Librarie.net Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe www.librarie.net

Cărțile pe care le cauți la prețuri mici și foarte mici. Cea mai variată ofertă de carte romanească. Nou: livrare prin Easybox!

LIBRARIE.NET are cea mai largă ofertă de carte românească și străină la prețul cel mai bun. Am convins editurile să ofere promoții periodice inclusiv la noutățile editoriale. Avem stocuri destule la best-sellers, livrăm rapid și vă stăm la dispoziție orice solicitare aveți.

De peste 15 ani, LIBRARIE.NET SRL a castigat interesul iubitorilor de carte din Romania, facilitand accesul tuturor romanilor la carti ieftine si la cea mai completa oferta de titluri.

Avem preturi mici

Nu am ezitat niciodata sa cautam sa oferim clientilor nostri pretul minim, de aceea reducerile oferite de noi cu greu le veti gasi in alta parte. Prin colaborarea cu toate editurile si prin volumul de vanzari pe care il avem, ne putem permite sa va oferim nu doar pret minim la majoritatea titlurilor dar si oferte speciale exclusive cu discounturi ce ajung chiar la 50%.

Oferim mai mult decat carte

Desi peste 80% din oferta noastra consta din carti, va oferim o bogata oferta de titluri de filme si muzica, precum si numeroase categorii de jucarii. In plus, fiind un magazin online, nu avem rafturi limitate, deci nu ezitati sa ramaneti surprinsi de oferta bogata de papetarie, materiale didactice, cadouri etc.

Librarie.net este magazin online cu produse din categoriile Carti, Carti de dragoste, Rechizite scolare, Reviste.