Abonament Orange Love 2024

Clic si Vezi Promoția!

Cei de la Orange.ro ne-au demonstrat de-a lungul timpului că știu ceea ce ne atrage, ceea ce avem nevoie și cum să ne atingă la coarda sensibilă, de aici și succesul lor imbatabil. Ofertele pe care le oferă clienților săi, pentru a le răsplăti fidelitatea, sunt extrem de atrăgătoare, iar cele menite să atragă clienți noi, putem spune doar că arată bine rău.

Una dintre acestea este și Abonamentul Orange Love, o campanie care demonstrează că dragostea poate însemna și îndeplinirea tuturor dorințelor în materie de internet ultrarapid, TV cu multe posturi disponibile, dar și telefonul mobil la care visăm, argumente extrem de convingătoare pentru a atrage cât mai mulți clienți ce se regăsesc în cele promise.

Ce include Abonamentul Orange Love? Tot ceea ce ai nevoie: fibra + TV + mobil

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

Extra beneficii: discount pentru un nou telefon, abonament și acces inclus la Netflix

În plus, dacă deja ești client Orange, primești un bonus pentru fiecare an petrecut în rețea, iar cu acesta îți poți cumpăra telefonul dorit, dar poți opta și pentru abonamente de voce la prețuri extrem de mici.

Cum poți beneficia de Abonamentul Orange Love?

Este extrem de simplu să beneficiezi de Orange Love. Trebuie doar să vii cu numărul tău de mobil la oricare Orange din orașul tău, iar de restul se vor ocupa cei de la Orange. Tot ei îți vor explica tot ceea ce ai nevoie sau îți vor oferi răspuns la orice întrebare suplimentară.

De ce să alegi Abonamentul Orange Love?

Abonamentul Orange Love este o idee tare atractivă, deoarece include:

  • Cel mai rapid net prin fibră
  • O mulțime de canale incluse și cele mai importante competiții sportive pe canalele Look
  • Acces la Netflix
  • Reduceri pentru un nou telefon
  • Abonamente accesibile

Merită să arunci un ochi pe oferta celor de la Orange.ro și să afli mai multe despre Abonamentul Orange Love. Cu siguranță vei fi mega încântat de ceea ce vei auzi! Dragostea este peste tot, doar găsește-o pe cea care te definește!

Promotii Orange 2024