Black Friday PRO

Black Friday este o companie de reduceri dedicată pasionaților de tehnologie. Dar pentru voi, profesioniștii, am pregătit campania de Black Friday Pro. Un eveniment care anunță ceea ce va veni, dar care și răspunde la nevoile și dorințele profesioniștilor. Așadar, dacă vrei să faci treabă bună, în format 4K, acum este momentul să te bucuri de reducerile de Black Friday Pro.

Cu ce ne surprinde campania de Black Friday de weekendul acesta?

Campania de Black Friday Pro este dedicată profesioniștilor în imagini, statice sau în mișcare. Pentru ca tu să poți surprinde acele momente speciale din viața ta, a familiei tale sau clienților tale. Toate fiind aprovizionate de partenerii noștri de la www.f64.ro si shop.yellowstore.ro, site-ul dedicat clarității imaginilor tale. Iar ca accesul să fie cât mai facil pentru tine, am împărțit campania de Black Friday Pro în multiple secțiuni:

  • Secțiunea de camere foto vine încărcată numai cu aparate foto din gama premium, toate venind cu reduceri substanțiale. Trebuie doar să vizitezi această secțiune pentru a confirma faptul că stocul de anul acesta este dedicat exclusiv calității. Tehnologia CMOS este standard, iar rezoluția pleacă doar de la 20 megapixeli în sus, pentru că avem doar tot ce este mai bun.
  • Dacă ai deja camera foto DSLR cumpărată, sau dacă o cumperi acum cu reducerile substanțiale de Black Friday, este esențial să ai și un obiectiv pe măsură. Iar pentru a ușura căutarea, am creat o secțiune dedicată special obiectivelor. Tot ce trebuie să faci este să alegi obiectivul în funcție de camera foto, să calculezi bugetul, să fii surprins de reducerile de Black Friday Pro și să apoi să cumperi pe bani mult mai puțini. Iar când spunem asta, suntem siguri de afirmație: reducerile chiar sunt impresionante.
  • Desigur, o cameră foto DSLR merge perfect cu un obiectiv, dar știi mult mai bine de cât noi importanța accesoriilor. Cum ar fi blitz-urile dedicate sau lămpile video. Pentru ca lumina să nu interfereze cu munca și mândria noastră. Poți avea cea mai performantă cameră foto sau video, dar fără lumina potrivită vei avea dificultăți mari. Sau poate ai nevoie de un trepied pentru a stabiliza imaginea? Sau dacă ai nevoie de toate acestea, vei avea nevoie și de o geantă sau un rucsac dedicat. Toate acestea, reunite la secțiunea de blitz-uri și accesorii.
  • La fel cum vei avea și dificultăți mari dacă nu ai baterii și carduri de memorie la tine. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Mai ales dacă facem o sesiune de photo-shooting la o nuntă, sau filmăm cea mai tare petrecere din oraș. Normal că partenerii noștri de la www.f64.ro si shop.yellowstore.ro s-au gândit și la acest lucru, așa că am creat și o secțiune dedicată cardurilor de memorie.
  • Dar despre partea de video, ce îmi poți spune? Îți putem spune că secțiunea video este definită de acțiune și mobilitate. De la stabilizatoare pentru smartphone-uri, la camere video de acțiune, până la noile și exoticele drone. Drone care vin atât din gama medie cât și gama superioară. Nu, nu avem din gama low-cost pentru că suntem de Black Friday Pro și celebrăm doar tehnologia la cel mai înalt nivel.
  • Și ce înseamnă tehnologia fără conectivitate? Permanent este bine să fim conectați cu cei dragi, dar și cu acei clienți importanți. Așa că am venit și cu nelipsita secțiune dedicată telefoanelor mobile și nu numai. Cât despre secțiune de telefoane smartphone, am venit cu un preview al campaniei ce urmează și cu modele speciale. Ultimele lansări din 2017, gata să fie alături de tine. Și ca să fie alături de tine și atunci când ești departe de jungla urbană, secțiunea de mobilitate vine și cu acumulatoare, baterii externe, boxe portabile și smartwatchuri. Astfel vei fi conectat cu tehnologia, oriunde te-ai afla, oricât timp ai sta deconectat de o sursă de alimentare.
  • Ultima secțiune (cea mai spectaculoasă de altfel) o reprezintă gama de cursuri, workshopuri și concursuri oferit de către partenerii noștri de la www.f64.ro si shop.yellowstore.ro. Un adevărat deliciu pentru pasionații de fotografie, pasionații de video și nu numai.

Toate acestea, oferite în cadrul campaniei de Black Friday Pro. O campanie dedicată profesioniștilor, o campanie dedicată reducerilor. Te invităm cu mare drag să vizualizezi toate ofertele de Black Friday Pro dar te și sfătuim în același timp să te grăbești, deoarece atât timpul cât și stocul sunt limitate.

Cu aceste cuvinte, așteptăm pozele tale și video-urile făcute de tine, cu noul tău echipament cumpărat cu reducerile de Black Friday Pro! Spor la cumpărături!