Back to School la ANSWEAR 2024

Clic si Vezi Promoția!

Pregătirea pentru școală reprezintă un motiv de griji în plus pentru părinți, aceștia fiind nevoiți să meargă cu ai lor copii prin magazine, pentru a-i echipa ca la carte de începerea școlii. Cea mai mare problemă este alegerea hainelor, întrucât ne confruntăm cu aglomerația din magazine, cu traficul și lumea agitată, încât îți vine să-ți iei lumea în cap și să abandonezi orice căutare a hainelor ideale.

De ceva timp încoace, părinții și-au schimbat obiceiurile de cumpărături și au început să aleagă cumpărăturile online, deoarece pot selecta printr-un simplu click produsele preferate, simplu, sigur și rapid, iar piesele vestimentare, de încălțăminte și accesoriile vor ajunge în scurt timp acasă, evitând toată neplăcerea cauzată de goana după cumpărături.

„Back to School la ANSWEAR”, o campanie dedicată pregătirii pentru școală

ANSWEAR.ro este unul dintre magazinele online care au intuit această tendință și au organizat campania „Back to School la ANSWEAR”, o campanie dedicată părinților, dar și copiilor. Ai posibilitatea de a-ți comanda piesele vestimentare preferate la reduceri substanțiale, toate de la branduri de top, apreciate la nivel internațional. Astfel, câștigi timp și energie, iar timpul economisit poate fi consumat pentru activități recreative alăturui de familie și nu în magazine, fără niciun rost.

Cum afli când începe campania „Back to School la ANSWEAR”?

Perioada de desfășurare a campaniei „Back to School la ANSWEAR” va fi anunțată de către noi, pe blackfriday.ro, unde te vom ține la curent cu toate produsele aflate la promoție și cu zilele în care este recomandat să cumperi produsele preferate la super mari reduceri.

Dacă ești fan ANSWEAR.ro și îți dorești să fii la curent cu toate noutățile despre campaniile ANSWEAR, îți recomandăm să intri din când în când pe blackfriday.ro, întrucât noi vom fi cu ochii în patru, pentru a-ți transmite din timp planurilor celor de la ANSWEAR.

Ce branduri participă la campania „Back to School la ANSWEAR”?

Cele mai căutate și apreciate branduri de haine, încălțăminte și accesorii vor participa la această campanie, printre care amintim Pepe Jeans, Adidas și Levi’s și multe altele. Îți poți alege încălțămintea preferată de la brandul preferat, pe care poate nu o găsești în magazine, având siguranța că dacă din întâmplare mărimea nu ți se potrivește, poți schimba produsul în 30 de zile de la achiziție, astfel încât stai fără griji sau gânduri negre.

Pregătește-te pentru școală cu reducerile de pe ANSWEAR.ro și echipează-te din cap până-n picioare după propriul stil!

Promotii ANSWEAR. 2024