MatHaus by Arabesque Black Friday 2020 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.mathaus.ro

MatHaus este un lan╚Ť de magazine de bricolaj ╚Öi materiale de construc╚Ťii de╚Ťinut integral de c─âtre distribuitorul de materiale de construc╚Ťii ╚Öi finisaje Arabesque.

MatHaus este dedicat tuturor celor care au de renovat, reparat ori construit! Este magazinul oamenilor pusi pe treaba, indiferent ca este vorba de modernizarea unei locuinte sau de constructia si amenajarea unei case.

Face parte din grupul Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de constructii din Romania, asigura o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale, prin intermediul celor 18 centre comerciale din toata tara. La MatHaus ai peste 30,000 articole pentru constructii din care poti alege tot ce ai nevoie pentru lucrarea ta. Pe langa faptul ca iti oferim cele mai bune preturi, iti livram comanda direct la santierul tau in max. 48 ore, indiferent de judetul in care te afli.

MatHaus by Arabesque este magazin online cu produse din categoriile Aparate de sudura, Becuri, Bricolaj, Cabine dus, Cazi baie, Chiuvete, Drujbe, Generatoare curent, Lustre, Motocoase, Truse scule.