pentru a se descurca. Dar cu siguranță și camera micuților va avea de suferit cu un birou de adulți prezent. Plus că, să fim serioși, un birou de adult, cu un scaun de birou, este parcă puțin prea sobru pentru mintea creativă și colorată a celor mici.

Cel puțin aceasta este prima impresie atunci când vezi birourile de copii pe care le-au adus în stoc magazinele noastre partenere. Un festival al culorii, al creativității și al copilăriei.

Desigur, avem birourile clasice, adaptate pentru vârsta micuților, dacă un birou polivalent și clasic este ceea ce cauți. Aici va trebui să faci singur(ă) toată partea de documentare și comparație, urmând specificațiile tehnice ale fiecărui birou în parte. Le găsești pe acestea, detaliate pentru fiecare produs. Tot ce putem spune noi este că prețurile de Black Friday sunt fără comparație. A da, mai trebuie să adaugăm și faptul că toate birourile pentru copii sunt construite după cele mai înalte standarde de calitate, construite fără a folosi materiale, lacuri sau vopsele toxice (sau cantități minime, acceptate de cele mai înalte standarde Europene). Considerând faptul că micuții vor petrece o bună parte din zi la acest birou, este foarte important să ne îngrijim de siguranța și de sănătatea lor.

Iar când spunem că vor petrece o bună parte din zi la birou, spunem acest lucru cu încredere. Nu facem deloc referire la acele teme de care micuții fug, dar totuși trebuie să le facă. Nu, aici ne referim la birourile care sunt cu o tematică anume, în special cele de artă.

Spre exemplu, birourile de artă pentru copii vin echipate cu tot ceea au nevoie micuții pentru a trece la treabă și a pune imaginația pe hârtie: suporturi pentru acuarele, blocuri de desen, pensule, plastilină și toate seturile de culori. Singurul lucru care nu este inclus este montajul, care va trebui făcut de către un adult. Dar asta cred că vei face cu mare bucurie.

Pentru micuții care vor să își pună imaginația pe notele muzicale, te anunțăm cu mare drag că avem și pentru ei birouri personalizate. Sau poate că micuța vrea să devină un fashion designer? Atunci avem pentru ea și birouri pentru fashion designeri, complet cu modele care iau forma păpușilor celebre.

Așadar se poate observa că am venit cu un birou echipat cu oferte și modele. Tot ce trebuie să faci tu este să le analizezi pe toate, să alegi unul, să negociezi cu micuții și apoi să te bucuri de reducerile de Black Friday.