Camere video Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Nu aveam cum s─â nu ne prezent─âm de Black Friday f─âr─â camere video de ultim─â genera╚Ťie. Reduceri HD pentru camere video HD. Tot ce trebuie s─â faci este s─â dai play.

Suntem pe teritoriul pasiona╚Ťilor de camere video, a╚Öa c─â un smartphone nu este de ajuns. Iar camerele video prezentate de partenerii no╚Ötri de Black Friday sunt de domeniul ultimelor apari╚Ťii ╚Öi a calit─â╚Ťii la cel mai ├«nalt nivel.

Tehnologia senzorilor de imagine sunt MOS sau CMOS, brandul recunoscut interna╚Ťional ╚Öi folosit de cei mai mari juc─âtori din industria foto video, cum ar fi Leica sau Panasonic. O tehnologie ap─ârut─â ini╚Ťial pe camerele foto DSLR, ast─âzi ne putem bucura de performan╚Ťa extraordinar─â a acestor senzori ╚Öi pe camerele video, pentru o calitate superioar─â a imaginii ╚Öi pentru un consum sc─âzut de energie. La urma urmei, cu c├ót rezist─â bateria mai mult ╚Öi cu c├ót este imaginea mai clar─â, cu at├ót mai bine. De Black Friday, am adus topul sau nimic, a╚Öa c─â toate camerele video folosesc aceast─â tehnologie.

Pasiunea pentru filmare se transform─â ├«n crea╚Ťii de art─â, cu o pleiad─â de senzori ╚Öi cu tehnologie de cel mai ├«nalt nivel. Automat, toate camerele video ├«nregistreaz─â ├«n format HD.

Atunci ce le deosebe╚Öte? Pre╚Ťul se reflect─â ├«n c├ót de mult ne dorim s─â ducem pasiunea ├«n profesionalism. Un prim capitol este capacitatea de zoom optic, care ├«ncepe de la 12x (dar cu precizie ╚Öi claritate chirurgical─â) p├ón─â la 50x. Nu e╚Öti impresionat(─â)? Exist─â ╚Öi camere video cu obiectiv integrat, cu focalizare manual─â sau automat─â. Stabilizare ╚Öi adaptare pe timp de noapte sau pe ├«ntuneric total? Nicio problem─â, camerele video de ast─âzi vin ╚Öi cu asemenea tehnologii.

Dac─â tot avem o camer─â video performant─â, atunci ar fi p─âcat s─â nu putem ├«nregistra foarte mult. De aceea majoritatea camerelor video vin cu suport pentru card de memorie ╚Öi/sau memorie intern─â. Iar dac─â tot nu ajunge, atunci exist─â ├«ntotdeauna un port USB la ├«ndem├ón─â. Sau miniHDMI, dac─â vrei s─â studiezi filmarea pe un monitor sau televizor de dimensiuni considerabile. Indiferent de mediu, camerele video ├«nregistreaz─â doar ├«n format HD, cu cele mai bune rezolu╚Ťii la ora actual─â.

Iar pentru cei mai extremi/sportivi dintre noi, ├«ntotdeauna exist─â ╚Öi vestitul GoPro. Sau oricare alt─â camer─â video compact─â. O tehnologie nou─â care avanseaz─â cu pa╚Öi repezi ├«n b─ât─âlia spre suprema╚Ťia clarit─â╚Ťii imaginilor. Chiar dac─â nu au ajuns ├«nc─â la performan╚Ťele camerelor video clasice, sunt pe drumul cel bun, cu avantajele mobilit─â╚Ťii, compactibilit─â╚Ťii ╚Öi a durabilit─â╚Ťii.