Back to School la ANSWEAR 2019

Clic si Vezi Promo╚Ťia!

Preg─âtirea pentru ╚Öcoal─â reprezint─â un motiv de griji ├«n plus pentru p─ârin╚Ťi, ace╚Ötia fiind nevoi╚Ťi s─â mearg─â cu ai lor copii prin magazine, pentru a-i echipa ca la carte de ├«nceperea ╚Öcolii. Cea mai mare problem─â este alegerea hainelor, ├«ntruc├ót ne confrunt─âm cu aglomera╚Ťia din magazine, cu traficul ╚Öi lumea agitat─â, ├«nc├ót ├«╚Ťi vine s─â-╚Ťi iei lumea ├«n cap ╚Öi s─â abandonezi orice c─âutare a hainelor ideale.

De ceva timp ├«ncoace, p─ârin╚Ťii ╚Öi-au schimbat obiceiurile de cump─âr─âturi ╚Öi au ├«nceput s─â aleag─â cump─âr─âturile online, deoarece pot selecta printr-un simplu click produsele preferate, simplu, sigur ╚Öi rapid, iar piesele vestimentare, de ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi accesoriile vor ajunge ├«n scurt timp acas─â, evit├ónd toat─â nepl─âcerea cauzat─â de goana dup─â cump─âr─âturi.

ÔÇ×Back to School la ANSWEARÔÇŁ, o campanie dedicat─â preg─âtirii pentru ╚Öcoal─â

ANSWEAR.ro este unul dintre magazinele online care au intuit aceast─â tendin╚Ť─â ╚Öi au organizat campania ÔÇ×Back to School la ANSWEARÔÇŁ, o campanie dedicat─â p─ârin╚Ťilor, dar ╚Öi copiilor. Ai posibilitatea de a-╚Ťi comanda piesele vestimentare preferate la reduceri substan╚Ťiale, toate de la branduri de top, apreciate la nivel interna╚Ťional. Astfel, c├ó╚Ötigi timp ╚Öi energie, iar timpul economisit poate fi consumat pentru activit─â╚Ťi recreative al─âturui de familie ╚Öi nu ├«n magazine, f─âr─â niciun rost.

Cum afli c├ónd ├«ncepe campania ÔÇ×Back to School la ANSWEARÔÇŁ?

Perioada de desf─â╚Öurare a campaniei ÔÇ×Back to School la ANSWEARÔÇŁ va fi anun╚Ťat─â de c─âtre noi, pe blackfriday.ro, unde te vom ╚Ťine la curent cu toate produsele aflate la promo╚Ťie ╚Öi cu zilele ├«n care este recomandat s─â cumperi produsele preferate la super mari reduceri.

Dac─â e╚Öti fan ANSWEAR.ro ╚Öi ├«╚Ťi dore╚Öti s─â fii la curent cu toate nout─â╚Ťile despre campaniile ANSWEAR, ├«╚Ťi recomand─âm s─â intri din c├ónd ├«n c├ónd pe blackfriday.ro, ├«ntruc├ót noi vom fi cu ochii ├«n patru, pentru a-╚Ťi transmite din timp planurilor celor de la ANSWEAR.

Ce branduri particip─â la campania ÔÇ×Back to School la ANSWEARÔÇŁ?

Cele mai c─âutate ╚Öi apreciate branduri de haine, ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi accesorii vor participa la aceast─â campanie, printre care amintim Pepe Jeans, Adidas ╚Öi Levi’s ╚Öi multe altele. ├Ä╚Ťi po╚Ťi alege ├«nc─âl╚Ť─âmintea preferat─â de la brandul preferat, pe care poate nu o g─âse╚Öti ├«n magazine, av├ónd siguran╚Ťa c─â dac─â din ├«nt├ómplare m─ârimea nu ╚Ťi se potrive╚Öte, po╚Ťi schimba produsul ├«n 30 de zile de la achizi╚Ťie, astfel ├«nc├ót stai f─âr─â griji sau g├ónduri negre.

Pregătește-te pentru școală cu reducerile de pe ANSWEAR.ro și echipează-te din cap până-n picioare după propriul stil!

Promotii ANSWEAR. 2019