LUXORISE Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe www.luxorise.ro
LUXORISE se distinge ca fiind lider în distribuția de produse și echipamente profesionale în lumea beauty, având oja semipermanentă LUXORISE ca steaua noastră strălucitoare și produsul emblematic al brandului. Cu o formulă de inovație și durabilitate, oja semipermanentă LUXORISE a devenit rapid preferata tehnicianilor și a consumatorilor, consacrându-ne ca numărul unu pe piața din România în acest segment.
Aparatura noastră NEW GENERATION, care îmbină un design futurist cu tehnologia germană avansată, completează gama noastră de produse, oferind tehnicianilor în unghii tot ce au nevoie pentru a-și exprima arta. Deși oja semipermanentă este vedeta colecției noastre, LUXORISE oferă de asemenea o gamă extinsă de produse de calitate superioară, cum ar fi lampi UV LED, pile electrice, aspiratoare de praf pentru unghii, geluri UV, polygeluri și diverse accesorii nail art, precum și produse premium pentru epilarea cu ceară.
Ne mândrim cu faptul că prioritizăm satisfacția și nevoile profesioniștilor, construind relații pe termen lung bazate pe încredere, calitate și excelență. Ne străduim să stabilim parteneriate durabile, concentrându-ne pe dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a produselor noastre.
De Black Friday, îți oferim o ocazie de nerefuzat: beneficiezi de reduceri de până la 80% la mii de produse! Este momentul ideal să îți completezi colecția cu produsele LUXORISE la prețuri speciale.
Te invităm să descoperi magia ojei semipermanente LUXORISE și să experimentezi diferența pe care o face un produs de calitate superioară. Alătură-te familiei LUXORISE și lasă frumusețea, inovația și creativitatea să te ghidă spre succes. Innovation for Beauty!”

LUXORISE este magazin online cu produse din categoriile Cosmetice, Ingrijire personala, Pensule machiaj, Truse machiaj, Unghii cu gel.