Lensa.ro Black Friday 2021 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.lensa.ro

Reduceri la ochelari de vedere, de soare și lentile de contact? Da, pe Lensa.ro, de Black Friday!

Dacă ești în căutarea unui magazin online de unde să cumperi ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact sau lentile colorate la prețuri accesibile, și pe care să le comanzi direct la tine acasă, atunci nu trebuie să pierzi reducerile de Black Friday de la Lensa.ro, expertul tău online în ceea ce privește comercializarea produselor de optică.

De ce să cumperi de pe Lensa.ro de Black Friday?

Deși la prima vedere am fi tentați să nu cumpărăm de pe Lensa.ro întrucât domeniul oftalmologic este un domeniu care necesită grijă, consultație, contact direct cu medicul, cei de la Lensa au demonstrat de-a lungul anilor că pot fi alături de pacienții lor și în online, iar siguranța lor este aceeași. Cum? Pe baza unei rețete oftalmologice poți comanda ochelarii de vedere, de soare sau lentilele de contact recomandate pentru tine de pe lensa.ro.

Pe lângă faptul că ai siguranța că produsele pe care le cumperi sunt 100% sigure, originale și ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă mult mai variată de produse, prețurile sunt mult mai mici decât în magazinele fizice. Astfel:

  • economisești bani și timp;
  • îți cumperi ochelarii preferați, de la brandul preferat, la prețuri mult mai mici;
  • beneficiezi de produse potrivite pentru tine, care să-ți asigure confort, posibilitatea de a practica sportul preferat sau orice altă activitate care te reprezintă.

Extra beneficii de la Lensa.ro

Deoarece ideea celor de la Lensa este una foarte bună și atrage un număr tot mai mare de persoane în magazinul online, aceștia vin în întâmpinarea clienților noi, dar și a potențialilor clienți cu o serie de extra beneficii la cumpărăturile online:

  • Consultație gratuită: efectuată de unul dintre cei 5 optometriști acreditați, echipa Lensa oferind în decursul unui an peste 10.000 de consultații total gratuite;
  • Cadou de bun venit: primești 40 lei pentru următoarea comandă dacă te înscrii la newsletterul lensa.ro pentru a fi la curent cu cele mai tari oferte;
  • Oferte speciale: cei de la Lensa.ro ne-au obișnuit cu campanii care mai de care mai atrăgătoare, cu tematică și pe placul tuturor, astfel încât la ei mereu vei găsi produse la promoție, care parcă sunt gândite special pentru tine;
  • Plată în 6 rate: dacă îți dorești foarte mult un produs pe care nu ți-l poți permite, ca de exemplu o pereche de rame de ochelari de la un brand de renume, poți cumpăra produsul acum și să-l plătești în 6 rate. Tare, nu?

Acum că știi de unde să-ți cumperi următoarea pereche de ochelari de soare sau următoarea pereche de rame de vedere, nu-ți rămâne decât să fii cu ochii pe Lensa.ro și să prinzi cele mai tari oferte de Black Friday!

Lensa.ro este magazin online cu produse din categoriile Cosmetice, Ochelari.

Categorii magazin:

,