Drujbe Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Drujbe Black Friday 2021

Ceea ce vezi mai jos nu este o colec╚Ťie de magazine de bricolaj. Este o celebrare a masculinit─â╚Ťii ╚Öi a eficien╚Ťei, o celebrare a tehnologiei ╚Öi a reducerilor. Te invit─âm cu mare drag s─â descoperi magazinele partenere Black Friday.

Branduri de Drujbe Black Friday 2021

Probabil c─â nu trebuie s─â ├«╚Ťi spunem ce branduri de drujbe am adus cu noi. Tu trebuie doar s─â le confirmi calitatea. Modele existente, c├ót ╚Öi cele mai noi lans─âri din industrie, toate acestea au fost aduse de c─âtre brandurile partenere ├«n cadrul campaniei de Black Friday.

Reduceri Drujbe Black Friday 2021

E pu╚Ťin spus c─â am redus pre╚Ťurile. Le-am t─âiat cu totul. R─âsfoie╚Öte catalogul ╚Öi te vei convinge pe pielea ╚Öi portofelul t─âu. Totul este m─âsurat pentru perfec╚Ťiune ╚Öi dotat cu cele mai bune sisteme de siguran╚Ť─â. Indiferent dac─â ne referim la siguran╚Ťa ta sau a portofelului.

Indiferent ce ai de g├ónd s─â tai, noi suntem al─âturi de tine ╚Öi am t─âiat pre╚Ťurile.

Le-am t─âiat ╚Öi le-am prelucrat pe gustul t─âu. Cu un design ingenios, cu profesionalism ╚Öi cu o vitez─â considerabil─â am ├«nc─ârcat sec╚Ťiunea dedicat─â drujbelor cu foarte multe reduceri.

Despre drujbe, masculinitate și reducerile de Black Friday.

Este foarte pu╚Ťin probabil ca doamnele ╚Öi domni╚Öoarele s─â fie prezente ├«n aceast─â sec╚Ťiune (de╚Öi nu se ╚Ötie niciodat─â), a╚Öa c─â vom trece direct la treab─â.

├Äncepem prin a prezenta diferen╚Ťele principale dintre cele 2 tipuri de fier─âstraie cu lan╚Ť: electrice ╚Öi pe benzin─â.

Fier─âstraiele cu lan╚Ť, pe benzin─â este mult mai puternic─â dec├ót cea electric─â, mul╚Ťumit─â unui motor din 2 cilindri de putere variat─â. De Black Friday, avem pentru tine fier─âstraie cu o capacitate cilindric─â cuprins─â ├«ntre 30 ╚Öi 50 de centrimetri cubi, ca s─â fii sigur c─â ai puterea potrivit─â pentru orice situa╚Ťie. De altfel, fier─âstraiele pe benzin─â sunt ├«n general destinate t─âierii copacilor gro╚Öi ╚Öi a oric─ârei urm─â de ├«ndoial─â asupra abilit─â╚Ťilor tale. De fapt, acesta este ╚Öi unul dintre dezavantajele fier─âstr─âului pe benzin─â: nu este o drujb─â pentru ├«ncep─âtori, fiind grea, puternic─â ╚Öi cu o lam─â de p├ón─â la 90 cm lungime. O unealt─â de sarcin─â grea, care s-ar putea s─â fie prea mult pentru un ├«ncep─âtor. Dar cu antrenament se poate ├«mbl├ónzi ╚Öi bestia zim╚Ťat─â.

Un alt avantaj al fier─âstr─âului pe benzin─â ├«l reprezint─â faptul c─â nu depinde de un cablu de alimentare, aduc├ónd un plus de mobilitate imens fa╚Ť─â de fier─âstr─âul electric. Totu╚Öi, acest fapt atrage ╚Öi dezavantajul aliment─ârii fier─âstr─âului, datorit─â procedurii ├«n sine, a necesit─â╚Ťii ca fier─âstr─âul s─â fie rece ╚Öi ├«n final a amestecului optim de ulei ╚Öi benzin─â. O unealt─â cu adev─ârat masculin─â.

Dar să punem la loc fierăstrăul pe benzină, numai după ce ne-am asigurat că l-am golit de carburant și trecem la fierăstrăul electric.

D├ęj├á am vorbit despre c├óteva din avantajele ╚Öi dezavantajele fier─âstr─âului electric ╚Öi am explicat ├«n mare faptul c─â acest tip de fier─âstr─âu se adreseaz─â mai degrab─â celor care vor s─â fac─â curat ├«n curte dec├ót s─â taie un stejar ├«ntr-o p─âdure. F─âr─â proceduri speciale de ├«nc─ârcare, pornire sau depozitare, fier─âstr─âul electric are nevoie doar de o priz─â. Prime╚Öti ├«n schimb o putere redus─â, dar suficient─â pentru a cur─â╚Ťa curtea. Singurul impediment real ├«l reprezint─â acel cablu de alimentare, dar iar─â╚Öi, dac─â nu ai de g├ónd s─â depopulezi p─âdurea din zon─â, chiar ai nevoie de acea putere suplimentar─â? La urma urmei, avem ╚Öi fier─âstraie de putere de p├ón─â la 2000W.

Orice ai alege, sfatul nostru este s─â ai grij─â cu asemenea unelte, ├«n special departe de copii ╚Öi animale de companie, ╚Öi s─â ai grij─â ╚Öi de tine, purt├ónd echipamentul de protec╚Ťie.