Camere video auto Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Camere video auto Black Friday 2024

Am înregistrat dorințele tale și am trimis filmarea către magazinele partnere. Iată ce a ieșit, în catalogul de mai jos.

Reduceri Camere video auto Black Friday 2024

Ca să vezi cât se poate de bine reducerile substanțiale, îți propunem să vizionezi în HD. Iar acum, poți face asta din comfortul mașinii tale.

Branduri de Camere video auto Black Friday 2024

Cei mai mari și mai buni în materie de camere video sunt prezenți și pe sectorul auto. Pentru că și filmările din trafic merită format HD.

Sunt nou în lumea camerelor video auto, de unde încep?

De la camera video, iar restul accesoriilor le cumpărăm în funcție de model.

Camerele video auto sunt de 2 tipuri : interne și externe.

Camerele video interne sunt cele care se lipesc de parbriz cu ajutorul ventuzelor. În funcție de calitate și preț, unele au opțiuni de reluare sau pauză, pe când unele doar înregistrează. Cele mai avansate vin la pachet și cu senzori de mișcare, iar în momentul în care se înregistrează mișcare pe lângă mașină acestea vor începe să filmeze în mod automat.

Camerele video externe sunt cele care se montează pe portbagajul mașinii, fixate cu șurub pentru a sta în siguranță în preajmă celor mai puțin bine intenționați. La fel, și acestea pot veni cu senzorul de mișcare. Spre deosebire de camerele interne care funcționează pe bază de baterii, acestea trebuie conectate la mașină. Mare grijă la senzorul de mișcare pentru că va consuma rapid bateria, activându-se de fiecare dată când cineva sau ceva trece pe lângă mașină. De asemenea, toate camerele sunt conectate la GPS, de aceea trebuie să avem mereu o baterie de rezervă.

Noi am pregătit de Black Friday și starter kits, care includ o husă pentru cameră precum și o baterie de rezervă. Orientativ vorbind, o cameră video normală va înregistra în format HD pentru maxim 5-6 ore, de aceea este bine să aveți și o baterie la îndemână.

Având în vedere cele expuse mai sus, mai rămâne să îți spunem să consulți legislația europeană vis-a-vis camerele video auto. Sunt câteva țări în Uniunea Europeană care interzic cu desăvârșire folosirea camerelor video auto (cum ar fi Austria și Elveția), sau îți permit să înregistrezi dar nu ai voie să urci pe canalele de social media (Youtube, Facebook, etc.) materialele (Germania). E bine să îți planifici excursia din timp și să nu uiți de acest aspect. Altfel vei lua niște amenzi foarte mari iar reducerile de Black Friday vor fi practic anulate.

Vreau să fac vlogging folosind dashcamul. Merită?

Majoritatea camerelor video auto chiar merită. Nu sunt la fel de performante ca un GoPro, dar nici nu sunt la fel de scumpe și folosesc și alte scopuri decât vloggingul. Cu o capacitate medie de 8GB, cu posibilitate de filmare în format HD și cu o autonomie de 5-6 ore, ai suficient timp încât să montezi următorul video de pe canalul tău de YouTube. Iar dacă nu ajung 5-6 ore, întotdeauna există bateria suplimentară.

Pentru că am redus substanțial prețul atât la camere cât și la accesorii, te-am convins să faci un vlog despre campania de Black Friday?