AirMotion Black Friday 2019 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.airmotion.ro

AirMotion.ro, ofera solutia pentru cele doua mari probleme ale oraselor aglomerate, poluarea si aglomeratia: vehiculele electrice pentru distante scurte si medii, perfecte pentru drumurile tale zilnice, dar si pentru vacantele in care vrei sa vezi mult mai multe obiective turistice.
AirMotion, un proiect AlecoAir, companie dedicata solutiilor pentru un aer mai curat si mai sanatos, aduce in Romania o gama completa de vehicule electrice marca Pulse by BRAVO SPORT si Airwheel: monocicluri electrice, scutere electrice, skateboarduri electrice, trotinete electrice.

Sitemele performante de mentinere a echilibrului, materiale de ultima generatie folosite in industria aeronautica, unitati de control bazate pe algoritmi moderni de tip fuzzy stau la baza conceptelor acestor vehicule extrem de simplu de controlat si manevrat.

Ce-ai spune de un monociclu pe care mergi la fel ca pe o scara rulanta? Sau de un scuter electric pe care poti sta deopotriva in picioare sau pe o sa comoda? Ori de un skateboard electric cu care poti traversa linitit tot orasul fara a pune piciorul pe asfalt macar o data? Toate acestea la pretul a catorva plinuri de benzina.

Desigur, vehiculele AirMotion nu sunt pentru oricine. Sunt pentru oameni ce iubesc libertatea de miscare, ce doresc sa petreaca timpul intr-un mod eficient si nu privind lumina rosie a semaforului, pentru oameni care iubesc mersul in aer liber si mai ales, pentru cei ce iubesc aerul curat pe care il protejeaza alegand un vehicul ecologic.

AirMotion este magazin online cu produse din categoriile Articole sport, Biciclete, Gadgeturi, Skateboard, Trotinete.