Credite Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Bănci ce oferă Credite de Black Friday 2024

Iata institutiile care si-au anuntat participarea la aceasta editie de Black Friday. Am intocmit pentru tine lista cea mai completa cu credite si oferte de la banci de Black Friday, iar tie nu-ti ramane decat sa consulti portofoliul de surprize pe care acestea le-au pregatit pentru Vinerea Neagra! Profita de cele mai bune oferte la credite din an:

Credite de Black Friday 2020 2024

Iata ce surprize au pregatit institutiile de Black Friday pentru tine anul acesta! Lista de mai jos este actualizata la secunda cu cele mai bune oferte de credite de Black Friday, carduri de cumparaturi si de debit, precum si alte produse bancare si nebancare scoase la bataie cu specificatii si conditii unice, valabile doar in aceasta perioada!

Credite de Black Friday: costuri reduse si comisioane taiate!

Black Friday se-ntampla exact in perioada premergatoare Sarbatorilor de iarna, iar conform statisticilor, aceastea sunt cele mai costisitoare luni din an pentru romani. La capitolul cheltuieli de Sarbatori, romanii ocupa locurile fruntase in topul tarilor europene, iar de multe ori ideea unui credit in aceasta perioada se infiripa in mintile multora dintre noi.

Ei bine, Black Friday s-a extins chiar si in domeniul bancar. Mai concret, da, se pot accesa credite de Black Friday, caci inclusiv bancile au intrat in marea hora a reducerilor din Vinerea Neagra. Clientii, atat persoane fizice, cat si intreprinderi, sunt cu ochii pe ofertele care urmeaza sa apara anul acesta.

Ce inseamna oferta la credite de Black Friday?

Poate ca nu suna clar pentru toata lumea legatura dintre Black Friday si credite, asa ca o vom explica in randurile ce urmeaza.

Bancile pun la bataie oferte care mai de care pentru doritorii de imprumuturi, care au nevoia unei sume de bani in plus pentru perioada ce urmeaza. Asadar, oferta la credite de Black Friday poate include, conform experientei anilor trecuti:

  • reducerea dobanzilor pentru diverse tipuri de credite. Au existat reduceri de la 25% si pana la 100% in anii trecuti pentru credite de nevoi personale sau chiar imobiliare;
  • reducerea comisioanelor cu pana la 100%;
  • reducerea comisioanelor pentru cardurile de credit si de debit, precum si oferte unice in ceea ce priveste aceste produse bancare;
  • bonificatii suplimentare pentru depozitele constituite in aceasta perioada;
  • oferte unice atat pentru persoane fizice, cat si pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Aceasta este doar o parte din surprizele care ne asteapta de Black Friday din partea bancilor. In anii trecuti, clientii care au optat pentru orice tip de produs al unei banci, au fost premiati cu cadouri surpriza din gama IT&C (baterii externe, gadget-uri sau chiar telefoane).

O alta oferta tentata este sistemul cashback aplicat la cardurile de cumparaturi, care a fost oferit de banci in procente intre 20% si 45% pentru toate cheltuielile din perioada Black Friday!

Acum ca stim ca Black Friday este global si se aplica in absolut orice domeniu si plaja de produse, pare o idee buna sa stam cu ochii pe bancile din Romania. Poti accesa cel mai avantajos credit de Black Friday fata de orice alta perioada a anului. Sarbatorile suna mai bine atunci cand contul din banca poate acoperi absolut orice pofta si dorinta, orice cadou si orice lista scrisa catre Mos Craciun!