Reducere Sapun Antibacterian cu Ulei de Oregano Salbatic Aromavita Black Friday 2021

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Acest sapun produce o crema spumoasa care lasă pielea să se simtă moale, proaspătă și ușor parfumată. Este excelent atat pentru barbati cat si pentru femei.

Uleiul de oregano este bine cunoscut pentru proprietățile sale naturale antibiotice și antivirale. Cu alte cuvinte, poate distruge atât bacteriile, cât și virusii.

Pentru probleme ale pielii:

Există multe probleme ale pielii care pot fi vindecate cu ajutorul uleiului de oregano.

Poate fi folosit pentru diverse forme de mâncărimi ale erupțiilor cutanate cauzate de alergii, mușcături de insecte, eczeme etc.

Poate fi, de asemenea, utilizat pentru negi și vânătăi care apar pe suprafața pielii destul de des. Este extrem de eficient pentru tratamentul diferitelor tipuri de infecții fungice, inclusiv ciuperca unghiilor.

Pentru spalarea mainilor:

Majoritatea germenilor contagioși care provoacă boli intră în corp prin intermediul mâinilor. Din acest motiv, se recomandă spălarea mâinilor de mai multe ori pe zi. Acest lucru va păstra mâinile protejate de germeni și bacterii dăunătoare.

Pentru tratamentul Farfuriei Malassezia

Farfuria Malassezia este agentul cauzal al Pityriasis versicolor, foliculita Pityriasis și a fost implicat recent ca agent cauzator al dermatitei seboreice și al matreții.

De asemenea, a fost recuperat în culturile de sânge de la pacienții nou-născuți și adulți care au urmat terapie de înlocuire a lipidelor. Farfuria Malassezia este o drojdie lipofilă care trăiește pe piele ca parte a florei normale.

Mod de folosire:

Aplicați săpunul cu ulei de oregano pe zona afectată. Lăsați-l sa actioneze intre 2-5 minute înainte de a clăti. Folositi-l timp de două săptămâni.

Unele dintre cele mai inportante beneficii ale uleiului de oregano se datoreaza:

 proprietăților sale anti-septice, anti-toxice, antivirale, bactericide, fungicide sau de natura parazitara. Combată infecțiile, amelioreaza mâncărimea mușcăturilor de insecte,  ajuta la tratarea piciorului sportivilor, elimina infestările cu păduchi și viermii intestinali.

Săpunul nostru are un conținut foarte ridicat de ulei de oregano pur (3%), și pentru asta se pot simți unele furnicături.

→ Nu contine parabeni

→ Nu contine sulfat Lauryl Sulphate (SLS)

→ Nu contine substanțe chimice dure

→ Fara OMG

→ Nu contine uleiuri minerale

→ Nu contine sulfat de lauril eter eter (SLES)

Magazine cu Reduceri Sanitare Black Friday 2021

Branduri Sanitare Black Friday 2021

Magazine cu Reduceri Săpun antibacterian Black Friday 2021

Branduri Săpun antibacterian Black Friday 2021