Masti de par Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Asigur─â-te c─â ai un p─âr str─âlucitor ╚Öi rezistent, cu un stoc c├ót mai mare de produse, asigurate de campania de Black Friday. Ca s─â po╚Ťi ar─âta bine ├«n orice situa╚Ťie, cu un p─âr puternic ╚Öi spectaculos.

M─â╚Ötile de p─âr pe care le avem se adreseaz─â tuturor tipurilor de p─âr ╚Öi con╚Ťin toate uleiurile ╚Öi mineralele de care are nevoie un p─âr pentru a fi c├ót mai frumos, s─ân─âtos ╚Öi plin de volum.

M─â╚Ötile de p─âr sunt at├ót pentru p─ârul de o culoare natural─â c├ót ╚Öi pentru p─ârul vopsit. ╚śtim c─â p─ârul vopsit are nevoie de ├«ngrijire suplimentar─â, ├«n special dac─â abia l-ai vopsit. A╚Öa c─â te invit─âm s─â cumperi at├ót o masc─â c├ót ╚Öi uleiuri aromatice ╚Öi hr─ânitoare pentru p─ârul t─âu.

Ai p─ârul deteriorat?

Permite-ne s─â ├«╚Ťi recomand─âm o masc─â hr─ânitoare pe baz─â de ulei de argan. Dore╚Öti s─â oferi str─âlucire ├«n plus p─ârului? Permite-ne s─â ├«╚Ťi recomand─âm o masc─â pro-keratin sau un ser dedicat pentru str─âlucire. Stimulator ├«mpotriva c─âderii p─ârului? Avem ╚Öi aceste produse al─âturi de noi ├«n cadrul campaniei de Black Friday. Sau poate te intereseaz─â un spray cu un tratament pentru volum sau pentru regenerare, pentru a fi sigur─â c─â vei avea cel mai s─ân─âtos p─âr ├«n orice moment, ├«n orice situa╚Ťie. Sau poate dore╚Öti doar un kit de uleiuri? Sau poate un kit de cadouri care s─â integreze toate aceste lucruri?

Sper─âm c─â te-am convis de faptul c─â avem un stoc impresionant, preg─âtit pentru orice situa╚Ťie ╚Öi pentru orice nevoie a p─ârului t─âu. A╚Öa c─â te invit─âm s─â faci cump─âr─âturi c├ót mai complete, cu un c─ârucior virtual pe m─âsur─â. La urma urmei, este o perioad─â cu reduceri substan╚Ťiale ╚Öi care este urmat─â de o perioad─â de s─ârb─âtori. Poate c─â vrei s─â faci cump─âr─âturi pentru tine, sau poate c─â vrei s─â faci un co╚Öule╚Ť de cadouri?

La pre╚Ťurile care sunt disponibile ├«n mod normal, cu reducerile oferite de Black Friday multe dintre ele ajung s─â aibe valori compuse dintr-o singur─â cifr─â. A╚Öa c─â po╚Ťi face lini╚Ötit─â stocul pentru o perioad─â lung─â de timp, sau po╚Ťi face cadouri pentru ├«ntreaga familie, pentru toate s─ârb─âtorile. ╚śi c─â tot vorbim de cadouri, m─â╚Ötile de p─âr pot fi un cadou sigur care ar aduce un z├ómbet at├ót norocoasei c├ót ╚Öi a p─ârului ei. Sau poate doar pentru v├órfuri, sau doar pentru a opri ruperea sau c─âderea acestuia.

Indiferent de motivul pentru care te afli la aceast─â sec╚Ťiune, noi ├«╚Ťi ur─âm bun venit la sec╚Ťiunea dedicat─â m─â╚Ötilor de p─âr. Sper─âm c─â te vei r─âsf─â╚Ťa r─âsfoind catalogul nostru online.