Reviste Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Fii în pas cu cele mai noi știri din orice domeniu.

Dac─â tot e╚Öti ├«n pas cu cea mai puternic─â campanie de reduceri ╚Öi anume Black Friday. Pagin─â cu pagin─â, am construit o sec╚Ťiune dedicat─â pasiona╚Ťilor de nout─â╚Ťi ╚Öi de citit.

De Black Friday ne-am preg─âtit cu o adev─ârat─â libr─ârie virtual─â. Fie c─â este vorba despre c─âr╚Ťi fizice, c─âr╚Ťi electronice, e-book readers sau reviste, magazinele noastre partenere au venit cu mii de c─âr╚Ťi, fiecare la pachet cu reduceri.

La fel este ╚Öi cu domeniile prezente, care curprind dar nu se rezum─â la medicin─â, sport, gastronomie, auto, self-help, dezvoltare personal─â, biologie ╚Öi multe alte domenii mai mult sau mai pu╚Ťin de specialitate. Cele mai noi apari╚Ťii, de la publica╚Ťiile de top, sunt aici pentru tine. Trebuie s─â preg─âte╚Öti un simpozion ├«n perioada urm─âtoare ╚Öi vrei materiale adi╚Ťionale pentru cercetare? Vrei s─â afli ce re╚Ťete noi au preg─âtit cei mai buni buc─âtari din lume? Sau poate vrei s─â afli pove╚Ötile oamenilor de succes ╚Öi s─â afli lucruri noi? Sau poate micu╚Ťii vor ├«n╚Ťelege mai bine biologia ╚Öi geografie prin materiale documentate, dar ╚Öi ilustrate?

Oricare ar fi motivul, stocul este suficient pentru toat─â lumea dornic─â de cunoa╚Ötere ╚Öi pasionat─â de a fi mereu ├«n pas cu cele mai noi tendin╚Ťe ╚Öi ╚Ötiri. Ori c─â dore╚Öti s─â ai revista fizic, ├«n m├ón─â, sau vrei s─â o descarci pe loc ╚Öi s─â te bucuri de ea, partenerii no╚Ötri s-au preg─âtit pentru ambele forme de transport. Noi am merge totu╚Öi pe formatul clasic, av├ónd posibilitatea s─â sim╚Ťi ╚Öi s─â ╚Ťii revista ├«n m├óini.

C─â tot vorbim de formatul clasic, acum ai posibilitatea de a achizi╚Ťiona volume ╚Öi colec╚Ťii pe care ori nu le-ai prins la timp, ori nu ai avut atunci banii necesari, ori nu mai era stoc disponibil, ori probabil c─â nu te-a interesat ├«n acel moment. Indiferent de care a fost motivul, acum este momentul optim pentru a cump─âra colec╚Ťia, par╚Ťial sau integral. Preferabil integral, dac─â tot avem campania de reduceri de Black Friday.

Pagin─â cu pagin─â, catalogul nostru este pres─ârat cu cele mai noi apari╚Ťii, a╚Öa cum ╚Öi revistele pe care le avem ├«n stoc sunt pres─ârate cu cele mai noi informa╚Ťii. Dar este pres─ârat ╚Öi cu multe buline ro╚Öii, care anun╚Ť─â toate reducerile substan╚Ťiale, de Black Friday.