HDD extern Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu HDD extern Black Friday 2024

Pentru că vorbim de mobilitate, nu ai nevoie să vizitezi magazinele partenere. Tot ce trebuie să faci este să navighezi în magazinele online ale partenerilor noștri de Black Friday.Cât despre stocarea datelor, ne-am ocupat noi deja de acest lucru.

Reduceri HDD extern Black Friday 2024

Am redus substanțial datele pentru ca datele tale să se bucure de mobilitate crescută. Și pentru că noi celebrăm tehnologia, am adus doar cele mai mari HDD-uri externe și le-am conectat la o campanie de reducere de autonomie crescută.

Branduri de HDD extern Black Friday 2024

Cele mai importante și consacrate branduri din industria de HDD s-au reunit alături de magazinele noastre partnere. Acum cu o capacitate mărită, o performanță mai bună ca niciodată și cu reduceri la cel mai înalt nivel.

Ai nevoie de multe date pe care să le poți lua cu tine, indiferent de situație?

HDD-urile externe sunt pentru tine. La fel cum și reducerile de Black Friday sunt alături de tine. Cea mai mare campanie de reduceri, pentru cel mai mare acces la informație.

La ce să mă aștept la secțiunea de HDD extern?

La multă eleganță și practicabilitate. Pentru că, la urma urmei un HDD extern trebuie să arate și bine, în special dacă avem de purtat acel HDD extern la diverse evenimente. La urma urmei, un HDD extern permite acest lucru și este în special construit pentru acest aspect. Dacă în trecut un HDD extern era o modalitate de a mări capacitatea de stocare a sistemului, astăzi sunt mai degrabă apreciate pentru portabilitate. La urma urmei, HDD-urile moderne au capacitate și de 6 TB. Dacă te-am făcut curios despre oferta noastră de HDD-uri clasice, te invităm să arunci un ochi (sau un click) și acolo.

Dacă ar fi să vorbim despre capacitatea de stocare a unui HDD extern, te informăm cu plăcere despre faptul că se începe de la 500 GB și până la 8TB. La urma urmei, un HDD extern nu este restricționat fizic ca și un HDD normal. Totuși, cu cât este capacitatea mai mare cu atât crește și mărimea fizică.

Despre HDD-uri externe, trebuie să vorbim despre cele 2 tipuri predominante.

În primul rând vorbim despre tipul de HDD intern, dacă este de 3.5 inch sau 2.5 inch. Un HDD intern de 3.5 inch este construit specific pentru un sistem PC, pe când cel de 2.5 inch poate fi folosit și în cadrul unui laptop dar și PC. Asta dacă intenționezi să folosești acest HDD pentru laptop sau PC, trebuie luat în considerare acest aspect.

Al doilea aspect important este tipul de alimentare: USB sau cablu.

Majoritatea vin cu alimentare USB, conectată direct la sistemul PC sau la laptop. Este de departe o soluție eficientă, care oferă mobilitate crescută. Atenție în schimb că sunt unele HDD-uri externe care vin fără alimentare USB, folosind mai degrabă clasicul cablu de alimentare la priză. Care este logica? Aici depinde foarte mult de numărul de sloturi USB disponibile ale sistemului PC (puțin probabil să nu ai suficiente locuri) dar în special pentru laptopurile care au mai puține sloturi USB disponibile.

Mai departe de atât, este vorba despre formă, preferință sau destinația predominantă a acelui HDD extern. Cât despre partea de buget, tot ce putem spune este că suntem aici pentru tine, cu reduceri pe măsură de Black Friday.

HDD-urile externe pot fi ori cu un design cât mai elegant și mai discret, pentru acele conferințe și evenimente unde eleganța predomină, sau un HDD din seria Durable, construit să reziste în cazul în care vrei să iei cu tine toate filmele posibile, în vacanța de la munte.

Așa că pregătește-te de aventura online pentru a cumpăra HDD-ul extern construit pentru nevoia și dorința ta. Reducerile sunt aici pentru tine.